Komentari za tekst "Vaša 30. nedelja trudnoće"

Komentara
2868
Ostavite komentar
Zdravo danas sam bila na kontroli 30ta sedmica sam beba je teska 2,078 sve je super hvala bogu 😃😀😃 DRAGE MOJE SRETAN VAM 8 MART
Drage mamice i trudnice.
Danas ulazimo u 30. nedelju trudnoce. Za sada je sve u najboljem redu sa bebicom. Razvija se dobro. Sledeci pregled nam je 14. Marta. Ja se osecam odlicno. Jedem malo vise nego inace i ugojila sam se 8 kg. Ne znam da li je previse ili premalo ali ja se osecam odlicno. Nas malisa je jako aktivan u maminom stomaku pa me cesto probudi u sred noci i cesce idem na wc. Sve je to podnosljivo. Priblizavamo se kraju. Sve najbolje vam zelim buduce i sadasnje mamice.
Draga mita,ja sam usla u 30 nedelju i ugojila sam se samo 3 kg od pocetka trudnoce do sad.Beba je teska 1400
Pa i ja sam se u pocetku brinula da li je moja kilaza mala. i da li mozda to malo napredovanje kilaze ima neki uticaj na bebu. moja ginekologinja mi se samo nasmejala i zatim rekla da budem srecna sto je to tako. od tada se ne opterecujem kilogramima. sve dok bebac lepo napreduje.
caoo i ja sam u 30 tt ugojila sam se 10 kg sa 54 na 64 kg beba je teska 1,309 g dal je to ok
A zasto uporedjujete bebe, kilaze, i plasite jedna drugu. Lepo pise, svaka beba se individualno razvija. :)
Nama je termin 10.maj.
Vec 3 meseca smo na strogom mirovanju, lekicima i injekcijama. Pocetkom aprila sve to izbacujemo i polako cekamo upoznavanje :)

p.s. zanima me samo da li ima jos neka mama cija beba ima samo jednu arteriju u pupcaniku a ne dve?
Emilija nama je termin 16. Maj mi smo danas 29+1. tako da ste vi 29+4. Sto znaci u 30. nedelji trudnoce. pozzzzz
meni je termin 13 maj :-) jel smo mi sad 30 nedelja i par dana,ili 29 ta i par dana. na bebcu pise 30. e sad me buni jel to napunjenih trideset i idem u 31,ili punih 29 pa idem ka 30toj nedelji?
Caooo, mi smo sada 29 + 4, i bili smo juce na uz i veliki je bebac 1492g, rasirio me koliko je mogao :D kako vreme leti, a pre mesec i po je imao samo 550g :)
Hvala na odgovoru moj mali trenutno lupa boksa ili igra nogomet 😃😀😀
razbaškario se on unutra, a ja prosto ne znam šta ću sa sobom od nespavanja ili odlaženja u wc na svakih sat vremena :D termin nam je 7.maja, i ne bi me čudilo da čeka baš taj dan da izađe :D
Joj jeste vala jedva cekam da ga izbacim iz sebe, zauzeo mi previse mesta hahaha :) 7. maja mi je termin, mada ne bi me cudilo da ceka bas taj dan da izadje, s obzirom da nismo nikakav problem imali do sada i da sve tece po planu :)
Zdravo milice ako se moze znati kada ti je termin za porod? zanima me bas isto smo trudne pa meni su rekli 18og maja a vreme prolazi prebrzo samo mi buduce mame bi jos da ubrzamo :D
Cao Jelena,i ja sam u 30toj nedelji trudnoce.Takodje mi je prvo dijete.Isto mi je beba aktivna kao tvoja,udara na sve strane to nije nista strasno nemoj da se plasis.Sve je to normalno,beba je sad u teza jos vise dobija na kilazi tako da slobodno budi mirna.Ja sam isto takva bila i posla sam na kontrolu i sve mi moj dr objasnio
cao svima ;* mi smo od danas u 30oj nedelji,beba je nemirna i stalno udara ;) od jutros imam bol preko pupka i sa obije strane stomaka,prva mi je trudnoca i bas sam istraumirana,da li neko od vas imao taj problem,ako jeste pisite bas se plasim :(
Ako ti je bol konstantan bolje se javi lekaru, mozda ces morati da mirujes..
Cao mame. Mi smo danas bili na pregledu i beba je teska 1090 grama htela sam da pitam da lì je neko imao iskustva sa tim da je beba manja nego za predvidjenu nedelju doktorka nam je rekla da cemo cesce da se kontrolisemo inace zivimo u Italiji.
Cao Jovana. I mi zivimo u Italiji i isto nam je bebac manji. Doktor kaze da se sporije razvija zbog manjka plodove vode. Samo treba da pijemo po 2l vode na dan. Termin nam je 18. Maj. Srecnooo. Uskoro cemo biti sa nasim bebanima :)
Ja sam bila na kontroli ,beba 1670 u 31 tjednu ,kaze doktor da sve stima ,isto koristim utrogeston ,al ne moram mirovat ,za pet tjedana ce me skinut s utrogestona , jos koristim neke tablete kao andol 100 zbog cirkulacije ,zivim u njemackoj , pitao me zelim li carski jer sam i prvi imala ,rekla sam da moze ,mada se uvjek plasim da nebi doslo do zastoja rasta bebe jer mi se to desilo u prvoj trudnoci
Bas me cudi...i ja zivim u it sa prvim djetetom kilaza je bila oko kg i rekli su mi da se ne sikiram da ce da dobije do devetog mj minimalno jos 2kg...i na kraju je imao 4 kg 100gr... :) a sad idem 5.2. na trecu ekografiu pa cemo da vidimo... ;)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »