Komentari za tekst "Vaša 29. nedelja trudnoće"

Komentara
2803
Ostavite komentar
Draga Ivana izdrzi jos malo, misli na to kako ces uzivati sa svojom bebom..:)
Pa takva je nemirna je :) Ja sam usla danas u 29.nedelju,cekamo curicu i jako je nemirna,bas malo vremena provede spavajuci...Kaze dr da je to normalno,da je jednostavno takva nemirna i kaze verovatno je neko od vas bio nemiran kod majke u stomaku...ja rekoh jeste muz :) Sve je to normalno :) I posle obroka mi iato bude jos nemirnija :)
hehehe isti slucaj kod menee draga 😊 samo sto ja nosim decaka...😊
Pozdrav drage trudničice,
imam jako nemirnog bebca u stomaku koji postane jos aktivniji kad jedem. Da li se to desava i vama, i da li neka od vas zna zasto se to desava?
cao buduce mame,u 29 sam nedelji,do sad sam se ugojila 19 kg,znam da je mnogo ali sta sad,daj Boze samo da sve prodje kako treba pa cemo da smrsamo polako.Koliko kg ste dobile do sad ? pozic :))
ja sam sa 55 na 62 sada ..malo se plasim da necu moci da skinem posle..a primetila sam i strije i celulit malkice.sto nikad nisam imala.ne bih da se zapustim bas,imam 20 godina 😊 imate li neki savet? vezbice ili nesto.
Ja sam 15kg mada se osim stomaka i malo butina ne primecuje :)
Lijep pozz žene i majke... I mi smo u 29.om tjednu, spavamo super, samo ustajem po tri puta da mokrim i prsti na rukama su mi utrnuti već mjesec dana, doktor kaže da je normalno pa me zanima ima li netko iste simptome?
Pozdrav, meni su ruke otrnute, uzasan osjecaj, najgore mi je po noci... I meni kazu da je to normalno makar mi se cini da nije i da nikada nece doci na sebe :)
cao mame... imam jedno pitanje za vas =) ulazim u 29 nedelju za dva dana i do sada su svi nalazi uredni ali doktorka koja mi vodi trudnocu ni jednom me nije pregledala vaginalno niti upucivala na isti...kakva je situacija kod vas?
cao nevena ne brini evo meni je drugo dete i nisu me ni na prvo ni na ovu bebu pregledali to tek kad budes isla da se porodis tad ce da te pregledaju i to da vide koloko centimetra si otvorena uzivaj ;-)
Pozdrav mamice,
Ja sad juce bila na pregledu, 28 ned sam i bebc ima 1250gr 😊 jako je aktivna, al sam na odrzavanju pa mirujem, prva mi trudnoca, ugojila sam se 4kg 😊 jedini problem je braon sekret koji mi se pojavio i to mislim zbog togawsto sam manje odmarala, jer sam imala obaveza neodlozivih, stresnih, al juce na pregledu je sve oke, ako ste imali slicna iskustva, pisite 😐
Cao buduce mame. Mi smo 29a nedelja, bebac je težak 1000gr. a ja sam se ugojila 4kg i presrećna sam. Nemiran je i baš aktivan, ali u svakom njegovom pokretu uživam. Puno sreće svim mamama. :)
Pozdrav mame,
imam veliki problem sa baterijama u mokraći i to Eserihijom i Proteus mirabilis. Nekada ih imam obe a nekada samo jednu. Pila sam cefaleksin ali nije uopšte imalo efekta. Zadnji rezultat UK je preko 100000 u 1ml urina Proteus mirabilis. Inače imala sam jaku upalu bešike tako da sam mokrila krv i isprimala sam gentamicin od 120 i posle toga još gori mi je rezultat. Pila sam prvo čaj od brusnice a onda i uvin čaj sa sodom bikarbonom. Molim sve koji imaju savet da podele.
E-kapi.Malo su skuplje i teze se nalaze ali meni su spasile od eserihije u prethodnoj trudnoci..cak sam bila i 2x u bolnici zbog te proklete eserihije..posle 1 bocice e-kapi vise nikad je nisam imala
probaj da se operes sa mlakom kamilicom skuvaj caj od kamilice 3 puta na dan se operi snjom mozda ti pomogne
Ja sam posle prvog porodjaja pila caj od korena celera i limuna. Nikad mi se vise nije vratila. Ne znam tacnu meru, pa se nadam da ce neko procitati moj odgovor i dati uputstvo za pripremu caja.
Nikako ne pijes te čajeve.Samo Jp za trudnice.Ne znam kako ti to nije lekar ili apotekar rekao.Malo vise popricaj sa nekim o tome.Treba da se odradi i urino-kultura,kada nisi pod antibioticima.Pozdrav
Pozdrav Vesna,ja sam imala slicne probleme u prvoj trudnoci.Smanji slatkise ili jos bolje potpuno ih eliminisi. Pila sam po 4 solje caja od uve u toku dana i potpuno izbacila kafu zbog kofeina.Na to dodaj jos vode u neogranicenim kolicinama jer mi se nikako nije svidjao ukus uve pa sam pila litre vode da ga neutralisem. Jedini slatkis koji sam dozvolila sebi bio je kompot od suvog voca sa mnogo brusnica susenih ali ne kandiranih i pola kafene kasicice meda. Uz terapiju cefaleksinom to je spustilo bakterije u roku od 10 dana.
I da, znam i ja za ciprocinal da nije za trudnice, ali ukoliko ti je bakterija otporna na sve druge antibiotike, onda je verovatno bolje da se uzme nego da bakterija napreduje u organizmu, to je ono-korist naspram stete sto uvek pise u upustvima.. I samo puunoo tecnosti, da ponovim jos jednom, i kad ti je muka od vode i cajeva ti samo pij..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »