Komentari za tekst "Vaša 25. nedelja trudnoće"

Komentara
2349
Ostavite komentar
Ja takodje u 24. nedelji imam 9 kg vise. Sa 55 ostala trudna, a sad 64 kg. Sta da radim... :) Meni je sad najvaznije da je sa bebom sve ok. ;) Ali stavrno ne preterujem sa hranom. Nadam se da cu do kraja nabaciti jos maximalno 6. Mislim da ce to biti dosta. :)
..nista, tako mora :-) i ja sam dobila 9 kg usla sam 25 nedelju hranim se umereno, zdravo kao da nisam trudna. Medjutim telo mi reaguje tako kako reaguje. Dobijala sam svake nedelje po kg sad stagniram. Ne brini sve ce to da ode kako je i doslo. Pozdrav!
cao trudnice :) 24 sam nedelja i jos uvek nemam tamnu liniju po stomaku. zanima me sa li je obavezno da se svakoj trudnici ona pojavi? ljubiim vas
Ja je imam, od sredine vagine, pa do ispod pupka. Pojavila mi se u 23.nedelji.
Tamna linija nija obavezna kod svih trudnica. :) Nemam je ni ja . :)
nemam ni ja liniju
Ni ja nemam tu tamnu liniju a u 25.nedelji sam i nisam nigde uspela da pronadjem da li se ona obavezno pojavljuje ili ne :)
Danas nam je puna 24.nedelja, a po bebi jos dve nedelje vise. Inace posteljica mi je bila nisko, za vikend sam imala kontrakcije, pa sam isla na pregled, i sve je u redu. Grlic je skracen ali cvrst, pa mi je rekao da se ne brinem. Nego, uhvatila me je neka prehlada, nos me je mnogo stegao, pa imam potrebu da ga cesto duvam. A plasim se da to duvanje moze da izazove kontrakcije ili otvaranje, pa pridrzavam stomak kad to radim. Svi mi kazu da to nema nikakve veze ali ja se tripujem. Jel ima neko iskustva sa tim?
Pozdrav drage mame.
25.sam nedelja, zanima me da li se nekom desilo, na desnoj strani malo iznad prepone mi se pojavila kao mala oteklina, ne boli me ali kada duze stojim osjecam neku blagu bol. Razgovarala sam sa doktorom i rekao mi je da koristim Gentamicin kremicu, ali i dalje mi stoji tako?!
Andjelka upravo sam bila kod ginekologa jer mi je od jutros otekla desna prepona. Kaze dr da mi je izasla mala kila od tezine stomaka i naprezanja. Proveri sa drugim dr jer za otekliu takvog tipa koriscenjem kreme nece pomoci
cao drage mame, od sinoc povracam,isla sam kod lekara,kaze da je stomacni virus,ali da ne moze da naskodi bebi :) pocela je strahovito da me boli kicma,tj.predeo oko krsta,bolovi su neizdrzivi :( da li je neka imala slicno iskustvo? Inace,u 25.sam nedelji
ljubim vas puno
Zdravo Sanja, ja polako zavrsavam 25 nedelju, nosim dva decaka. Pre par dana mi je izasla burza ( cista) na desnoj strani krsta, sve je to od tereta. Meni je pomogla malo masaza fizioterapeuta i sportske trake koje mi je stavio. Pre toga sam mazala biofreeze, on pomaze. Svakako pojas, obavezno, blaga masaza i lezi na boku. Takodje toplo preporucujem gnezo jastuk, ne znam sta bih bez njega 😊 srecno!😊
Draga Sanja , ja sam u 24 nedelji i takodje imam bolove u donjem delu ledja, to je sasvim normalna
pojava.... najvise osetim bol prilikom duzeg sedenja,stojanja ili lezanja na ledjima... :*
Dobro vece mamice :) ja sam u 25.nedelji,i jutros sam primetila braonkasti svetlo rozi sekret. Bojim se jel i je nesto opasno? jel ima neko mozda sa tim iskustvo ?
Cao. Ja sam isto imala ali krajem 2.meseca ... odmah mi je dr. dala injekcije Progesterona u ukljucila mi Utrogestan, koji jos uvek koristim, i ako se dobro osecam a i devojcica je dobro 😄 Moj savet je da odes kod dr. Ako na vreme odes sve se moze spreciti. Pozz ☺
Ja sam 25. nedelja trudnoće, na odrzavanju sam, koristim Utrogestan dva puta dnevno. Prekjučer sam radila pregled Kol i Papa test, imam ranicu na grl. materice. Papa test tek za 10 Dana. Medjutim od sinoc osecam bolove u donjem delu stomaka I kicme. Jel moze neko da mi odg jeli to normalno?
Zdravo drage mame, imam dvadeset godina i prva mi je trudnoca. od skoro ocecam slabe i retke bebine pokrete, a jedno vreme je bila jako aktivna, pa se malo brinem zbog toga. a danas sam prvi put osetila ostar bol u stomaku. inace sam 23 nedelja i 3 dana.
Kakve ste vi da ne kazem sta....gadi mi se! Zasto curi ovoliko minusa? Jer ima 20 god!? Sta vas bre briga ko koliko ima i koja joj je trudnoca po redu. Kompleksacice....a garant svaka koja je udarila minus ima 35+ pa pametuje....godine vam ne garantuju zrelost i mozak...da se primetiti!!
Mozda i nije nista strasno,Ali za svaki slucaj bolje na pregled sto prije!
Sve najbolje 😊
Drage mame, veceras je pocelo da me probada u predelu desnog jajnika, i to na svakih nekoliko minuta. Hvata me vikend i praznici pa ne mogu kod lekara. Da li neka ima takvih iskustva? Hvala!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »