Komentari za tekst "Vaša 36. nedelja trudnoće"

Komentara
2965
Ostavite komentar
Dobila sam krem Canedten, u jednodoznom aplikatoru... I to preventive radi.
Pozz budućim mamam...mi smo 36 sedmica..nemam nikakvih bolova u kicmi ni u preponama....redovno setamo spavamo kako kad uglqvnom dobro...malo nas kiselina muci i strah da li ce sve dobro proci.zelim srecu svim mamama i lagan porod. .nama je termin 19.12 ...
I nama je tada termin :)
Cao buduce mamice eto danas smo i mi u 36 nedelju.Tesko zaspimo umorimo se brzo i jaku kiselinu svake noci pojavlja nam se. JEDVA CEKAMO NASU MALU BEBICU da se grlimo i ljubimo :)
Zelim vam sve najbolje :* jos malo pa bice ako bog da
pozz
Pozdrav svim mamama. Mi smo danas 36 nedelja pre 15 dana bili smo teski 2500gr kontrola mi je tek 3.12 a termin 21.12. Nocu nikako ne spavamo skroz lose ili me bole kukovi ili kicma tako da se bas tesko namjestamo. Imam dosta ucestalo mokrenje i pojacan sekret a o setanju da ne pricam. Znaci ni to vec ne mogu iako sam se dosad udebljala oko 11 kg. Kakva su vasa iskustva ? Ali jos malo i sve ce to proci. Veliki pozzz
Pozdrav,udebljala se 7kg.Ne setam, i mene bole kukovi, slabo spavam,eto sada je pola 4 ujutru,ja citam razne gluposti. Nocu se tesko namestam, tesko zaspim.Bebica je aktivna gotvo non stop :). Slazem se sve ce to da prodje,uskoro.
drage mame,uzivajte i odmarajte jos malo. Mi smo 35,3 sada,a u 33. nedelji sam se jako preforsirala,selili smo se,a u svoj toj guzvi mi je starije. dete bilo bolesno,i svasta se sve izdesavalo pa nisam ni na trenutak odmarala... i napravila sam sebi problem,primljena sam u bolnicu pod dijagnozom-zapoceti porodjaj,tri ipo prsta otvorena,sa porodjajnim kontrakcijama...mnogo sam bila uplasena. Medjutim,dali su mi terapiju za smirivanje kontrakcija,isprimala sam i dexazon,za brzo sazrevanje bebinih pluca,i popila tonu lekova... sedam dana na strogom mirovanju,bez ustajanja iz kreveta i uspeli su da mi smire kontrakcije,sada sam otvorena 1 cm i pustili su me kuci da mirujem... cuvajte se,mislite na sebe,
e to vec ne bih znala,valjda sam se zatvorila,nisam ni ja znala da je to moguce,ali su mi dr tako rekli.....
Kako si bila 3 prsta a sad jedan otvorena?
jos 29 dana do porodjaja!!!!!
aaajmeeeeee
Pozdrav mamice. Mi smo 35+2. Konstantno cesto mokrenje nocu... bolovi u donjem delu ledja jos od petog meseca. Treca trudnoca. Dve devojcice i sad cekamo decaka. Jedva cekamo da vidimo naseg malog princa. Mamice sve najbolje i da sto pre docekamo nase malene srecice.
Pozdrav za sve vas... Ja ulazim iduce nedelje u 9 ti. Panika me uhvatila hoce li biti sa beba sve uredu.... Da li neka ima site tripove kao I ja...
Ja sam isto usla u deveti mjesec ja nespavam citavu trudnocu navikla sam se na to beba je aktivns i danju i nocu konstantni umor mene kukovi i lefja bole nemam snage prosli petak sam bila na kontroli beba ima ,2600 neznam jeli to mala kilaze molilabih vas da mi odgovorite dali je koja imala probllems sa niskim kaliumom i iinteresuje me u trudnickoj knjizici gdje ima gestacija i gestacija uz bila sam 35 nedelja i pet dana a u gestacija uz 34 pise dali mi zna ko to jos objasnit sta znaci i jeli opasno ginekolog mi nisya nije reko kad se radi ct sledeci petsk trebsm na kontrolu i ja imam tremu ksko ce proci sobzorom da mi je ovo prvs beba dvadesetog msrts mi je termin
Jao i mene,da li ce sve da bude u redu,niceg se ne plaim samo da sa bebom bude sve u refu.Toliki neki strah,gluposti.Mislim da to svaka trudnica ima. Sa srecom,nama je termin 19.12.
Svakog to spopadne u nekom trenutku, ne brini :-)
Dobro vece trudnice. Kao i vecina imam problem sa spavanjem zato pokusavam se uspavati citajuci razne postove uvrijeme kad sav normalan narod spava. Ja moram da se pohvalim u 34 nedelji moja muskarcina je imala 2.800gr i punih 47 cm. E sad,koliko se ponosim toliko me hvata i panika od radjanja bebe sa 5kg. Pa me zanima da li moze ikako da se ubrza porodjaj na moje insistiranje kada beba bude teska 4kg? Inace ultra mi je zakazan 11tog novembra tako da ce tada biti vec u 37nedelji i po mojim procjenama ce imati oko 4kg posto je zadnjih 3 nedelje prije ultra otezao za punih 1.100. Molim vas za odgovor. Nigdje to ne mogu pronaci.
Ne mora to da znaci da ce tolika biti. sve zavisi kako ce beba napredovati u kasnijim nedeljama. Za moju prvu devojcicu su govorili krupna beba i u 35.sedmici je imala 2650gr.pa se rodila 2 dana posle termina 3000gr. Ili kompjuter nije tacno izmerio ili nije napredovala u devetom mesecu.
ca
ooosss ja sam 35+1 a lezim od 27 nedelje jer mi se skratio grlic na 2 cm i uloziv za jagodicu malog prsta a pritom beba nisko.. utrogestan 3 puta dnevno.. izdrzala sam toliko a sada me panika hvata... sta vi mislitee??? pozdrav
Pozdrav mame mi sutra ulazimo u 9. mesec, zasad nema nikakvih tegoba samo sam ja u panici da mi ne krene porodjaj ranije a imam jos stvari vezanih za posao da zavrsim i bar jos desetak dana ne mogu na bolovanje.. zanima me ako neka zna da mi kaze da li sluzavi cep obavezno mora da bude prosaran krvlju ili moze biti samo providan?
Ne znam da li je ovo normalno ali bolje da proverim:vec tri sata osecam bol u krstima i donjem stomaku ali je podnosljiv,nije jak. Imam osecaj kao da treba da dobijem. Bol se siri niz nogu i trnu mi listovi. Isti je osecaj i kad menjam polozaje.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »