Komentari za tekst "Vaša 11. nedelja trudnoće"

Komentara
1466
Ostavite komentar
Ja sam u 11 sedmici i vec se vidi pol, i od prijateljice sam cula da je i ona vec u 10 sedmici videla pol.
Da, još uvek je rano. Na ovom UZ saznaćete samo veličinu i čuti srculence. :)
Zdravo svima, 11 sedmica+2dana, prva trudnoca, nikako da pocnem uzivati u ovom stanju jer mi je stalno muka, cesto povracam, i mirisi mi smetaju svi ... nadam se da proci uskoro!
Isto i kod meneeeee, ali ih je sve manje, bice to ok zene 😉
isti slucaj i kod mene.. samo se nadam da nece biti ovako svih 9 meseci.
Drage mame,dva dana me već žiga po nekada u stomaku i kao da mi se grči grlić,imam osećaj da mi se širi materica,a i imala sam zatvor pa sam povezala i sa tim,ne krvarim,samo sekret imam... Ne znam da li da čekam kontrolu i da ne paničim,jer nema krvi i nekih jačih bolova,a opet ne bih da odem ne daj Bože kasno... :( hvala unapred
Cao svima.... ja volim moju bebu najvise na svetu moja beba ima 11 nedelja i videla sam je prvi put kako mrda na ultrazvuk i bila sam presrecna.....:)
ćao svim mamama.. 11-ta sam nedelja.
Jos uvek nemam strije, ali me zanima sta bih mogla koristiti preventivno? :)
E ovako... ja imam jedanu savrsenu kombinaciju kremica za strije i takodje se moze mazati medjica da ne bi pukle pri prirodnom porodjaju. Cela tuba pantenola, cela tuba jeloderma i cela kutija pavloviceve masti, sve se to pomesa i mazete od treveg meseca pa sve dok se ne porodite i pisle porodjaja jos dva tri meseca . Provereno a i najjeftinija varijanta
pocni da se mazes sa nekom masnom kremom grudi i stomak :)
Zdravo Gordana, mogla bi uzeti Striet- Saljic melem. Zaista je dobar. Pozdrav buducoj mami.
Zdravo... ja sam 11- a nedelja + 1 dana. Juce sam bila kod ginekologa koji mi je video neko zadebljanje na bebi, nije reko gde tacno i da je ono veliko 1.6... rekao je da je mozda od virusa ili da je mozda bolest u pitanju. Moramo da sacekamo duble test da vidimo. Da li je neko imao slicno iskustvo i da li je sve bilo u redu ?
Nista ne brini,to je zadebljanje na vratu koje svaka beba ima. Svi ginekolozi ga mjere u ovom periodu trudnoce jer je bitno zbog radjenja dabl testa. Ja sam 11.+2 bila bas juce i dr mi je izmjerila 1.6 .Rekla mi je da je sve uredu:-) Danas sam radila dabl test,za nedjelju dana su rezultati. Ocekujem dobre rezultate:-)
Zdravo svima. 11.sedmica sam i uskoro idem prvi put na UZ. :) Nemam nikakvih velikih simptoma da sam trudna, npr mucnine ili neke smetnje. Niti jedem puno, nit mi se sta trazi. Bas se ne osjecam trudnom jos uvijek. Zelim vam svima puno srece i da vase bebe budu zive i zdrave 💖
Drage buduće mame, zelim vam sve najbolje u trudnoći i nakon nje! Držim vam svima palčeve da sve prodje u najboljem redu! Nažalost, ja sam juče prokrvarila i izgubila svoju malu mrvicu.. :-( Savjetujem vam da i najmanju pojavu krvi i bilo kakve promjene ne zanemarujete! Odmah u hitnu ili kod vašeg ginekologa! Čuvajte se i sve najbolje vam zelim!
Devojke ja sam 10+4 nedelja tek pre cetri dana mi se javljaju mucnine i povracanje pre toga nista sem blagih mucnina ovo je sad uzas jel se nekoj od vas tako kasno pojavilo povracanje i koliko ce trajati? Inace imam i veliku cistu umotanu oko jajnika i lezala u bolnici ali sam izasla na potpis nisam mogla tamo izdrzati, ima li i sa tim neka iskustva da me utesi. Hvala vam puno
meni su se javile mucnine rano ali povracanje tek od juce uzas :(
Pozdrav svima.Ja sam 10 +6 nedelja.Koristim utrogestan 1 uvece ali mi se pojavilo braon krvarenje samo kad se obrisem sta moze biti uzrok tome?
To je krvarenje zbog manjka hormona zato i pijes hormone,to nije uznemiravajuci simtom postoji mogucnost da se krvarenje smanji ili potpuno prestane u cetvtom mesecu tj.nakon 12 sedmice,ako nemas jake bolove i ugruske sve jeuredu u suprotnom ako se poveca krvarenje obavezno se javi svom lekaru.
zdravo buduće mame :-) Imam mali problemcic pa vaš molim za savjet ili slično iskustvo.. Curi mi nos i počela sam da kijam.. Nemam temperaturu, dakle mala prehlada. Znam da se to lijeci cajevima, supicama.. interesuje me da li će to uticati na bebu? Molim vas za odgovore.. Hvala vam unaprijed! :-*
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »