Komentari za tekst "Vaša 7. nedelja trudnoće"

Komentara
2071
Ostavite komentar
Pozdrav, da li je neko od Vas imao problema sa aknama u pocetku trudnoce? I kako se rijesio problem🙄🤗
Ja sam danas usla u 7 nedelju, imam blage mucnine po ceo dan, posbno ujutru ako ne jedem odmah, tako da mi je uvek pri ruci keks ili banana. Od bolova nemam nista jedino ujutru mali grcevi nakon kojih odmah moram u wc. Ostale bolove nemam :).
i sam takođe u sedmoj nedelji. i isto imam blage mucnine po ceo dan i takođe izjutra moram sto pre nesto da pojedem. samo se nadam da mi mučnina neće napredovati
Veliki pozz za vas lijepe mamice😊evo ja sam nova pa me zanima sve i svasta🙈poslije jednog spontanog napokon ponovo trudnoca i to poslije 5 g veliki sok bas kad sam najmanje očekivala..svi kazu sve u redu al nije išlo.Prije 3 mj otklonili su mi septum-pregradu i evo čuda odmah sam ostala trudna😍naravno sad me jos uvjek prati strah od prvog puta sve mislim nesto ce se desiti 😩sve super nemam mučnine nista ni iscjedak samo vas molim da mi kazete jeli neka od vas imala jake grčeve i bolove na početku,mene bas muče svake sekunde kao da ce procuriti pa sam istraumirana.,doktor kaze sve u redu al mene bas boli😩sutra aBd je 2 mj moram na pregled pa se samo nadam da ce biti sve ok 😭ljubim vas sve redom 😊🙇🙇
Sve je u redu ne brini, ja sam i u prvoj trudnoci imala jake bolove u ledjima i donji deo stomaka, evo i sada u drugoj mozda i jace nego u prvoj. Sada mi je sve jace i bolovi i mucnine, zatvor, vrtoglavice, ali vise odmaranja (sto je sa mojom cicom od 20mes nemoguce) ali kad mogu i koliko mogu. Opusti se, odmaraj i srecno!
usla sam u 7. nedelju. Nemam nikakvih simptoma, sem po koju bubuljicu i blagi bol u grudima. sto se hrane tice, danas bih jela samo voce i salatu, a sutradan mi se jede meso 😊
ja sam u 6 oj nedelji,trcim,treniram nemam nikakve siptome,da li je to normalno?😕
Zorice, kod mene je bilo tako... tj kraj 6.nedelje i ulaz u 7. nedelju su krenule mucnine i glavobolja... Juce sam usla u 8. nedelju i tek jutris sam pocela sa povracanjem...
Ćao, mame. :) Meni je ovo prva trudnoća. Sjutra idem na pregled UZ i prvi put ću vidjeti bebu, nadam se da sve ide kako treba. :) Nemam neke obilne mučnine, osim male glavobolje i malaksalosti. Bila bih zahvalna na par savjeta šta jesti i kako da ne bi dobila na kilaži. Hvala unaprijed. :)
doktorica kaze da sam u 6. nedelji po racunici ali videla je samo g. mesak 13X8 mm , a nije videla embrion. kaze da je jos mali da se vidi.. da li se nekome deailo nesto slicno ? uspanicena sam i uplasena
Upravo sam u 6 nedelji i isti slucaj,a razlog je zacece kasnije od izracunatog pomoc u datuma poslednje menstruacije,uradila Beta hcg i 100% sigurno...A plod tj mesak raste....Samo napred,srecno i samo pozitivno razmislajjte drage moje....
Meni se to dogodilo. Na pocetku seste nedelje (kada je doktor i ustanovio trudnocu) bio je mali mesak i nista vise. Rekao nam je da dodjemo za 4 dana i da ako nema pomaka, to nista ne valja. Medjutim vec posle 4 dana, na kontroli smo culi srce kako kuca i embrion je porasao. Tako je to izgleda normalno. Do sada bi trebalo da je i tvoj bebac porasao :)
Strah je sasvim razumljiv i u prvoj i u drugoj i u desetoj ja mislim. Ipak je ovo posebno vrijeme kada stvaramo novi zivot u sebi :-) opustite se koliko mozete i slusajte svoje tijelo, samo ce vam sve reci. I javite kako je prosao ultrazvuk :-)
hvala nina. zakazala sam kod privatnima za nedelju dana. sada sam mirnija malo. hvala ti puno. prva mi je trudnoca pa imam strah od svega.
Kristina kod mene se i dan razlike na jednom ultrazvuku nije nista vidjelo (bolnicki UZ) a na drugom kod privatnika na skupom UZ se sve savrseno vidjelo. Jos su bas bas mali, ne brinite :-)
Cao mame...ja sam u ponedeljak 25 bila na kontrolu..uplasila sam se jer sam imala brao iscedak ali obilniji..doktorka mi dala tablete 2x1..i zakazala kontrolu za 7 dana..ovo prestane pa opet..nadam se da ce sve biti ok...sutra opet vadim betu..kada vadila bila je 874.83....
Ja sutra idem na pregled. Trebalo bi da prvi put vidim bebu. Plasim se jer mi je prosla trudnoca propala...nadam se da je sad sve u redu :)
Cao zene:)devojke ....Intresuje me jeli,neka ima od vas krvarenje braonkaso,dao mi doktor ustr..vag.3×1 !
Malo,sam se prepala pa me interuje ima li neko slicna iskustva? ♡ Hvala !
Draga kazu da je to krvarenje normalno ( i ja ga imam u 7 nedwlji sam) jer se u ovom periodu plod lepi za zid materice. Tako da nemoj da brines :)
Zdravo. Imala sam ja u prvoj a evo i u drugoj trudnoci. Moj doktor kaze da je to zaostatak od prosle menstruacije i ne zuri da me "šopa" hormonima... Kazu ipak da svako krvarene treba provjeriti, sto bi ja na vasem mjestu uradila cisto zbog sebe da me umiri :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »