Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1769
Ostavite komentar
Ja imam jake grceve u donjem stomaku, a doktorka je rekla da je to normalno i da ce boleti sve dok se plod ne pomeri iz karlicnog dela.
pozdrav,zanima me da li kako su prosli ti bolovi u donjem delu stomaka? jer i ja imam iste probleme...
Zdravo, posla cetri god sam ostala trudna, druga trudnoca, prvi put kad sam posla kod doktora on je izracunao da sam u sedmoj ned trudnoce a po UZ pregledu vidi se jedan plod ciji CRL iznosi 7mm sto odgovara trudnoci od sest ned i 5dana gestracije, imam li razloga za brigu? Zadnja men je bila 30.12.2015
hvala Nina na odgovoru,a uz to sve najbolje ti zelim.upravo radi tih doktorskih trzavih komentara nisam jos spremna da odem a ovo mi je inace cetvrta trudnoca,prva trudnoca sve uredno dobila sina,potom missed abortion,potom blizanacka trudnoca sa prjetecem pobacajem ipak bez ikakvih medikamenata samo mirovanje
dogurala do 8.mjeseca i rodila dječaka i djevojčicu i,i sada nakon velike pauze ova trudnoca.
isla sam danas kod lekara, ZM 20 decembar. doktorica vidi g. mesak ali se ne vidi plod. uplasila sam se. da li se to jos nekome desilo ?
meni nije dala hormone vec kontrolu za 2 nedelje . nisam imala krvarenja. zakazala sam kod privatnika. svi su mi rekli da imaju bolje aparate i da su precizniji od drzavnih lekara.
I meni je tako.Imala sam 17 decembra zm, jos sam i 20 januara krvarila i to do 28.01. Ne vidi mi se plod samo mesak. Videcemo sta ce biti.Sopala me hormonima.
pozdrav buduce mame,zadnju menstruaciju sam imala 24.12.2015 i proslog petka sam kupila test,sto je pozitivnim potvrdilo.eh sad jedno pitanje,kada da odem na prvi pregled,koja je idealna sedmica, i dali mora prvi pregled biti vaginalni ili se potvrduje trudnoca i putem ultrazvuka,hvala unaprijed
Draga Samira u isti dan smo imale zadnju menstruaciju :-) meni je deuga trudnoca i vec sam bila kod svog ginekologa koji je potvrdio trudnocu i vidio otkucaje srca. Termin 01.10.2016 :-) dan prije sam bila u bolnici radi laganog smedjkastog krvarenja i idiot od doktora tamo me bez razloga prepao da nema okucaja srca. Kao prvo do 8 sedmice je moguce da se ne pojave otkucaji, kao drugo smedjkastokrvarenje moze biti "zaostatak" od prethone menstruacije i najbitnije plod i otkucaji srca su vidljivi ovisno okvaliteti ultrazvuka izmedju ostalog. Meni je bilo bitno da znam da je sve ok tako da sam vec otisla kod doktora. Nikad nije rano za lijepe vijesti ;-) pijte prenatalne vitamine i uzivajte!
I ja sam skoro saznala da sam trudna. Vec mi je sesta nedelja. Meni je doktorica radila vaginalno jer kaze da se jos nista ne vidi na UZ, ali ne brini se nije nista strasno,kad vidis malu bebicu na sve ces da zaboravis. Sretno :)
Drage moje mame. Poslednja menstuacija mi je bila 26.12.2015. I kasni mi,sad nisam sigurna da li sam trudna.nemam nikakve simptome,a imam sina od 14 meseci i dojim ga. Mada me malo boli stomak kao da imam grceve.
Draga Milice, i ja sam zadnju menstruaciju imala isto 26.12.2015. A imam sincica 14 meseci. Hahaah i dojim ga. Uradila tes i pozitivan, odmah sam prestala da ga dojim. Neznam tako su mi svi rekli da bi bilo bolje da ga odbijem . Mada nisam imala neke poteskoce oko toga. Sad sam 6 nedelja trudnoce .
Draga Milice molim vas pogledajte i moj komentar Samiri. Moja zadnja menstruacija je bila 24.12.2015, dojim stariju kcerku i ostala sam trudna :-) prvi simptomi su mi bili bol u zelucu i nakon toga zgaravica :-) sretno!
Pozdrav buduce mame,
ja sam trudna 5 nedelja i 5 dana. Bila sam na UZ, doktor vidi trudnocu ali kaze da je jos rano da vidi embrion. Imam zakazan pregled sledece nedelje. Malo se plasim, pre 3 godine sam imala prazan GM. Jel neka imala slicno iskustvo?
To se i meni juce desilo takodje 5+5 ali cu sacekati do sledece nedelje
...
Draga nista ne brini,razmisljaj pozitivno. Ja sam pre par meseci imala prazan GM. Sada sam 5.6 dana,sutra idem na uz malo me hvata panika ali razmisljam pozitivno! Kazu da se retko kad ponovi prazan GM.
Pozdrav svim mamama 👼ja sam sada 6 nedelja, nosim dvojajcane blizance i treba mi savet od vas iskusnijih 😊 imala sam napada migrene 4 dana konstantno, a sada upalu grla i bol u plucima, kasalj. Sta funkcionise od prirodnih lekova i sta pomaze najbolje? Hvala unapred 🌺🌸
1 velika kazika meda i 1 ceo limun dobro promesaj u soljicu i popij. :-) srecno.
zdravo..i ja sam 6nedelja..sinoc dobijem krvarenje, braonkasto,ne obimno. kod lekara jutros..hematom oko ploda, terapija utrogestan,i injekcija progesterona, folna kisela,pa za par dana opeet kontrola. jos nema otkucaja srca. bas se plasim..prva trudnoca, a bila sam tako srecna..blage bolove imam od prvog dana kako sam uradila test, osetljive grudi.
Pozdrav svim buducim mamama,da li je neka od vas vodila trudnocu u dz u Kaludjerici?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »