Komentari za tekst "Vaša 34. nedelja trudnoće"

Komentara
3187
Ostavite komentar
da li ima neko problem sa zeludcem... 😯😯😯😯 neki savet mozda...
Probajte sa Donat Mg vodom. Meni pomaze kod gorusice i kod varenja hrane kad malo vise pojedem :-)

u ja tako rucam iz 3-4puta... 😯 i meni kola pomaze ali ne bi trebalo da se pije... 😤😤😤 ali nesto mora... valjda ce uskoro biti bolje..
Ja ne mogu da svarim ni jabuku a već o teškoj hrani da ne govorim. Ručam iz tri puta jer ne mogu da pojedem odjednom. Za varenje mi malo pomaže koka kola. Takođe me jako guši posle jela
drage trudnice, kako se borite sa emocijama u ovoj nedelji? Ja bas tesko, osecam se jako usamljeno i razdrazljiva sam i placljiva.
Daaa...i ja:-(
drage moje usla sam u 34 sedmicu.osjecam se dobro a i moja princeza je dobro hvala Bogu.Zanima me je li koja od vas imala kondilome dole na vagini..ja imam 2 bradavice na desnoj usni.pa me zanima jel zbog toga moram ici na carski rez.imam kod doktorice tek 5.2. termin...ne mogu docekati..pa me zanima jel koja od vas imala slicno nesto.Meni je prvo djete.
Ja sam imala bradavice spolja koje su se jako prosirile i dr mi je u 7 mesecu uklonila ( bila sam uspavana 20tak min). Sada sam 33+5. Sve je u redu. Problem kod porodjaja ako su bradavice prisutne moze biti taj da krenu da pucaju kada se koza bude razvlacila. Tako mi je objasnjeno. Intervenciju sam platila 18.000 din ( zbog drugacijeg odnosa kod privatnika a i ta dr mi je vodila trudnocu dok nisam nasla dr koji ce da me porodi)a u N Frontu je besplatno za trudnice. Trebalo bi da ti tvoj doktor kaze sta i kako sto se tvog stanja tice. Moje misljenje je da ti ih nece sada dirati jer je vec , skoro, pred porodjaj.
Imala sam ih i ja ali su podeljena mišljenja,neko kaze da jesu kondilomi neko da je pad imuniteta i da se kod vecine trudnica tako manifestuje.Meni su ih skidali sredinom decembra. Sada sam 34 nedelja
Da li je drugi porodjaj laksi? Imam veliku tremu.. Pozzz
Draga Saveta,

imamo identican termin porodjaja! :) :) sve najbolje ti zelim!
Nema pravila. Mojoj sestri je prvi porodjaj bio bas super, druga dva vec ne.. Meni je termin 5. Mart prvo dete, bice kako mora, ne verujem da je bas toliki bauk :-) zelim ti sve najbolje :-)
I mi smo ušli u 34. nedelju!!!☆ :)
Ugojila sam se 9kg, a bebac ima 2500g. :) Položaj bebe je pravilan, sve je kako treba da bude...nadamo se prirodnom porođaju bez komplikacija.
Tek sada osećam šta znači trudnoća :) Pomeranje bebe u toku noći mi dodatno remeti spavanje pored bolova u leđima koji su sve jači i jači, dosta sam usporena u svakodnevnim aktivnostima, gegam se kao pingvinčić...a i gorušica je uporna baš - to je jedino što me "muči". Između ostalog ne mogu da dočekam dan kada ću dodirnuti ovo čudo!♡
Pozdrav za sadašnje i buduće mame! :)
Poozdrav :)
Prije par dana na kontroli, dr mi je rekao da misli da je palac od noge odvojeniji od osTalih prstica..Zakazao mi je pregled za nedelju dana. Da li Je neka imala slicna iskustva? Pozz
Da li vam se desava da se znojite, ja se tokom noci toliko oznojim da mi je cela pidzama mokra, i preko dana mi se cesto desava... sta da radim? Hvala
i ja imam isti problem..kad me "uhvati " znojenje strasno..pogotovo nocu ili kad nesto radim..izlazim na dvoriste u majici ,iako su temperature ispod nule..uzas..procice..srecno nam bilo ;)))
Mi smo danas 32+6 i imamo 2370gr, napredan ovaj moj fudbaler. Da li ste odlucile gde cete da se poradjate :) pozdrav za ave mameee :)
drage mame, jel moze neka od vas da mi kaze sta moze da se desi ukoliko u ovoj nedelji dodje do porodjaja?
Drage buduće mame, da li ćete svoje bebe povijati širokim povojom?
Da kao i sina samo do prve kontrole
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »