Komentari za tekst "Vaša 25. nedelja trudnoće"

Komentara
2349
Ostavite komentar
i ja sam je imala u prvoj trudnoci i to celu. Ma koliko je lecila ona bi se vracala. posle porodjaja je sama nestala. a evo u drugoj trudnoci je nemam. pozdrav
Kandida u vaginalnom brisu samo, makmiror osam dana za redom po kedna vaginaleta uvece. Posle dva dana se radi novi bris.eni je to bilo dovoljno..
Micoryl vaginalete i mast za spoljnu upotrebu, pitaj izabranog... Ja sam imala problem sa kandidom i one su mi pomogle 👌
Meni je moja dr rekla da kandida u trudnoći nije toliko opasna, mnogo su gore bakterijske infekcije. To ne znači da ne treba da se leči ili da se zapusti nego samo da nije neki razlog za paniku ili preveliku brigu. Kod bakterija se mora odmah reagovati. Svakako se javite lekaru...
Drage,cvrsca mi je materica i pijem utrogestan,doktor nije nista rekao,osim da smanjim aktivnosti i da se umirim,pa me zanima da li smem da imam odnose?
Pozdrav Marija, ja bih vam preporučila da ne razmišljate o bilo kakvim odnosima, iako je teško. Kod mene je ista situacija, i to svih devet meseci. Sretno :)
Zar stvarno mislite da vam iko sem vašeg lekara može odgovoriti na to pitanje? Sem toga, da li biste prihvatili savet od bilo koga sa foruma kada su takve stvari u pitanju koje mogu da odrede ishod trudnoće? Pitanje nije za forum već samo i jedino za lekara koji vam vodi trudnoću.
Plzdrav drage mame,danas smo tacno 24-ta nedelja.Ja na to gledam kao ulazak u 6-ti mesec,kako vi racunate posto neki to vec racunaju kao sedmi mesec.Za 2 dana idemo na fetalni eho.Nisam potpuno sigurna kako se radi taj pregled i sta ce sve doktor Belopavlovic da gleda ali javicu vam utiske :-) Nadam se da cemo uskoro saznati pol.Bebicu osecam vec mesec dana i igra se bukvalno po celom stomaku od jednog do drugog kuka pa dole gura glavicom a onda me suta nogicama u zeludac i ispod grudi,nema gde je nema.Tacno cekam kada ce pobeci prema kicmi koliko je nemirna :-) Taja nam je tuzan jer se umiri cim on stavi ruku pa je malo puta osetio kako se udara.Cak se moze i videti nekada kada jace udara i kada se gurka napolje :-) Nadam se da uzivate sto vise sa svojim andjelima :-)
Drage mame, kakva su vam iskustva sto se tice dr Belopavlovica?
e ja za 2 nedelje idem.na.pregled kod Belopavlovica, da li znate kakav je.pregled kod.njega?
Ćao svima.. Ja sam nova članica foruma.
25 nedelja sam trudnoće, i starost posteljice mi je II. Doktorka (nikako prijatna) je diktirala dimenzije bebe,i samo rekla: Piši da je II grupa, moramo napisati da je II.
Da li neko ima slično iskustvo? Pri tom, jako nisko nosim, čak moram da nosim pojas, i na 4d kada sam isla nisam mogla da vidim lice bebe, koliko je nisko..
moj ti je savet da menjas doktoricu... ne znam kod koje i gde ides,ali i ja sam imala problem sa jako drskom doktoricom i zamenila sam je,sad imam doktoricu koja mi sve objasni i jako je prijatna...
Cao svim trudnicama....ja sam novi clan. U 25 nedelji sam, ali pre mesec ipo dana, mi je pocelo jako i ubrzano da mi lupa srce...vadila sam krv-malo sam malokrvna, radila sam rest ta stitnu zlezdu malo je povecana, i na kraju zavrsila kod kardiologa jer su mi otkucaji bili 140 u min.i bila sam sva uznemirena.... Tako da mi je kardiolog prepisao lekove i magnezijum... Lekovi su mi pomogli ali nisu smanjili otkucaje na normalno pa mi doza povecana... E sad da li jos neka ima ovakav problem i koje lekove koristi? Hvala
Znas kako nam svi stalno govore, svaka trudnoca i svaka trudnica su drugacije :) I ovaj forum je tu da nas umiri da nismo jedine sa nekim problemima, a lekari su ti koji znaju sta je najbolje tacno za svaku od nas :)
Cao Beta, znam da je to normalno i da nam se sve podiglo na gore i da stiska sve organe.... Nije mi jasno sto i meni nije dao te lekove a cula sam da daju taj lek....... Moj ginekolog kaže da ovi lekoci sto sad pijem i nisu za trudnocu.....ali sledece kontrole cu predloziti kardiologu taj lek....pa da vidim u cemu je razlika (inace ja pijem prosolol pola ujutru a od pola uvece ukupno 75mg) pozz i hvala na lepim recima :-)
Draga Tijana, meni je puls ubrzan od prvog dana trudnoce. Rekli su mi da je to normalno, dobila sam verapamil od 40mg tri puta dnevno i instrukcije da pijem vise od 3l vode dnevno. Puls ne moze da nam bude kao sto je inace bio pred trudnocu, ali sve ce da se sredi samo od sebe posle porodjaja. Stitnu treba da pratis svakako. Pozdrav :)
Zdravo drage buduce mame. Ja sam u 25 nedelji, nemam problema uglavnom pazim se koliko mogu i sa hranom i radim vjezbe za trudnice koje sam nasla na you tube. Moj ginekolog svaki put kaze da je sve uredu. nisam radila od pocetka trudnoce nikakve testove sem nalaza krvi i mokrace na pocetku i to je to. Nadam se da sam u "sigurnim rukama" Pozdrav: )
Cao...ja jos nisam bila aktivna u ovom smislu(komentari).Za sada je sve ok inace sam usla u 26 nedelju ali sam dosta troma pa me zanima koje vjezbe ti upotrebljavas i ako imas neki video ili nesto slicno bilo bi od pomoci.Unaprijed hvala i sretno.
Cao ,htela bih da postavim jedno pitanje, 25. nedelja sam trudnoce, pre mesec dana pocelo je da mi curi po malo,na svakih 2,3 dana po jednom,nekad i dvaput'..ne znam sta je ,bezbojno je i bez mirisa,danas je bas procurelo ali nemam bolove,njsta me ne boli, ne znam sta se desava,da li mozete da mi odgovorite u sto kracem roku? hvala
Proveri sa doktorom kolicinu plodove vode. A moze naravno biti i najnormalniji zastitni, vaginalni sekret.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »