Komentari za tekst "Vaša 15. nedelja trudnoće"

Komentara
2273
Ostavite komentar
A da proveris hormone stitne zlezde? Hoce oni da polude u trudnoci...
Ja sam danas usla u 15tu nedelju... boli me na lijevoj strani...kao da me probode iz kicme u stomak. Da li je neko imao slicna iskustva?
i ja sam imala momenat sa zmarcima u donjem delu ali mi je takodje objasnjeno da je to normalno jer se sve siri, ligamenti, materica itd :-)
Ja sam 15 nedelja i imam bolove u stomaku,ne bas neko jace probadanje,ali je bol prisutan. Kaze moja doktorka da je to sve normalno,zato sto beba raste i telo se siri.
zdravo mame, ja sam sada 15.nedelja, prva trudnoca, i zeljno iscekujem da osetim bebin pokret....pomalo se plasim da to necu umeti da osetim barem ove prve :) nikakve jos ni "leptirice", ni golicanje nisam imala :)
Joooj ja nisam skontala da se neba mrda, ja sam mislila da mi se varenje popravilo, proradila creva- a ono mrda beban :D osetis kao da nesto treperi pa stane.. ja sam sad 15, osetila sam pa u 14, ali nisam znala :D a citala sam da neko ne oseti i do 22 nedelje.. sve je to dobro :)
zdravo svima,prvi put sam ovde... zabrinuta sam,ovih dana sam pila caj od majcine dusice,sad citam da je stetan u trudnoci...nadam se da ce mi sve biti u redu sa plodom. moze li neki savet . hvalA
Mislim da nema potrebe za brigom,danas citam po portalima za uvin caj da ne bi ni slucajno trebao da se pije u trudnoci,a moja prva trudnoca je skoro cijela bila na uvinom caju,po litru dnevno,pravila sam pauze samo po 7 dana,jer imala sam bakteriju koje sam se jedva rijesili tek pred porod.Rodila zdravu bebu bez ikakvih problema.Tako da nemas potrebe za brigom,muslim da ni majcina dusica nije opasna.
Mi smo u 14.nedelji, ali moramo mirovati jer imamo placentnu previju. :'(
Jako nam je dosadno i tuzni smo jer se plasimo kako cemo izgutrati svadbu 14.02.
:) Sjajno, mlada (ja) je igrala i kolce. Sad smo dobro, plancenta se podigla, setamo po 6km.
Hvala na pitanju. :*
Kako prošla svadba?
Zasto ne mogu da postavim sliku na profilu?
danas smo bili kod geneticarke. i rekla nam da mi je neki NT povisen tj 2,20mm,a da je normalno ispod toga tj 1,9 tako nesto. dali je neeko imao ovako nesto? :(
menije bio 3,98mm radila sam cvs i sve je u redu, zdrava muska beba . pozdrav
meni je u prvoj tridnoci bio 2,5, i rezultati s duble testa su bili losi, rizik od dauna 1:182 I morala sam na amniocintezu... hvala Bogu rodilo se zivo I zdravo dete, tako da to ne mora nista da znaci
mi smo 14+5 hvala Bogu mučnine i povraćanje naaapokooon prestale sad jedem, miris neke hrane još uvijek izbjegavam al super se osjećam napokon da počnem uživati, stomak me dosta boli i imam žigove kažu to normalno i ja se nadam he he ;) bebaća još ne osjećam nadam se ubrzo prvom udarcu :D pooz svima uživajte :*
Dusica mučnine su prestale nekako same od sebe, trajale su do 13 sedmice, pokušaj sa čajem od đumbira i ja sam ga pila pa sad ne znam koliko će tebi pomoci ali vrijedi pokušati šta god se cuje jer znam kako je to užasno jer ja sam sve povraćala šta god bi pojela, ma da to nekako prestane samo od sebe, evo nakon par dana kako sam prestala povraćati miris sudžuka me je jutros otjerao da se opet ispovraćam tako da trudim se da izjegavam miris salame, mesa i toga što znam da mi smeta, želim ti što prije da se riješiš tih muka ;)
kada su prestale mucnine? ja nikako da se oporavim, 14+1 a imam konstantne mucnine od 6 sedmice.. ne mogu da funkcionisem vise :(((
cao svima..ja sam danas bila na pregledu...dr mi je reko da imam kontrakcije materice ..dao mi je injekciju progesteron..kada legnem na ledja osjecam kao jaje da se okrece na mjestu gdje se nalazi beba ...je li to
.
ja sam sada 15+2 :D iduci tjedan idem doktoru i jedva cekam ponovo vidjeti svoje maleno... zadnji puta sam ga/ju vidjela sa 12 tjedana..
jos neznamo sta je,pa se nadamo da cemo i to moci vidjet.. bebu jos ne osjecam.. sve u svemu ljepo se osjecamo.. :D
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »