Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2825
Ostavite komentar
da, ja cak koristim i utrogestan, desi se da nekad ne mogu da stojim koliko me boli, ali brzo prodje
Drage mame,ako imate problem sa gorusicom probajte da jedete sjemenke od bundeve,jabuke i pijuckajte po malo jogurta.Inace sjemenke i jogurt su odlicni i za probavu.Eto mali savjet,probala sam svasta nesto osim tableta,i ovo mi je stvarno pomoglo..a imala sam nepodnosljivu gorusicu.
Pozdrav..Ovo mi je druga trudnoca,sa prvom bebom sam usla samo sedam dana u deveti mjesec i porodila se,da li postoji mogucnost da mi tako bude i sa drugom bebom? Sad sam u 32.sedmici trudnoce..hvala
cao svima,mi smo u 32+2,imam mali problem,evo vec 5 danas sam prehladjena,u prva tri dana kasalj me udavio,i od tog kaslja imam bolove ispod stomaka.Dro mi je dao sirup protiv kaslja,i kaze da ti bolovi ne treba da me brinu,medjutim ti bolovi se prisutni cak i kada lezim i okrecem se u krevetu,moze li biti da se beba u medjuvremenu spustila pa da su to bolovi od kaslja i uz njih pritisak.Molim vas da mi neko napise sta misli,ja sam istraumirana prva mi je trudnoca i svaka sitnica me izludjuje??hvala unaprijad
Pij utrogestan. ja sam bila 10dana u bolnici,zobog kaslja i temp,imala laringitis. i sve vreme pored antibiotika mi davali i utrogestan...
Zdravo drage buduce mamice,ulazim za 3 dana u 32 nedelju..od pocetka trudnoce imam sekret vodenkasto bijeli,standardi trudnicki sekret,kad sam osjetila izmjene u sekretu kad je postao grudvicast i bijel bas uradila sam bris,patogene bak.nisu nadjene samo kandida a.Dr.mi je rekao par.vag MacMiror i problem rijesen.Tako je i bilo,dok prekjuce nisam stavila opet vag.jer sam primjetila iste simp,i uvece mi je izaslo malo sekreta bijele boje,komadica sa mrvicu zut.zel.primjese i sa njim malo sluzavog providnog sekreta kao onaj sekret koji imamo u doba ovulacije..Mozete li mi napisati vasa iskustva,jeste li imale do sad takav providan sluzavi sekret,sad ga nema,imam samo malo zuckasti,ljepljivo sluzavi..prepostavljam ciscenje od vag...ali nije bas sluzav i providan.Jel to mozda posledica ove gljivice,a nesto sam procitala na netu o krvavo sluzavom cepu,ali on nije licio na taj cep,jer je bio redji,nije bio tako def..Kad sam pitala ginekologa rekao mi je da je sve ok,i da se nekad posle vag.moze javiti i sukrvica..Bio je jako kratak jer sam bila prije 3 dana na kon.i sve je bilo ok.Izvinite drage mame,imajte razumjevanja..Nadam se da ce mi neka od vas odg.Jednostavno kao da me nije smirilo to sto mi dr.rekao.Ova trudnoca je tako puna stresa,a tako zeljena.Veliki pozdrav za sve vas.
Emina hvala puno na odg.Za sad nista,a i sekreta je dosta manje,i opet je onako trudnicki.Vodenkasto zuckasto bijeli.Hvala puno.Sve najbilje
lana zdravo sve dok te ne bude pocelo srbiti sve je ok kad pocne peckat i srbiti javi se doktoru mozda neka bakterija ali je sve normalno tokom trudnoce
Draga Ivana,hvala vam puno na odg.jako ste ljubazni.Nikad prije nisam imala problem sa sekretom,sve dok nisam ostala u drugom stanju.Zato sam se bas zabrinula,a imam osjecaj da sam za to sama prouzrokovala bas cestim pranjem,i dolje briskanjem i to vise puta na dan.Sad nemam sekreta uopste,mozda jako malo onog obicnog trudnickom i to samo ujutru.Hvala Vam jos jednom.Veliki pozdrav.Sta cu ja sam malo i hipohondra.
Promene u sekretu su normalne tokom cele trudnoce.Od providnjikavog koji je mene peckao bas jako i smetao pa sad do gusceg zuceg.To je sve sekret koji i štiti bebu tako da do god nema krvi ne treba da te brine previše.Nemoj se ni precesto prati ni ispirati vaginu da ne izgubi svoju ph vrednost.A sto se sukrvicastog cepa tice,e pa on je bas takav prožet končićima krvi.Moze biti jedan od znakova skorog porodjaja ali i ne mora,ima zena koje ga izgube ranije u trudnoći pa se on formira ponovo.
Osećam ponekad oštre bolove u mokracnoj bešici kad se beba pomera iako je bešika prazna. Kao iglom da me neko bode... Ima li još nekog sa ovakvim doživljajima?
I kod mene se dešava često. Prebrojim zvezde u trenutku.
Da to se i meni cesto desava :) nemirne nam bebice :)
zdravo drage mame,zakazana mi je kolposkopija,pa me zanima da li je neka od vas radila ovako kasno kolposkopiju?
evo i nas u 32-oj nedelji... :-) ja se dobro osecam,sem sto me nocu bole kukovi kad spavam pa cesto menjam strane i nisam vise u mogucnosti da prepesacim po 10km kao sto sam mogla do pre mesec dana,sad osetim da mi je previse... bebac je super,dobro napreduje,krv i urin u najboljem redu... :-)
Zdravo mame..i ja sam u 32 sedmici..juce mi je nastao 8mjesec....jos ne znam sta nosim.. nadam se da cu saznat iduci ultrazvuk na danasnji dan..
Nema nekih problema,samo sto me jako muci kiselina..dal zna neko kako da je ublazim
Zdravo buduće mame i ja sam u 32 sedmici takođe imam žgaravicu meni pomaze kisela voda probaj sretno
jedi kokice (samo malo) i kad ti je bas gadno izbegavaj voce taj dan....meni bas pomazu
Hladno mleko meni pomaze
Moras jesti cesce, a manje, i potrudi se da to bude laganija grana. I ja imam bas tih problema, pijem MG DONAT, i pijem sirup za podsticanje probave jer imam problema sa zatvorom. Sve u svemu, moramo izdrzati.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »