Komentari za tekst "Vaša 22. nedelja trudnoće"

Komentara
2541
Ostavite komentar
Стрије су заправо испуцала кожа. Услед ширења због недовољне еластичности, кожа пуца. Уноси доста течности, када кажем течност мислим искључиво на воду. Не може ниједна крема да помогне колико довољан унос воде и здрава исхрана. Свако добро! :)
Drage buduce mame,evo i nas u 22 ned. curica skace li skace,ima i na koga :)
Ja sam izuzetno aktivna trudnica,vidim da se mnoge pitaju zasto im nije gin. preporucio jos nesto sem folne,ni meni moj nije. Kaze da do kraja za bacene pare za te silne mama/tata vestacke vitamine na kraju uzmete jedna dobra kolica,upravu je. Ja pijem dodatno caj od djumbira,on prsti od vitamina C,malo je tesko navici se na ukus ali uz kasiku meda i malo upornosti je sve moguce. :) Moj savet djumbir u granulama ili prahu kao caj,folnak,cesti manji obroci i kretanje za one kojima nije odredjeno mirovanje. :)
Ja sam u 22.nedelji,prvi put sam bebu osjetila 21.decembra u jutarnjim casovima,prelijep je osjecaj.I ja je isto tako u danu vise puta osjetim,a desi se samo jednom.Pozdrav za sve mame,i one koje to treba da postanu.
Pozdrav svim buducim mamama. Ja sam u 22.nedelji i cekam devojcicu lepoticu. Ne mogu je docekati. Prosto je tako. Dusica moja slatka...😊
meni je 5.januara bila pocetna 21.nedelja i osecam bebu kada se mrda ali nekad jače nekad slabije👼👼👼
zdravo i ja sam tu 21-22 nedelja ii osjecam onako malo skroz bebu kako je kod vas?
Moja curica je jako ziva, stalno je osjecam kako se vrti i lupa ❤️ divan osjecaj!
i ja isto osecam je malo pogotovo kada se baš umirim.
srećna vam nova godiiina za pocetak :-D na bebcu mi je danas polazalo da sam 22 nedelja :D pozzzzic za sve :-*
Mi u smo 22. nedelje + 5 :) Od pocetka trudnoce se nisam ni osecala trudnom, nijedan simptom, niti problem ( hvala Bogu) osim rasta stomaka i sada vec, opasnog udaranja mog decaka :)

Vecer drage mame i buduce mame..ja sam u 22oj nedelji..a kako citam ove vase post-ove malo sam zabrinuta jer u svake buduce mame beba vec igra fudbal tako reci..ali kod mene jos nije tako..jako slabo osjetim pokrete bebe. a u ponedeljak idemo kod doktora..ugodna noc.


la perl? jel si to ti? :)
Ja sam jedan mali decak mnogo sam nemiraaan...😍 i mi smo u 22 nedeljiii 😍
Cao draga trudnice,trenutno sam 21+3,kontrakcije su mi se pojavile u 20 nedelji kao terapiju sam dobila magnezijum i utrog.3x1..strogo mirovanje.Nisu jake i javljaju se povremeno do 5 na dan,u razlicitim vremenskim intervalima.Skoro sam na strogom mirovanju.Plod je u 20 nedelji bio jako nisko i prednjaci glavica.Vec 2,3 dana imam povremeno stezanje u grudima,kao da imam neki teret..imam 26 god.do sad sam bila odlicnog zdr.stanja..Molim za odg,savjete i iskusva buducih mama.I molim da mi bebeac objavi tekst.
Pozdrav svima, danas sam usla u 22. nedelju trudnoce, sinoc sam imala mali peh. Dok sam prala zube poklizala sam se i stomakom udarila u kadu. Sada me to mesto boli na dodir. Da li mi mozete reci da li to moze izazvati neke komplikacije. Bas se plasim. Unapred hvalaa...
Bila sam jutros. Sve je u redu hvala Bogu. A hvala i tebi na savetu. :)
idi kod doktora da vidis dal je sve ok

Pozdrav žene, imam rizičnu trudnoću do koje je jedva došlo zbog prethodne konizacije+hipotireozu. Dr mi je rekao da postoji opasnost od prevremenog porođaja i da imam 50:50% šanse da iznesem trudnoću. I do sad sam mirovala ali sad već moram da ležim 24h, ne smem ni da sedim. Ima li koga ko je trudan posle konizacije i u sličnoj stogo ležećoj situaciji? :)
Pozdrav svima..:-) treba mi jedan mali savet,jer ne znam vise sta da radim. Od pocetka trudnoce muku mucim sa bakteriskom vaginozom,posle svake terapije to se povuce i budd dobro,ali posle nekog vremena opet se pojavi. Sinoc sam opet zapazila zelenkasti sekret i svrab,a ginekolog mi otisao na godisnji,znam da ne treba puno da odlazem sa terapijom i lecenjem,ali u domu zdravlja mi zakazali pregled tek krajem meseca. Inace malo sam se raspitala i cula za Multi-Gyn® Actigel
kazu da je jako dobar i da sluzi za suzbijanje te bakterije i da cak i trudnice smeju da ga koriste... Da li ima te iskustva s ovim gelom ? i sta da radim ne znam dal da ga koristim ?
Kupi čaj virak. Rešava problem kao od šale. A preporučujem ga svim trudnicama posle tri meseca trudnoće radi jačanja zidova materice i lakšeg porođaja.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »