Komentari za tekst "Test za utvrđivanje trudnoće: Kako funkcioniše?"

Komentara
940
Ostavite komentar
Caooo svima ja imam samp pitance meni kasni 3 dana nisam radila test a grudi me uzasno bole..pa da li sam trudna..??? 😊
pozdrav radila sam test bio je pozitivan pa negativan kasni mi 3 dana i bole me grudi da li postoji mogucnost da sam trudna
Pozz svima...radila sam pre 2 dana baby rapid trakicu koja je odmah jasno pokazala tamno rozu prvu crticu,ali kako se urin penjao ka onoj kontrolnoj crtici,i kako se ona pojavila,ova prva crtica je nestala.pa me zanima da li je jos neko od vas imao takvo iskustvo i da li to znaci da sam trudna?nisam pomenula da sam test radila par dana pred termina za ciklus...
Postovani, da li smem popiti tabletu dan posle sutra ako sam je popila bec dva puta ali je razmak izmedju svake bio 6 meseci, i sad je proslo 7 meseci nakon konzumiranja poslednje tablete. Hvala unapred
Da li moze nesto da se desi ako popijem tabletu dan posle sutra na dan ovulacije?
Cao kasni mi menstruacija jedan dan.jutros sam uradila test i bio je pozitivan pojavio se plus i to ko kuca .da li test pozitivan moze biti lazan?
Pozdrav..
Dečko i ja radimo na bebi.
Imali smo odnose od 30.1 pa do danas 7.2 po 2 puta dnevno i svaki put je ejakuirao u mene.
Zadnja menga mi je završila 25.12.
Pa me zanima kad mogu napraviti test za trudnoću a da ne bude pre rano.
Nestrpljivi smo :-)
Cao svima..Jutros sam radila betu i 3.490..da li je to trudnoca?poslednju me sam imala 9.1.

Hvala
zdravo... moze li ko da mi kaze sta znaci kad je beta hcg 1,97...
Nisi trudna..sve ispod 5 nije trudnoca..
:-* Nova sam. Dva meseca sam uzimala antibebi pilule.Zadnja M mi je bila 19.decembra.Radili smo na bebi. :-) Oko 5. januara su pocele glavobolje konstantne.Jedan dan mi je zasmetao miris przene dzigerice i to je izazvao povracanje.Posle opet glavobolje male vrtoglavice. Pre par dana su poceli grcevi.Uvek mi grcevi pocnu tek drugi dan nakon sto dobijem.Sad sam ih osetila bas jako jake oko dana kad sam trebala da dobijem. I nista. Jedan dan sam cak popila Rapten K. Pre 4 dana su ti grcevi prestali. Grudi su mi malo tvrdje i napetije. Ne bole.Stomak malo dole naduven. Danas test NEGATIVAN.Nisma htela da se opterecujem previse, ali stvarno mi nije jasno sta mi onda, a nisam trudna? Da li je moguce da test nije dobro pokazao? ( trenutno nisam u mogucnosti da posetim doktora ni da uradim betu )
cao kasni mi vec 7 dana dal nisam mozda trudna
Decko je svrsio po mojim butinama i stomaku, ne znam da li mi se slilo do vagine, da li mogu da zatrudnim ako je dospelo do moje materice? Unapred hvala.
Cao. udala sam se pre mesec dana, i normalno radimo na bebi. Medjutim, ja sam radila test koji je negativan. Ali mi nije jasnoo zasto mi je stomak onako kao malo naduvan, imam i crnu tj tamnu liniju koja mi je pruza od pupka prema vagini. menstruacija mi je bila 23.decembra trajala mi je 5, 6 dana, kao uobicajeno. sad me buni ta linija na stomaku i naduvan stomak, takodje sam imala kijavicu i preznojavalje, nesto kao naleti toplote. to sam citala na internetu da su to moguci simptomi trudnoce. sada, molim vas neka mi neko objasni da li je moguce da sam trudna posto imam tu tamnu liniju. hvala unapred.
Posledji ciklus imala sam 9.12.2015. Nakon toga sam imala prvog plodnog dana zasticeni odnos i partner je ejakulirao van. Trebala sam da dobijem 8.1. ali mi kasni, imam blage bolove u ledjima i donjem stomaku, uhvatio me i stomacni virus. I ranije sam imala problema sa kasnjenjem ciklusa i u zadnje vreme su mi bas obilni, isla sam pre 2 meseca na pregled kod ginekologa koji mi je predlozio da pijem pilule za kontracepciju kako bih regulisala ciklus jer imam problema sa krvnom slikom, mnogo sam mrsava i ne valja toliko da krvarim. Da li postoji mogucnost da sam trudna? Molim vas za savet
cao... nova sam u ovome ... imam neredovne menstruacije nek misu mi bile na 28 da bi sad pocele na 39 ili 31 dan . medjutim poslednju menstruaciju sam imama u novembru meseceu 24 i sve do danasnjeg dana nista. nemam neku napetost u grudima mucninu glavobolju . vec tup bol u donjem predelu kao da cu da dobijem al nista od toga . cak sto vise kad sam mokrila dva dana zaredom imala sam na papiru rozikasto gde sam pomislla da cu dobiti,i opet nista .... tokom seksa suprug i ja se ne cuvamo . nemam problema sa jajnicima posto sam isla kod ginekologa sve je u najboljem redu sto se tice ginekoloskog pregleda.. da li si to ipak simtomi rane trudnoce ili ne .
ako nisi dobijala od toga dana mogucaje trudnoca uradi test trudnoce jel imate bolove u bradavicama
muka mi na jelo i na kafu i boli me mnogo stomak i vrti mi se u glavu i po neki put mi mrak pada pred oci ,mesturaciju sam imala ali nije to to mesturacija je braon boje i trajalo mi 4 do 5 dana da li sam trudna ili hocu da znam..
Pa uradi test ako hoces da znas...
Ovako. Imam redovne menstruacije, nikad mi ne kasni. Ja i moj vjerenik smo imali odnos bez zaštite, ali nije ejakulirao u mene. Sad mi kasni 10 dana, test negativan, juče radila Beta hcg 1,27.....dakle, trudna nisam, ali ja još uvjek ne dobijam niti ima naznaka da ću. U čemu je problem?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »