Komentari za tekst "Vaša 10. nedelja trudnoće"

Komentara
1712
Ostavite komentar
Drage mame, usla sam u desetu nedelju i ponekad imam bolove u donjem delu stomaka, koji se povuku kada se udobno smestim i mirujem. Kontrolu imam za dve nedelje kada cu uraditi i dabl test. Imam iza sebe jedan spontani i bas sam zabrinuta. Da li su povremeni bolovi normalni ili bih trebala da se ranije posavetujem sa svojim lekarom? Hvala unapred :-)
To je normalno jel se siri materica naravno i ja imam te bolove povremeno .
Zdravo mame :) U 10. nedelji sam, mucnine i povracanje sam imala od 6. nedelje, pa do skoro. Zapravo, dok nisam pocela da koristim Pregnacare vitamine. Osecam se mnogo bolje..:)
Drage mame,danas sam imala spontani ako osetite bilo kakve bolove odmah DOKTORU ODMAH!!!!!!!!
Zdravo, buduce mame! Prije par dana sam primijetila svijetlo rozi iscjedak, kontaktirala sam ginekologa i rekao mi je da pojacam dozu utrogestana sa dva na tri puta dnevno i od tada se nije opet pojavljivalo. Medjutim,ja nikako da se opustim,preko dana sam prilicno dobro,ali cim pocne da pada noc,hvata me nelagoda,nervoza, osjecam grceve i neprijatna sijevanja u rodnici, citav stomak me zateze i grci se i osjecam se bespomocno. Ako iko ima neki savjet,molim vas da mi odgovori. :-(
Nema saveta samo se opusti i prati , i namesti se kako ti najvise odgovara.
Draga Milena normalno je imati grceve i bolove jer se materica siri, to je vise tvoj strah , razgovaraj sa nekim ili sa muzem uvece da se opustis dok ne zaspis. Sve najbolje!
Molim vas da mi pojasnite moj nalaz Papa testa- pise-stepen cistoce 1,2,3-nista zaokruzeno a za grupu isto nista zaokruzeno a grupe su navedene. ispod pise. Ima nesto granulocitnih infiltrata,a superficijalne celije bez atipija. NILM(Bethesda class) pdgovara PA- ll
Molim vas da mi neko odgovori sto pre. Sinoc sam na vesu imala jako blage tragove braonkastog. Jutros nema niceg, pa ni mucnina koje me muce cim otvorim oci. Da li treba da panicim? Prva mi je trudnoca nakon 7 godina cekanja i ne zelim da se mojoj bebi desi nesto. Nisam imala nikakve bolove ni tegobe. Pomagajte...
Djurdjice i ja povremeno imam takav braonkast sekret. Npr nakon pregleda kod ginekologa. Ovo mi je druga trudnoca i u prvoj sam imala taj sekret, uvijek kada bi se beba "gnjezdila" na pocetku ili krv nakon pregleda na kraju trudnoce. Sada je vase tijelo jako prokrvljeno, sto mozda primjetite kada perete zube, npr. krvare vam desni, pa nije neuobicajeno i da reagujete na svaku malu promjenu, kao prije pomenuto "gnjezdenje" bebe. Mucnine svakako sad trebaju da popuste. Ja ih imam par dana, pa par dana nista, pa opet dodju. Ako vas jako plasi, idite doktoru na pregled, ali da znate da se mnogima desava i nije neuobicajeno. Pozdrav!
Zdravo svimaa! Ja sam u 10 nedelji trudnoce i zanima me da li je normalno to sto nemam nikakve simptome? Malo sam zabrinuta. Nemam mucnine niti bilo kakve druge simptome kao i pre trudnoce. Samo se osecam malo umorno nego pre trudnoce i to je otprilike to.
Sasvim je normalno, treba da se opustis i uzivas sto nemas mucnine :)
Zdravo buduće mame! Ja sam 10n i 4d, kada sam bila u toaletu i obrisala se u sluzi sam ugledala malo, malo krvi. Drugi put kada sam bila nije bilo ničega osim sluzi, treći put sam opet primijetila skroz malo sluzave krvi. Ne boli me ništa, ali sam se jako uplašila.. Šta bi to moglo biti???
Meni se slicno desilo,samo sto je bilo braon i bila sam 9 nedelja 2 dana.Kod 2 doktora bila i niko mi nije dao objasnjenje.Uradila briseve pa sad cekam rezultate.
Pozdrav Tanja! :) Pre 3 nedelje kada sam ja bila kod lekara, (to mi je bila 7. nedelja), doktor mi je rekao da oko 10-te nedelje pocinje da se spaja ta opnica oko bebe u kojoj se prvo malazila, sa matericom. Kada dodje do toga, moguce je malo krvarenje kao za vreme ciklusa...
Jesi li isla kod dr?
Zdravo svima. :) deseta sam nedelja po mome, a po njihovom sam 13-esta. haha
imam stalne mučnine i jutarnja povraćanja
bolove manje vise
stalno sam umorna i nervozna
i nadam se da je sve to normalno
Cao svima. Da li je neko zna sta znaci kada pokaze test granicnu vrijednost na neki herpes. Nisam bas najbolje sxvatila. Ali treba da ponovim taj nalaz 😐😯
Pozdrav svim buducim mamama. Ja sam juce usla u 10. nedelju. U 5. i 6. nedelji sam imala braonkasti sekret, primala sam progesteron depo injekcije(8 puta na tri dana) a sada koristim utrogestan vaginalno. Vec sam isla na tri uz, na poslednjem je dr cak i videla da se beba pomera . Ja sam od pocetka u strahu da ce nesto poci po zlu, valjda zbog tog sekreta. Malo me brine sto i ne osecam nikakve simptome, jedino su mi grudi malo cvrsce. Mucnine nemam, samo mi se povremeno gubi apetit. Smiri me malo kada mi dr kaze da je na uz sve u redu, ali opet me posle uhvati neki nemir...
Zdravo Nevena! I ja sam isto tako sve kao ti imal taj sekret sad ga vise nema nisam nista pila jer jos nisam imala kontrolu jer ovde u svedskoj ne zakazuju vreme pre 12 nedelja,samo sam kontaktirala lekara kaze sve je to normalno i nema razloga za brigu samo ako je cista krv i bol jaka u stomaku onada nije dobro.Jer doktori ovde kazu ako hoce nesto da bude oni to ne mogu da sprece jer telo odbacuje ono sto je lose zbog toga se desavaju spontani.Zato nikakvi tableti niti inekcije ne mogu da pomognu.Puno srece pozdrav!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »