Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1603
Ostavite komentar
u 8. sam nedelji , do sada je manje vise sve bilo u redu , ali sada sumnjam na herpes kod nosa da se pojavljuje :( imala sam ga pre trudnoce nekoliko puta. jel eko imao slicnu situaciju i koliko je opasno?
pozdrav. Trudna 8 sedmica, nikamvih simptoma nisam imala do sad, osim danas muci me zgaravica. da li se ikom isto desava? pomoziteee.... :)
I meni je tako 8+1,samo sto meni jos nije gorusica krenula.Nekad posumnjam da li sam i trudna uopste 😃
Srećnice uživaj :-)
Cao mamice 😄 ja sam 7+4 nedelja i pored teskoca koje imam hematom, decidualni polip i neku bakteriju koje se resavam antibioticima, pijem utrogestan 3x1 i progesteron inekcije na svakih 5 dana + strogo mirovanje bukvalno ne smem da mrdnem do 12 nedelje, ja se dobro osecam osim kada mi dodje nalet tuge da je zivot gotov da nemam nade milion strahova i crnih misli me obuzimaju praceno krokodilskim suzama 😄 a naravno da sam srecna kad pomislim da cu sledece godine drzati moj mali smotuljak u rukama. Eto mozda nekoj od vas bude lakse kao sto je bilo i meni kad su mi rekli da su mnoge trudnice bile najtuznije na svetu pa se to kasnije promenilo kako im je trudnoca odmicala.
Osma nedelja trudnoce mucnima nemam imam grceve u stomaku i jedva se namjestim da spavam imam pojacan sekret bez mirisa i malo bolne grudi ne previse danas 7+0
Ja sam imala spontani treci po redu u 9 nedelji sve samo otislo nije bilo potrebna kiretaza :(
Cao . I ja imam grceve , 8 sam nedelja, uvek se prestravim. Malo sam naduta, ali sam pitala druge trudnice, kazu da su grcevi normalno i da se sada materica siri.
uuups izvini,htela sam na plus da kliknem :)
Cao svima! Ja sam u osmoj nedelji, u mom okruzenju deca imaju koksaki virus, a ja vec imam dvoje male dece, pa se brinem da be pokupimo ovaj virus. Zna li neko da li je opasan u ovom periodu trudnoce?
Gledaj da se klonite te dece,jacaj svoj imunitet vitaminima da ne zakacis ti ako ti deca dobiju i obavezno idi na ekspertski uz u 25oj nedelji da pregledas srce bebi.😙
Cao svima ja sam u 8 nedelji trudnoce...jako me bole ledja sa desne strane al ok vazno je da jos nema povracanja,al su mucnine ponekad tu... 😊
Ja sam u 8. sedmici trudnoće i već 4 sedmice samo povrać, pored intenzivnih jutarnjih mučnina, ne ostavljaju me na
miru i u toku dana i noći, tako da svaka mama koja nema ovih problema veelika je sretnica; nadam se da će početkom drugog trimestra prestati jer je ovo jaaako iscrpljujuće. Pozdrav
To jeste jako naporno i iscpljujuce.Ja sam ih imala intenzivne muzcnine i cesta povracanja(7-8 puta u toku dana)sa pvom trudnocom sve do 18-te nedelje.Samo naprijed,Sve ce to proci,nista ne brinite.
Isto 8 nedelja, mucnina konstantna, nocu/danju, s tim da slabije povracam ali nenormalan umor i iscrpljenost osecam. tako da, cekamo da prodje :)
Cao svima ,ja sam u 8 nedelji i nemam simptome ni mucninu ni gorusicu,malo me bole krsta i grudi i to je to.. ali zato hormoni mi rade i samo placem hheh ☺ . Zanima me da li je to normalno ? Hvala unapred 😃😃😃
Ti si sreknica :-) Uzivaj :-)
I ja sam takodje... I do sad sam more suza isplakala. :-)
Al od juce krenula mucnina,citav dan ne mogu ustati... valjda ce brzo proci... :-(
I ja sam u osmoj..Isto kao tebi..nema mucnine..sve za sad ok.Na ultrazvuk idem 18.11 nadam se da ce sve biti ok.Pozz






































Pozdrav za sve :) Ja sam u 8-oj nedelji trudnoce.Imam mucnine ponekad ali nije nista strasno :) Jedini problem koji imam je zatvor.Ne znam kako da se izborim sa tim.Bas mi smeta i nervira me :/ Ne mogu da idem na wc i po 4-5 dana.Imate li neki savet?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »