Komentari za tekst "Vaša 25. nedelja trudnoće"

Komentara
2349
Ostavite komentar
i ja sam u 25nedelji trudoce moja beba je 780gr lepo napreduje a termin mi je24mja
SREĆNOOOOO
Veliki pozdrav, svim mamama. Ja sam 25 nedelja trudnoce, sve je u redu, danas sam bila kod doktora, beba ima 900gr ali se okrenula popreko. Jel neko imao slicno iskustvo, i hoce li se vratiti u normalan polozaj.
Zdravo buduce mamice :D ja sam po bebac 25 nedelja trudnoce I za sada sve je u redu musko je :D sutra idem na sljedecu kontrolu.. termin mi je u maju 18tog kada je vama termin I jeli musko ili zensko :*
pozdrav mamicama i ja sam 25 nedjelja termin 7.6 isto je dječak,a već imam curicu:-)
Cao trudnice,buduce mame. :) Imam 22 godine i trudna sam.pomisao na bebu mi odbacuje sve negativne misli o trudnoci,samo se smeskam i jedva cekam da se porodim.u potpunosti verujem svom ginekologu i on je tu da se brine i vodi racuna o bebi,a ja da uzivam u prvoj trudnoci.to preporucujem i vama! :) eto,ja sam podelila sa vama moju trudnocu..pozdrav
Sve najlepse! Ja imam 20 godina i uzivam takodje u trudnocii :) Veliki pozdrav!♡
Cao mamice.Ja sam 25 nedelja.I jucevsam bila na ultra zvuk , dr jaze da je sve uredu.Samo sto sam ovde procitala da tezina bebe treba da bude od650-700gr.A moja princeza je teska 830 gr.Pa me interesuju vasa iskustva.Inac3 nisam se mnogo ugojila 5kg
sto manje citas po forumima ,to bolje za tebe :) sve je to normalno! ne brini 😉
Ne brini, to je normalno. Sve bebe se razlicito razvijaju. U 25 nedelji sam, I beba je teska 500 gr., toliko je bila teska I starija djevojcica, I na kraju je rodjena sa 3.850 , hvala Bogu, ziva, zdrava :)
Danas cekam kontrolu u Narodnom Frontu i na info pultu 3 zene koje su rodile pre par dana,pitaju za svoj paket za bebu,naravno nisu dobile jer ih nema nedeljama... Koja sramota zemljo Srbijo!! Ne znam sta je van Beograda ali nije nista bolje verovatno!!
U drugim gradovima jevjos gore.Sto se bar tice Zajecara
usla sam danas u 25 nedelju. od pocetka sam se samo 3kg ugojila,jel to ooasno? svi govore da sam trebala jos da se ugojim,da mi beba nece lepo napredovati.a kad odem na kontrolu doktorka kaze da je sve uredu,i da je beba dobra.. bas me strah..
Nista ne brini,Emilija.To je i moj slucaj od pocetka sam se ugojila samo 3 kg,i to tek sad u poslednjih mesec dana pre toga ni gram 😀nije to nista tako kaze i moj dr,kao sto je tezina bebe individualna stvar tako je i nasa tezina 😉bitno da je beba ok.Uzivaj 😉
caos svima,ja sam nova trudnica, prva mi je bebica i nije mi jasno nesto oko termina :-D po bebcu sam 25 nedelja,a termin mi je 5 maj ... nesto se tu ne uklapa,doktor mi je rekao da idem po nedeljama ali tako termin dodje dosta pre :-D moze mala pomoc ko ima iskustva :-D hvala
zdravo I meni je termin u maju 18tog sta nosite? musko zensko???
Isti nam je termin. :)
Trudnoća okvirno traje 40 nedelja. Doduše, moguće je da se porođaj dogodi između 37. i 42. nedelje. Tako da, budi pripremljena na upoznavanje sa svojom bebom 2 nedelje pre, ili 2 nedelje posle temina. Nema pravila. Jedino pravilo je da je beba dobro.
I ja sam takodje 25.nedelja, a termin mi je 7.maj. Termin je izracunat na ultrazvuku, tako da je sigurno tacan :-) cini Vam se zbunjujuce, ali ako gledate po mjesecima ne mozete racunati 4 nedelje za svaki mjesec, neki morate i 5 nedelja. A i pocetak trudnoce se racuna od prvog dana poslednje menstruacije. Najbolje po nedeljama da racunate, treba 40 nedelja da traje trudnoca. :-)
celu proslu trudnocu sam je imala i lecila. Bitno ti je da nemas pred porodjaj. U 9om sam radila briseve i nisam je imala i regularno sam se porodila. Uovoj drugoj trudnoci je uopste nemam.
Cao drage trudnice.Da li je neka imala od vas kandidu i kako ste je izlecili?Ja sam imala u cetvrtom mesecu pa sam je izlecila ali evo opet mi se povratila u sestom mesecu?Jel je ona opasna?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »