Komentari za tekst "Vaša 14. nedelja trudnoće"

Komentara
2219
Ostavite komentar
Mame zanima me ima li neka bolove u donjem dijelu trbuha, kao neka povremena presijecanja, i kao da me oko jajnika boli. Takve sam.slicne bolove imala kad sam trebala dobiti menstruaciju. Od sinoc me ponekad zaboli i vec se brinem. Zna li neka sta bi moglo biti? Ja sumnjam na to da se beba pomjera ili raste.
Imam identicne bolove,a doktor je ustanovio da je to zbog mioma
Ja imam isto takve bolove i povremena probadanja, al nisam se previse brinula jer su mi rekli da je to normalno. A što se stomaka tiče, već mi se fino vidi iako sutra ulazim u 15.tjedan i iako mi je ovo prva trudnoć. tako da ne trebaš brinuti. ;)
Ja sam 14 nedelja povremeno osjecam po nekad grc,to je sve normalno tako da nema brige,a stomak mi se vidi fino iako mi je prva trudnoca:)
Zbog istih tih simptoma (potpuno identicno) prije par noci isla u bolnicu.Hvala Bogu sve ok,beba malo brze raste nego sto se maternica siri.Propisao mi paracetamol po potrebi,ja ne pijem bitno da znam da je sve u redu.....pozzz
aham pretpostavila sam da je to. Ni meni se jos ne vidi ni stomak niti mogu da uocim na sebi se pocinjem siriti ali s obzirom da se prva trudnoca u pitanju, citala sam da se malo kasnije pocinje pokazivati stomak.
maternica se siri,beba raste i pomjera sve organe... normlno je da bolucka
Ja isto imam takve bolove, povremeno, ali dr.mi kaze da je to normalno jer je sve polako priprema na širenje 😆
Inace sam usla u 14.nedelju ali i dalje nemam stomak 😕
Drage mame koliko vam se vec vidi trbuh? stanete li jos uvijek u svoje hlače?
bome niti ja vise ne stanem u traperice, tajice su mi najbolji prijatelj, a na nekim sam trenirkama pocela rezuckati lastiku jer jos mi je nekako rano za trudnicku robu :)
i trbuh mi se vec vidi iako i inace imam stomaka od prve trudnoce
neee samo tajice sad vec... druga trudnoca
Cao, ja sam 14 nedelja, radila sam test opterecenja na secer i endokrinolog mi je prepisala dijetu u trajanju od 4 nedelje. Dala mi je ishranu koje bi trebala da se pridrzavam da ne bi dobila trudnicki dijabetes. Da li je neko bio u slicnoj situaciji? Meni je secer bio preopterecenja 5.2, a posle 2h 8.4
Cao, ja sam 14 nedelja, radila sam test opterecenja na secer i endokrinolog mi je prepisala dijetu u trajanju od 4 nedelje. Dala mi je ishranu koje bi trebala da se pridrzavam da ne bi dobila trudnicki dijabetes. Da li je neko bio u slicnoj situaciji? Meni je secer bio preopterecenja 5.2, a posle 2h 8.4
Jel zna neko kad se saznaje pol? Čitala sam po netu da može od 12te nedelje da se vidi, a meni nisu rekli. Sad sam 13+5.
pozdrav drage mame :) sad sam se bas nasmejala :) citam na internetu o polu bebe,i pise jedna mama kako je uzela dlaku sa kose i provukla kroz zlatni prsten i stavila iznad pulsa na ruci,ako prsten ide levo-desno onda je decak,ako se klati u krug onda je devojcica :) dva puta mi je ispalo devojcica i trece decek,i vise nije htelo da se klati :)
pozdrav buduce mame :) po ciklusu sam 14 nedelja,ali po uz 12.. da li je to normalno? Pre godinu dana sam imala spontani pobacaj,pa me je jako stah
da. 12 tjedana od zaceca :)
Draga Sanja nemoj da brines. Meni je moj dr rekao da je to normalno i da bi bilo cudno da je drugacije tj da se nedelja trudnoce apsolutno poklapa sa nedeljom razvoja bebe. A sto se spontanog tice sad je vec verovatnoca da se desi prepolovljena ali opet cuvaj se i sve sto ti nije jasno ili ti bude cudno pitaj doktora. Pozdrav
da li mozete da mi napisete koliki su otkucaji srca vasih beba i sta nosite..? :) jako sam nestrpljiva da saznam sta nosim, a jedna doktorka mi je pomenula da se kod beba moze preko otkucaja saznati :) inace sam 14.nedelja i tek posle nove godine idemo da saznamo pol :))) pozdrav.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »