Komentari za tekst "Test za utvrđivanje trudnoće: Kako funkcioniše?"

Komentara
940
Ostavite komentar
Postovanje imam jedno pitanje za vas,jako sam zbunjena menstruacija mi kasni 10 dana imam povremene boleve jajnika i grudi su mi natecene,radila sam dva testa trudnoce jedan sa jutarnjim urinom drugi u toku dana i na oba testa mi se pojavila jedna crvena linija i druga svetlo roza. zanima me sta vi mislite o tome?
Samo da vas obavestim vadila sam krv da bih utvrdila trudnocu i naravno pozitivan jeeeeee :) postacu mamaaaa :)
Dragi moji potrebna mi je informacija jutrosam sam uradila tes za pastom za zube ali ne sa prvom mokracom i pojavile su se plave tackice.
Jel to znaci da sam trugna?
Ako je ikako moguc odgovor sto pre
Cao nova sam ovde i trebam pomoc jer sam jako zabrinuta zadnju menstruaciju sam imala 20.2 decko i ja ne koristimo zastitu,sad Sam trebala dobiti 19.3 a sad je vec 24.3 u poslednje vreme Sam jako umorna ranije idem da spavam ,grudi su mi osetljive I ponekad me stomak zaboli kao kad treba da dobijem. Vecinom su mi redovne menstruacije zna nekad Dan da kasni ili porani. Mada Sam se sad I nesto prehladila. Da li je to do prehlade sto kasni ili ? I da li da radim test ? Hvala unapred
Uradite test...isto sam se tako osecala kada sam ostala trudna...
Cao interesuje me ako mi kasni menga a pri tom dojim da li je moguce da sam trudna a test je pokazao negativno?
Cao nova sam ovde kasni mi osam dana kada je najbolje da uradim test
Cao...nova sam ovde. Zadnju mengu sam imala 1.2.2016. Od tada...kasni mi vec 8 dana. Radila sam test. Jesna crtica je bila vidljiva lepo a druga bledunjava. Fa li sam trudna? Imam mucnine vec nedelju dana,povecano culo mirisa,grudi me jako bole i bradavice su mi tamne i oko nje.
Bok..trebam strucno misljenje jer sam u panici.. zadnju menstruaciju sam imala 16.1 sa time da mi je ona kasnila par dana.. decko i ja smo cijeli mjesec bez zastite i par puta je u mene(u neplodnim) znam da nismo napravili pametno ali eto.. po mojim proracunima trebala sam dobiti 17.2.. a sad je vec 6.3.. imam cudne simptome stalno mi se spava jucer me tjeralo na povracanje sto nikad nije.. imam ponekad jake boleve u stomaku kao da je menga al nije.. imam redovne menstruacije i sad nez napravila sam test a on je negativan.. sad me zanima vase misljenje..il nesto nije uredu samnom al opet bila sam sredinom mjeseca kod ginegologinje i rekla je da je sve u redu samnom..hvala unaprjed..
Meni kasni 19 dana, radila test isto bio negativan... Ginekolog kaze da bi po grudima rekao da sam trudna jer su napete... A na uz se jos ne vidi... Od simptoma imam samo jak umor, nikako da se naspavam, cim se probudim,samo bih se vratila u krevet... Idem sutra da radim betu, pa cu znati.. Ne znam da li je rano da kuvni test pokaze ili sta se desava... Da li test pogresi? Dta da mislim? Uf :)
Mislim da si trudna,svi simptomi ukazuju na to.podijeli situaciju sa nama
Ehh
Postovani,
imam neke nedoumice. Menstrucija mi nikad nije kasnila, sta cak sam i dobijala po par dana ranije, od stresa i dva puta u mesecu. Imala sam nezasticen sexualni odnos dan posle menstruacije i do sad bi bila trudna mesec i skoro deset dana. Uradila sam dva testa (rapid baby) i oba su negativna. Osecam neku vrstu bola u predelu desnog jajnika pa me povremeno zigne i do desnog bubrega. Da li je moguce da je test dao lazan rezultat, a da sam trudna? Ili su ovo simptomi neke ciste?
Pre tri dana mi je ustanovljena ureaplazma, a inace protekli mesec sa muzem radim na bebi, dok nismo znali da imam ureaplazmu. Desava se sledece, pocela sam terapiju antibiotikom levofloksacinom ocekujuci menstruaciju bas taj dan, medjutim evo vec 4 dana mi kasni a inace je imam redovno na 28 dana bez kasnjenja. Od simptoma su mi samo grudi malo nadute i bolne na dodir. Jutros sam uradila test i negativan je...u totalnom sam rebusu, moguce je da jesam trudna jer smo radili na tome al opet ova ureaplazma me buni, nisam sigurna koliko je moguce da pored nje ostanem u drugom stanju a ovo kasnjenje mi je sumnjivo skroz
cao... danas sam trebala dobiti ali jos uvjek nista... jedino u toku dana mi je bila mala kapljica krvi kad sam isla u wc... imam simtome bole me bradavice i donji dio ledja... hvala...
Opet ja...Savjet potreban..Danas sam bila kod ginekologa ii nije nista vidio ni ultrazvukom a ni sondom..Materica sasvim normalne velicine..Aa mni i dalje kasni iako sam uradila jos 2 testa i oni su negativni...Sta se desava??
Zdravo..Nova sam ovdje i zelim hitno savjet..Naime imala sam odnos sa momoom sa kojim planiram ubrzo brak..Mislim ako se moue nazvati odnostom..To nam je drugi put..Pokubez zastite,i onda nismo smjeli i stavili zastiti..Cijelo vrijeme smo bili u strahu jer nam je oboma prvi prvi..Sad mne zanima dali je moguce ostat trudan od one sluzi ili tecnosti kako vec ko naziva,jer nije svrsio u mne,vec nakon nekog odredjenog vremena kada ja skinuo komdom..Zanima me to dal moze od tecnosti jer se sjecam da je bilo sluzi kada je pokusao bez zastite..Kasni mi vec 5 dana,radila sam 2 testa koja su negativna,a menstruacije nema pa nema..Sta mi je raditi,dali sam trudna???
Dobar Dan molim vas da mi malo olaksate imam tri sina I nebi volela da Sam ostala trudna posle odnosa sa muzem .dali je moguce ostati trudna I ako mi nista nije ispalo vani.
Zdravoo. Menstuacije su mi obicno 32-35 dana. Sada mi kasni 20 dana? Radila sam test za trudnocu i bio je negativan da li mislite da sam trudna? Hvala unapted
Draga, moguće je da si u drugom stanju. Preporučila bih ti da radiš test iz krvi ili odi kod ginekologa ako ti kasni već 20 dana mislim da će se na uz videti
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »