Komentari za tekst "Vaša 21. nedelja trudnoće"

Komentara
2422
Ostavite komentar
Pozdrav.
Usla sam u 21. nedelju i vec trecu vece imam jake bolove u donjem delu stomaka. Preksinoc i sinoc su bili slabijeg intenziteta, a veceras su bas jaki, kao da mi se noz zariva u stomak. Dok lezim bola nema ali kako ustanem pritisak na donji deo stomaka i besiku je bas velik. Moram napomenuti da sam zadnjih 4 dana bas dosta setala.
Ima li neko slicna iskustva?
Hvala unapred.
Prestalo! To se malisa popeo meni na jajnik pa vileni, a ne zna da to mamu boli.
:D
Javi se doktoru ako brines. Jesi li skoro kontrolisala mokracu, mozda imas neki problem?
Ja sam 21. nedelja, na uzv su videli da beba na bubregu ima cistu od 10mm. Da li je neko od vas imao nesto slicno? Hvala
Juce sam bila na pregledu. Bebac je super. Bas se puno okrece i obrce ali ja to nista ne osecam jer mi je posteljica na prednjem zidu :)
I meni je posteljica na prednjem zidu, osecam samo male vibracije,kao da lupka, ali mm kad stavi ruku ne moze spolja da oseti pokrete. Rekli su mi da je normalno tako i da ce se vremenom sve vise osecati bebica
Ja sam danas 20+1. Malo sam se zabrinula jer ne osecam jake pokrete bebe, kao sto druge mame pisu. I meni je posteljica na prednjem zidu. Moguce fa je zbog toga ( utesila me tvoja poruka).
Da li neko ima grceve?:(
Ja ih imam, ali su to izgleda lazne kontrakcije. Navodno, zbog amniocenteze. Doktor mi je rekao da je sve ok, jer nisam otvorena i grlic je tvrd, vise da odmaram ... Pijem Utrogestan i magnezijum.
Zdravo mame :) evo i nas dvije smo u 21. Tjednu, sve nam je uredu jedino sto mi po noci vec 2 tjedna ( svaku noc) trnu ruke, dlanovi, prsti cak me malo i boli kad pokusam šaku otvoriti. Ima li tko slican "problem" i kako se toga rijesiti? Hvala
Ja mislim da bi trebala piti magnezij.
Pozdrav mogu li dobiti vasa iskustva? 21nedelja na pregledu mi je receno da mi jw grlic materice skracen 32,6mm zanima me neko vase iskustvo ako imate ili ako ste imale?
Pozdrav i meni je grlic skracen...razmisljaju da urade serklaz plus pijem Utrogestan 200 2×1.Radila sam bris grlica,mirujeem kod kuce!!!
Meni je bilo tako sa prvom trudnocom, jer mi je beba bila nisko postavljena. Naravno ovo nije jedinu uzrok skracena grlica, ali svakako treba da pazite, da smanjite stajanje, hodanje itd jer skracen grlic je slab i moze da dovede do prevermenog porodjaja...
zdravo mame :-) prva mi je trudnoca i sad sam usla u 21 nedelju,osecam bebu svako vece i divno se osecam,nemam nekih problema sem sto me grudi jako peku najvise predeo bradavice svaki put kad izadjem na hladno,uzasno pece,da li jos neko ima takav problem i da li je to normalno??
I ja imam isti problem, jako me peku bradavice kada izadjem na hladno! Ali to traje vec neko vreme pa sam se navikla☺
Imam isti problem al ne kad izadjem na hladno nego vise puta u toku dana...Ovo mi je druga trudnoca s prvom mi se to nije desavaloo....
Zdravo buduce mame :) jedino sto mi smeta je sto jos uvijek povracem... 😩 udebljala sam se 7 kg i sve me zivo boli... Ne mogu da se namjestim da spavam, ne mogu ni da sjedim normalno jer me kicma boli, izdrzala bi i veci bol samo da mi je bebac ok :) jedino sto me plasi su bolovi u donjem dijelu stomaka, iako doktorka kaze da je to normalno jer se ligamenti istezu... P.s djecak je ☺️☺️
Zdravo svim buducim mamama. Prva mi je trudnoca ,21-22 nedelja. Danas sam bila na pregledu i receno je da mi je stomak spusten i da treba da se cuvam i pazim. Da li je neka imala nesto slicno? Prva mi je trudnoca pa mi nije bas svejedno.
saljic melem protiv strija,oko 700 din 200 ml ,vredi svaki dinar. preporucujem!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »