Komentari za tekst "Vaša 13. nedelja trudnoće"

Komentara
2099
Ostavite komentar
jos uvjek je rano za pol
Cao drage mame,
ja sam 13-ta nedelja. U subotu sam radila dabl test do danas nisam mogla da spavam jer sam bila zabrinuta. Sada konacno disem jer je rezultat 1:10000 ,sto doktor kaze da je odlican . pijem pregnacare za sad,do kad se on pije i da li mi preporucujete jos nesto?
veliki pozdrav za vas 💋
pije se do porodjaja,drugo ti nista nije potrebno.
Cao drage mame :) 13-ta sam nedelja,od pocetka trudnoce pijem Utrogestan 200, prepisan mi je zbog bolova na početku, sada nemam,ali ga i dalje pijem. Do kog meseca se on obicno pije?
Pije se do sedmog mjeseca ili do samog porodjaja kako vam doktor odredi.
pozdrav svima, ja sam 12ta nedelja i radila sam dabl test ali u rezultatima nemam ni betu hcg ni pappa ili kako god se vec to zove, da li se to jos nekom desilo ili su meni zaboravili to da urade?
bebica
Hvala vam puno! 😊🍭
Je li normalno da nekom tek u 13-oj nedelji krenu mucnine? 😩 preko dana sve super, ali evo vec nekoliko veceri osjetim da mi je muka, doduse ne povracam,ali bas neki grozan osjecaj..
Zdravo drage trudnice.
U trinaestoj sam nedelji, doubl je prosao dobro. Ginekolog mi je pored folne kiseline rekao da bih mogla da pocnem da pijem Oligovit. Pretpostavila sam da je to ovaj novi za trudnice, medjutim vidim da i on u sebi ima folnu kiselinu, pa se plasim da nije onda ukupna prevelika.
Pozdrav
oligovit je nesto sasvim drugo.Mamavit je kompleks za trudnice ,kao i pregnacare ,oba sadrze 400 mkg folne .To je preporucena dnevna doza koja se be bi smela prekoracivatibez konsultacije sa Dr.Folna od 5mg se prepirucuje obicno kod malokrvnosti i ne sme se dugo piti
nije moje da dajem savjet ali ja pijem 5gr a preporuka je 400mikrograma, a to je 12ti dio od 5 grama kad se konvertuje, mislim da ne moze naskodit. znaci ja pijem 12 puta vise od preporucenog
Pokušaj da jedeš više puta po malo. Najbolje štapice obične slane,malo čaja od kamilice , dvopek ... da ti se želudac smiri,pa ce ti biti lakse. Ja sam imala isti problem,sad mi se mučnine javljaju samo uveče. Srećno.
Pozdrav drage mame! Po bebcu sam 13. Nedelja. Ali po doktorki 12. nedelja. Pijem FEMIBION 1 (pije se u prvom trimestru) a FEMIBION 2 sa pocetkom drugog.. Ostalo mi je tableta tacno do kraja ovog meseca. Da li moze neka od vas da mi kaze od kad tacno krecem da uzimam femibion 2?
femibion 2 ima samo dodatu omegu koja nije stetna ni od samog pocetka, tako da po meni odmah moze. pozz
U 16 nedjelji se pocinje piti Femibion 2
pozzz svima, interesuje me ima li neko problema sa gorusicom tj imam osecaj pecenja u grlu i jako mi smeta, kako ste se vi borile sa tim..
U početku sam imala neku kao mučninu i zbog toga slabiji apetit. Na kraju sam našla da mi odgovara da izgrickam 5-6 badema i da se vrlo brzo mučnina povuče. I naravno, samo manje porcije obroka, nikako ono da sedneš i da se najedeš da ne možeš da dišeš. Svašta ženama pomaže, zavisi od organizma. Probajte, istražujte, pa ćete nadam se naći da vam nešto prija. Srdačan pozdrav.
Nato, cula sam savjete da pomaze kisjela voda. :)
Cao lepotice ;) Ja sam u 13toj nedelji i svakog dana imam sekret nekad je gust a nekad samo kao voda,nema nikakav miris niti ja osjecam neke tegobe,super sam cak ni mucnine nisam imala i nadam se da necu..Je l' ima neko iskustvo sa ovim?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »