Komentari za tekst "Vaša 21. nedelja trudnoće"

Komentara
2422
Ostavite komentar
da, ja sam isto 21. tt i tek sad lagano osjecam..
I ja sam takođe u 21.nedelji, a ne osjecam bebine pokrete... To je okej, najbitnije je kada odes ma pregled da je sve uredu.. :)
Ja isto nisam osjetila bebine pokrete...ne znam da li treba da brinemo ili ne...
Sigurno se nisi skoncentrisala :-) Lezi na ledja i duboko udahni 3 puta i mozda je tad osetis :-) Srecno :-)
pozdrav buduce mame! ja sam u 21 nedelji i danas mi je doktorka rekla da beba ima cistu na mozgu,za amniocentezu je kasno. kazu da je to normalno i da se povuce ( tako je i moja drugarica imala) ali ja sam se svejedno uplasila. spominju i neku kordocentezu. jel neko imao slicna iskustva?
Marija hvala puno na odgovoru. Jos uvek cekam. Sledece nedelje treba da idem na uz. Malo sam citala po netu i vidim da je dosta beba to imalo i da se uglavnom povuce, ali ja sam pomalo u strahu dok god ne nestane. Doduse, trudim se zbog bebe da ne mislim o tome i da ostanem pozitivna :) tako da...bice sve u redu :D
Cao,i moja bebica u prvoj trudnoci je imala ciste na mozak jer se kasno razvio mozdani kanal,nzm tacno kako se zove,cak su mi rekli da ce se rAzviti anomalija,nakon tri nedelje je bilo sve u redu na uz,naravno sad je sve ok beba ima godinu dannA😍nadam se da je kod tebe vec sve ok..pozz

Zdravo mamice. 21 sam nedelja, druga trudnoca. u poslednje vreme mi se javlja jak bol u karlici, sa prvom trudnocom sam se tako osecala u 9 mesecu pred porodjaj. Na pregledu doktor kaze da je grlic omeksao i da sam pocela sa otvaranjem i nista mi nije dao da pijem kao, normalno je to. Bas sam se zabrinula da ne dodje do nekih komplikacija. Da li je neka imala slicna iskustva?
ja osjecam slicne bolove, druga trudnoca mi je.. pijem utrogestan i mirujem jos od 17 nedelje jer mi tada rekli da mi je grlic skraćen. miruje te sto više.
Pozdrav,buduce mame☺...
21 sam nedelja, i osjetila sam bolove u donjem dijelu stomaka, ne jake, pa me zanima vase misljenje.. p.s prva mi je trudnoca..
Meni je doktorica objasnila da svaki bol koji osecas dok stojis, sedis ili nesto radis, a kada legnes i namestis se prodje, to nije nista opasno, to je sve normalno. U slucaju da imas bolove koji ne prolaze nikako, ni kad legnes i kako god da se namestis tu su, e onda se brini. Eto, nadam se da sam pomogla, pozzz :))
Imala sam ih i ja, bila sam na kontrolu i rečeno mi je da je to normalno pošto materica u ovom periodu ubrzano raste. Samo miruj i biće sve u redu!
Danas sam usla u 21 nedelju , na zadnjoj kontroli doktor mi je rekao da imam 2 rupice na posteljici s desne i s lijeve strane.beba je super do sad i super se razvija.da li neko zna nesto o tome i ima li potrebe za brigu? Unaprijed hvala :)
Pozdrav :)
Da li neko ima problema sa zubima u trudnoci,i popravkom sa anestezijom? Desila mi se mala nezgoda pukao mi je zub i sada se ceo klati i ne znam sta da radim.....:(
naravno da smes anesteziju,ja sam sa prvim detetom dok sam bila trudna imala operaciju umnjaka i popravila zub jedan i sve normalno, mislim da samo ne sme da ides da se zracis i snimas zube
Pozzz! Popravljala sam zube u trudnoci, idi kod zubara reci da si trudna i zubar ce te savetovati, ja sam pod anestezijom, i nije bilo problema.
Pozz!
Slobodno mozes da primas anesteziju ( sa adrenalinom ) i da radis sve intervencije na zubima. Jedino nije dozvoljeno snimanje zuba zbog zracenja. Najbolje vreme za odlazak kod zubara je upravo drugi trimestar. Ja sam trudnica a i stomatolog :-)
Meni su 4 zuba otisla u 1 trudnoci...
Mozes primiti do 7 anestetika u toku trudnoce. Bez brige.. A i privatnici imaju anestetik koji je iskljucivo za trudnice, ne sadrzi adrenalin. Mene ceka sljedeci tjedan popravljanje. Svi zubi su mi se pokvarili... 😰😰
Pozdrav :) Ja sam 21. nedelja i za tri dana idem da popravim zub. U prvoj trudnoci sam takodje popravljala sa anestezijom tako da cu i ovog puta. Nije dozvoljeno snimanje, a anestezija moze.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »