Komentari za tekst "Vaša 19. nedelja trudnoće"

Komentara
2826
Ostavite komentar
ja sam imala neki virus povracala, imala probavu, zavrsila u hitnoj primila dve infuzije pa mi nista nije i beba je dobro. kazu trovanje hranom mada ja mislim da je virus jer su svi u okolini imali iste simptome samo sto su oni pored svega toga imali i temperaturu.
I ja sam prirodnim sredstvima resila prehladu :) limun, voce uopsteno, cajevi, supice, i tantum verde jer me je grlo bolelo....
I ja sam prehladjena, za sada pokusavam prirodnim cajevima, limunom, supice. Nadam se da se nece zakomplikovati. Sta Vi koristite?
U 19 nedelji sam. Osecam bebu kako me sutira od 17 nedelje i to je osecam skoro po ceo dan. Mnogo se plasim ne znam da li je to normalno da me bas toliko sutira? Inace ovo mi je prva trudnoca. :-(:-(:-(
i moja beba je bas nemirna, non stop je osecam :) videli smo i na ultrazvuku da se bas pomera, doktorka nije mogla da je izmeri koliko je nemirna :D
I mene beba skoro ceo dan sutira, gurka ,golica..prva mi je trudnoca. Juce sam bila na pregledu i sve je u redu, beba je samo malo nemirna :)
tesko da mozes da osetis bebu da te sutira,beba se oseti tako sto golica u ovom periodu.
mozda su ti kontrakcije,obrati se lekaru.
Pozzz svima! U 17-oj nedelji sam radila amniocentezu i tom prilikom mi je doktor rekao da mi je beba naprednija 2 nedelje,sta vi mislite,da li je to puno? Malo me je to zabrinulo,prva mi je trudnoca i nista mi nije jasno :)
Hvala puno na odgovoru :) . Secer je u redu a ugojila sam se oko 3kg,znaci da nemam razloga za brigu :)
Dovoljno je samo da je ovulacija bila nešto ranije i da je beba mrvicu krupnija i eto razlike. Ako je šećer u redu ne vidim da je to neki problem, svakako treba da držite i vašu težinu pod kontrolom koliko možete.
Pozdrav svima. U 19 Nedelji sam trudnoce jos neosecam bebu da li to treba da me brine? nisam bila lekaru nijednom da li treba da odem? treca mi je beba prve dve sam osecala bebu vec u 16-17 nedelji, a ovu neosecam jos?
Inace juce sam isla na uz i sve je ok, tako da je to sve normalno ne brini!
Amra kod mene je ista situacija , treca mi je beba a jos je ne osecam potpuno
Ja sam nedelju dana imala užasan problem sa zatvorom. Verovatno kako mi je stomak bio napet i prepun lakše sam osećala bebu. Sad kad sam regulisala taj problem, stomak mi je duplo manji a bebu sam osetila čini mi se samo jednom za pet dana. Mislim da to zavisi i od masnih naslaga na stomaku. Ali i pored svega sve mislim da odem na uz samo da vidim je li sve ok
pozdrav svima! 19 nedelja i juce sam saznala da nosim devojcicu i da je sve u najboljem redu. Jutros primetim blagu sukrvicu kroz sekret. Da li je to zabrinjavajuce? Prva mi je trudnoca pa bi mi bilo kakav odgovor znacio.
i meni se to desilo bas dan posle pregleda! Otisla sam taj dan opet kod lekara i opet mi je uradio pregled da vidi da nema krvi iza i u materici i nije bilo... rekao je da je to zbog jucerasnjeg pregleda jer je grlic materice mnogo osetljiviji u trudnoci, tako da nije bilo razloga za brigu, sledeci dan sam jos malo imala krvavog sekreta i prestalo je... Verovatno nije nista strasno, ali je najbolje da odes na pregled da mirno mozes da spavas! Puno pozdrava!
Ne bi trebalo ali svakako morate to prijaviti lekaru.
pozzz svima... ja sam 19 ned trudnoce .... od jutros imam neki cudan osecaj napetosti skroz nisko, nije da me boli ali kao da imam neki pritisak... i kad sednem kao da me malo jace stegne ... ne umem ni sama da definisem sta osecam.... da li treba da se brinem? imam zakazan redovan pregled u utorak... :
-*:-* :-*
Zdravo trudnice... Ja sam sad u 19-toj nedelji trudnoće... Ovo mi je druga trudnoća. Osim gorušice i malo bilo bolova u leđima koji su vrv zato sto dižem cerkicu nista me drugo ne muci. Ne znam jos uvek pol nadam se da je decak.😀 veliki Pozz
zdravo mamice,evo i mi smo u 19-toj nedelji... sledeci cetvrtak imamo ultrazvuk... a pocela sam bebicu da osetim,bas golica...:) skroz je dobar osecaj...^_^
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »