Komentari za tekst "Vaša 28. nedelja trudnoće"

Komentara
2609
Ostavite komentar
Koje ime vam se vise svidja, Stefan, Veljko ili Vojin?
Stefan :)
Stefan :)
Veljko :)
Veljko
Stefan :)
Stefan :)
Stefan...A lepo i Veljko😊
Cao drage mame,i mi smo u 28 nedelji,inace zivim u nemackoj..Htela bih da pitam da li neka od vas imala problem sa urinarnim infekcijama,danas ni je doktorka prepisala antibiotik amoxsicilin da li je to stetno za bebu?pije se 7 dana,jako sam uplasena zbog toga,inace prva trudnoca...pozdrav za sve buduce mame:)
Ja do trudnoce nisam imala nista od tih infekcija i onda u trudnoci i kandidu i eserihiju odma nakon. Tako da sam se nagutala tih lekova haos! Cim ginekolog preporucuje ne moze biti lose! Ona je odgovorna da odrzi trudnocu do kraja i da beba bude ziva i zdrava! Ceste su te infekcie u trudnoci i sve se moraju sanirati pre porodjaja!
imala sam ija infekciju nije stetno za bebicu
drage buduce mame,
juce smo bili na uz,u 28. smo nedelji, sve je u redu sa bebom,lepo raste i napreduje,ali mi je dr rekao da se malo primirim i mirujem jer mi se grlic skratio.koristim utrogestan,kaze da za sada nema potrebe za dodatnom terapijom...uplasila sam se jako...ima li koja od vas slicna iskustva i koliko to moze biti opasno?
hvala,veliki poljubac :-*
Mi smo danas bili na pregledu, saznali smo da cekamo decaka. Tezak je 1200g krupna bebana kaze doktorica. A imamo da guramo jos dosta :D
Mamice drage,od kako sam usla u ovu 28.nedelju,imam problema sa zeludcem.Naime,osecam konstantan bol u predelu zeludca,ne osecam glad,jedem radi reda.da li neka mama ima iskustva i ima li mesta za brigu?
Martina,ako niste probali,za gorusicu je solja jogurta zakon! :)
Ovo za jabuke moguce da je tacno, mada nismo svi isti. Takodje sam 28 nedelja, kiselina ubija... I sad kad sam procitala komentar skontala sam da sam sinoc pojela socnu kiselu jabuku i vidi cuda.. Nisam imala gorusicu, pa tako probajte, nije na odmet ;-)
Ista stvar. Rekla je doktorica da je to normalno zato sto se beba penje gore. Mene gorusica muci vec mesec dana. Haos mi pravi. Al pojedem uvece dve kiselije jabuke i bude ok. Sve sa pokusala ali ovo jedino pomaze barem malo.
Pozdrav svima, da li neka od vas oseca bol kod vaginalnog otvora. Nije jak,vise iritira. Imam osecaj kao da je neka upala misica. Ne znam kako drugacije da opisem.
Ja sam danas usla u 28 nedelju,ugojila sam se nepunih 5kg,a beba je pre 5 dana bila teska 720 grama...mislim da ne treba da panicim jer je najbitnije da su dimenzije glave itd ok,a to sto je sitan nije tako strasno :)
Pozz mame 😊 evo mi smo zagazili u 28 nedelju.Lepo rastemo, sutiramo se i do sad sam dobila 8kg 😊 ruckam sve sto mi se rucka i kad god mi se rucka i uzivam u svakom danu svoje trudnoce.od dodataka pijem elevit i magnezijum sumece i nemam nekih velikih problema ni sa oticanjem ni sa bolovima u nogama.Samo neka nastavi ovako i jos malo i grlim moju devojcicu.pozz svima i uzivajte 💜
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »