Komentari za tekst "Vaša 26. nedelja trudnoće"

Komentara
2472
Ostavite komentar
Cervix je u redu. Zatvoren i dobra je dužina.
Da li su ti rekli ista o duzini cervixa? Mozda beba promeni polozaj
Vidim da niko nije odgovorio na moj post, ali evo da dodam... Saznala sam sta znači "Tistu." delu. To znači da je beba zauzela položaj za izlazak. Mozda nekom ubuduće bude značilo...
kristina, nije ti bas pametno da se kupas u puno toploj vodi. običan bazen ok, mada povećavas malo rizik od nekih infekcija..
caos danas sam dobila rezultate od papa testa inace sam kasno uradila jer mi ginekolozi pre ovog nisu radili...rezultat je treci stepen papa testa kaze da je moguce da je zbog pojacanog sekteta i male rane na grlicu...kaze da cemo uraditi briseve za desetak dana...pa me zanima da li se neka susrela sa tim
Zdravo mamice! Do skoro sam imala kontrakcije, koje nisam osećala, ali su se videle na uz. Dobila sam Utrogestan vaginalete, i juče kad sam bila na pregledu (25 + 4), nije bilo kontrakcija. Međutim, dr je sad ocenila da imam visoko rizičnu trudnoću, jer je bebin položaj izuzetno nisko. Napisala je "...glava nisko u Tistu. delu". Ne znam jesam li dobro protumačila njen rukopis, deluje mi da to piše. Zna li neko od čega je ta skraćenica? Sad strogo mirujem, zabranjena mi je čak i šetnja...
Pozdrav za sve trudnice, zanima me da li je neka od vas bila na bazenu,banji tokom trudnoce? Kakvo misljenje imate o tome? Hvala :)
Zdravo Kristina, ja idem redovno na vezbe za trudnice u vodi i jako mi prijaju. Vezbe se odrzavaju na starom difu, i voda se redovno cisti i proverava tako da nema opasnosti od neke zaraze, sto mi je bilo najbitnije. Za ostale bazene ne mogu da garantujem, ali vidim da trudnice idu i na obicne bazene mada ja iskreno nisam za to..
ima li neko problema sa bolom u predelu jetre, posle jela?
to je podpuno normalno za trece tromesecje.sve to prouzrokuje sirenje materice...dakle ostar bol u predelu ispod rebara,krsta i donji deo stomaka nalik menstrualnim bolovima.pozdrav 😊
Da li neko ima problem sa bolom u predelu jetre?u zadnjih par dana posle jela osetim oštar bol u tom delu, koji prestane posle minut-dva..
















































































Pozdrav svim trudnicama :) Mi smo 26+1 i tacno kad je navrsena 26ta nedelja bili smo na kontroli. Doktor kaze da malac ima 25cm i 700g i da imam manje plodove vode, da pijem 2l vode na dan i da dodjem na kontrolu za dve nedelje. Da li je beba premala? Jel imate neki savet?
Beba vam je taman kolika treba da bude. Samo slusajte vaseg doktora i bicete vi super. Ja sam danas punih 25. nedelja i prosle nedelje smo bili na kontroli, dakle sa pune 24. nedelje i bebac je bio tezak 714gr-dakle vise nego sto je prosek. Ali me to uopste ne brine jer je svaka beba prica za sebe. Dakle, ako vam beba dobija na kilazi konstantno i napreduje, nema razloga za brigu. Uzivajte i unosite tecnost! ;)
Ja sam 26 nedelja trudnoće... Imam bol u kicmi i od skora me noću probudi bol u stomaku , odem do wc-a i prodje. Kao da pritiska bebac- dr.rekla da je to normalno. Bila sam pre tri dana na pregledu-4d devojčica je super! Ali posle toga me stomak počeo boleti tokom celog dana. Bol je sa desne strane... Da li se već dešavalo nekoj ženi?
Pozdrav Ana i mene isto probudi ostar bol , mada i kada lezim pa hocu da se okrenem mene probode bol ali sa leve strane. Nisam isla kod doktora i pitala za to ali eto da znas da i kod mene ima toga :)
Zdravo Ana, ja sam bas danas bila na kontroli mi smo 25+2 sve je u savrsenom redu, a imam isti problem.. Budim se nocu sa bolom u desnom delu stomaka, jedva se i okrenem i tako par puta nocu. Ali izgleda da je to normalno, mora malo i da bolucka. :) Pozdrav!♡
Cao mamice.Da li je neka radela test na glukozu.meni je prvi put bilo 4.2 a posle ispijanje glukoze bilo 8
zene od danas sam 26 nedelja.. jutros primetim da mi je pupak potamneo(inace je izbočen),jel se nekom to desavalo?
Zdravo buduce mame,meni je 26 nedelja trudnoce jos uvek neznam sta nosim,danas sam isla na kontrolu rekao mi je doktor da mi je
beba "karlicno"okrenuta i da nemoze videti sta nosim,jeli imao neko slican slucaj...??
sta da preduzmem???
Caos drage buduce mame! jlJa sam 26 nedelja,imam skroz normalnu trudnoci,bez ikakvih problema,nosim jednog nemirnog decaka. Krajem meseca imam zakazanu kontrolu,a imam do tada jedno pitanje za vas...Juce i prekljuce ujutru sam na potkosulji primetila mleko,zuckasto belicaste fleke...Da li je to krenuo kolostrum? Treba li nesto da preduzmem? Da li je neko imao slicna iskustva ?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »