Komentari za tekst "Vaša 17. nedelja trudnoće"

Komentara
2634
Ostavite komentar
Pozdrav svim buducim mamama. 17.sam nedelja i prva mi je trudnoca. Prrsrecna sam zbog dolaska moje bebe na svettt. Sada vise paznje obracam na bebe u okolini, okrecem se kada vidim kolica kako mame guraju i po buticima gledam bebi stvarcice... Zelim vam svima srecne predstojece praznike, pa se cujemo u narednom periodu...
17.sam nedelja. Osetila sam prve pokrete u stomaku danas. Mnogo je lep osecaj, srecna sammmmm... pozdrav svim mamama.
Cao mame drage, upravo juce Sam usla u 17. Nedelju I bila kod Dr. Sve Je u redu beba super napreduje. Na ultrazvuku, I ako se beba nakon drugog pokusaja okrenula kako treba, nisu mogli da ustanove pol, kazu da se ne vidi jer je malo I jos rano. Kako Je to moguce da se ne vidi a beba se povoljno okrenula? Da li se to desava? Znatizelja me ubija naravno, prva mi Je trudnoca...Hvala!
17-a sam nedelja trudnoce.Uopste nemam neki povecan apetit.Zbog toga se plasim da ne unosim dovoljno vitamina za bebu,al na kontroli doktorica mi je rekla da ne treba nista da pijem.Sad nzm da li bi trebala na svoju ruku uzimati neke vitamine i koje?
jabi ti preporucila da pijes prenatal tablete one su jedne medzu najboljim vitaminima i ja ih pijem
Uglavnom na pocetku drugog trimestra svaki lekar prepisuje da se uzimaju neki vitamini. Mozete slobodno uzeti, od toga Vam ne moze biti lose.
Ja preporucujem Prenatal od Natural Welta.
Ja sam 17. nedelja i druga mi je trudnoca i u ovoj, kao i u prvoj trudnoci pijem vitamine od pocetka 4. meseca. Ja pijem Pregnacare. Postoji i Mamavit. Razliciti su doktori, ali dodatni vitamini koji su predvidjeni za trudnice nikako ne mogu da skode.
Takodje ni ja ne pijem nikakve vitamine, Dr. kaze sto da pijem kad nema potrebe. Inace prva mi je trudnoca i sve je super.
zdravo mame , imam veliki problem , muci me mnogo trtna kost ,nemogu ni sedeti ni lezati od bolova , bila sam jutros kod maticne dala mi je diazepam od 2 mg i kafetin , sta mislite dali smijem popiti jer sam procitala da ne smije trudnica piti takve tablete.
Ja sam cula da " lekovi za opustanje misica" mogu da se piju u trudnoci cak je moja snajka pila u 9om mesecu , a za kafetin ti bas ne bih preporucila, nisam doktor. Kafetin nikad nisam volela ni kad nisam bila u drugom stanju uvek sam slusala da je los lek bas. Srdacan pozdrav
pre 4 dana sam bila na 4d,u 15nedelji +5 dana.. danas sam 16+2 znaci sedamnaesta nedelja... meni je beba jos onda bila teska 140g,a ovde citam da je ta gramaza tek za ovaj period.. jel to znaci da je beba krupna?:) inace imam bolove ispod levog rebra,i mesec dana sam se patila sa prehladom,sad samo sa kasljem,predpostavljam da su bolovi zbog toga...;-)
Moja je sada u 17ned 187 grama,sve se bebe individualno razvijaju tvoja bebica je super....🤗👼🏼
Upravo sa pregleda pa da podelim sa vama DECAK je...🤗😍😊 malo he nize ali sve je superiska!!!
Da li ste saznali pol bebe u 17nedelji? Ja sam jako nestrpljiva!!! U toku ove neselje idem na uz pa se nadam da cemo saznati pol ako je moguce sad saznati! 😍😘 pozz mamice
Blagoo tebi ja jedva cekam!!!!❤️
Bebac zasto nistr obijavili moj komentar..
Cao mamice,
Imam jedno pitanjce i ja sam također u 17 sedmici trudnoće, s tim da nam je ovo treća bebica. Imam strašne grčeve u nogama, što nisam imala u prve dvije trudnoće. Molim vas pišite imate li i ih i vi. Uzimam magnezij ali ne vidim nekog poboljšanja.
Pozdrav za vse :)
Ćao devojke! I meni je treća trudnoća i imam grčeve u nogama ali imala sam ih i u prve dve i pomagao mi je magnachat ili tako nešto. Grčevi se javljaju usled nedostatka Mg
Dobro vece drage mamice,ulazim za koji dan u 17 nedelju..Molila bih da mi odg.ima li koja buduca mama bol ili pritisak na stidne kosti,koje se protezu skoro do trtice?Bol se povecava prilikom hodanja,duzeg sjednja,rada po kuci..uglavnom prolazi nakon odmaranja od 2 dana..S tim sto ako nastavim istim tempom opet ce se javiti..imam osjecaj.Zalila sam se ginekologu koji kaze da je mozda od gljivica koje su mi se nedavno pojavile,bakterija u nalazu nama.Sad koristim vaginalete..Uglavnom,nikad nisam imala gin.problema...i da u 7 nedelji sam imala braon sekret nedelju dana.Terapija utrogestan,mirovanje,a od 12 nedelje da se vratim normalnim aktivnostima.Hvala puno,cekam odg.
danas smo usli u 17 tjedan..
neki dan smo bili kod doktora ,sve je u redu ,beba se ljepo razvija...ali ja ju jos nisam osjetila :(
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Duboko smo zaronili u tajanstveni svet porođaja sa prof. dr Svetlanom Vrzić Petronijević »
Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Evo jedne velike istine o tome šta mame rade sa bebom ceo dan... »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »