Komentari za tekst "Vaša 10. nedelja trudnoće"

Komentara
1712
Ostavite komentar
Cao iduce mame , ja sam usla u 10 nedelji , jos uvek nemam nikakve simptome gadjenje ,povracanje itd .Jeli jos rano ili moguce je uopste i nemati ???
Malo me boli stomak dole skroz ispod pupka kad hodam i bas me strah dali je to normalno ?
Nisu ti to rane kontrakcije, već pritisak na matericu, a to je normalno. Mene isto boli tu I kada sam pitala dr., to mi je rekao :)
Kazi doktoru obavezno za bolove.To su rane kontrakcije.
Nemam ni ja, a nije imala ni moja mama. A sto se tice boloa u stomaku, moj lekar kaze da je to normalno jer materica raste, pa otud i bolovi. Imala ih je i moja sestra, i kaze da i sada nakon porodjaja ima ponovo iste bolove jer se materica polako vraca u prethodno stanje. :) Tako je njoj njen leakr rekao. Pa, deluje da je onda normalno.
ja sam usla u 10.nedelju, juce kao braon krv na gacama nocas ustanovljeno da je plod odlican ali srce je prestalo da kuca. I danaas placem jer je uzasan osecaj, idemo dalje ne odustajem.
hvala ti na odgovoru, opet je jako tesko izgubiti kad osetis pokrete i kad je formirana beba. Posle koliko vremena si ostala trudna Emina?
Nemoj da se sekiras meni se desilo u sestom mesecu trudnoce! Posle sam opet ostala trudna i dobila cerkicu !!! Desava se, budi jaka i sve ce biti u redu. Znam kako ti je i kako se osecas, ostani psihicki jaka i samo razmisljaj pozitivno!!!
jako retko mi se pojavi braonkasto na vesu i jako malo,na pregled idem u pon jer imam jako malo plodove vode,pa moram piti puno tecnosti sto do sad bas i nisam,inace deveta sam nedelja,ako neko ima slicno iskustvo...
evo pijem utrogestan 3 x 1,braon sekret se povukao,sutra idemo da vidimo kako stojimo sa plodovom vodom..inace,cigare sam smanjila na 5,6 dnevno jednostavno mi organizam ponekad trazi,nadam se da me necete osudjivati:(,kafu vise ne pijem,ali cig mi ponekad bas prija
Mislim da je to braonkasto normalno u prvom trimestru koliko sam čitala. Nadam se da će ti sve biti u redu sa plodovom vodom!
Na ovom forumu naišla sam na raspravu na temu analize horionskih čupica. Frapirana sam brojem postova tipa - radila sam horionske čupice da bih saznala pol, već sam jednom abortirala devojčicu, nadam se da ovog puta neću morati. U potpisu "Zabrinuta MAJKA". Zgađena sam. Žene mrtve hladne o tome pišu! Koliko ste zastranile nesretnice! Ovo ni na jednom stranom forumu ne možete naći! Možda u Tadžikistanu eventualno.
Boze me sacuvaj.Sta li njena majka misli o tome kad je nju rodila.
SACUVAJ NAS BOZE!!! Ja sam se sad zgranula Ivana ?!? Samo sam se uhvatila za stomak. Oduzmu bebi zivot zbog pola :( Tuga, jakooo velika tuga.
Deseta sam nedelja,za dva dana ulazim u 11. nedelju.Koristim Utrogestan od 200 ujutru i uvece vaginalno vec 6 nedelja.Javio mi se svrab.Da li je jos neko imao takvo iskustvo?
Jesam ja pre još, sada ne mada ga i ja koristim tri puta dnevno. Tada mi je pomoglo ispiranje zalfijom, strogo samo spoljašnji delovi, znači više kao zapiranje i pavloviceva mast. Moja dr mi je rekla da mogu i Daktarin krem da koristim ili zamenu. Možda je glupo što ću ovo da kažem, ali nemoj mi zameriti-strogo dobro operi ruke pre stavljanja vag. Ja sam nokte odsekla skroz ovog puta zbog toga.
Pozdrav budućim mamama. 😊 :) 10. sam nedelja trudnoće i jedini problem koji imam je uporna kandida. Nemam promena u mirisu sekreta, ili boji, jedino što je malo gušći. Ginekolog mi je prepisao Multi Gyn ActiGel koji je blag i dozvoljen u prvom trimestru. Da li se još neka od vas bori sa dosadnom kandidom i da li je neka uspela da je se reši i kojom metodom? Sve najbolje. :*
Isti problem kod mene, mada mi je moja doktorka rekla da ne koristim nikakvu terapiju do 12.nedelje kada cu ponoviti bris i leciti po potrebi a dalje prevenirati sigurno nekim laktobacilima...
dobro jutro, trudna sam 10+5. od 10 tjedna pocele jos jace mucnine i povracanja nego do sada. kada kihnem jako, zaboli me u zdjelici. malo me donji dio ledja boli i lijeva noga od jucer, bol je nekako najvisa u podrucju straznjice. kao probadanje. je li ko imao slicna iskustva?
Isti slucaj.Samo sto mene kad kinem stomak jako zaboli.
ja sam u 11 nedelji apsolutno isto kao i tebi ,ukoci mi se noga skroz...kazu da je to isijas pojma nemam..uzivaj :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »