Komentari za tekst "Vaša 34. nedelja trudnoće"

Komentara
3187
Ostavite komentar
Ako tvoja zena to zeli mislim da je to najmanja stvar koju bi mogao da ucinis za nju. Pozz
poz mame

ja sam Marija iz Otoka pokraj Sinja!


Drage mame,da li je neka od vas upoznata sa
Lakunama na posteljici. Da li je to odlubljivanje posteljice?
Trenutno sam u 34 ned trudnoce.
I bas sam u strahu.
Ako neka zna nesto o ovome neka mi kaze.
Doktor mi je rekao da ne dizem tesko. I da ako se javi jak bol odem u bolnicu odma.
Cao, ja ulazim u 34 nedelju sutra. Sve je dobro osim toga sto imam bolove u donjem delu kicme vec dve nedelje, Prvo me je bolela samo jedna tacka na desnoj strani a sada se taj bol malo prosirio, pretpostavljam zato sto sam neaktivna. Ne boli me kad sedim i lezim ali me boli kad hodam tako da se slabo krecem :( Doktorka mi je prepisala neku mast da mazem. Zanima me jel je neka od vas imala ili ima slicno iskustvo?
cao drage mame, ja sam u 34 nedelji i povremeno imam osecaj grcenja materice kao jak i ostar bol. jel vam se to desavalo? bila sam na uz pre dve nedelje sve je ok ali je posteljica zrelija i vide se kalcifikati? jel imala neka iskustva sa tim ? hvala unapred
Primetila sam da kod mene takav bol prestane kada popijem magnezijum. Pijem sumece tablete, po jednu uvece. Nisam bila sigurna da li smem, ali doktor je odobrio.
i ja imam iskustva sa naglom,ostrom boli grcenja maternice. kod mene se jos i pojavila bol u krizima... traje kratko,al je dosta bolno.
nemoj da se brines ja takav osecaj i bol imam jos od 30 nedelje i bila kod dr i sve je to kaze pripremni bolovi za porodjaj.bar je tako meni rekla. tako da se opusti. ako pokrvaris a nedaj boze onda se brini za sad odmaraj sto vise.😉
Cao, ja sam 34 nedelja.. Radjen mi je cervikalni i vaginalni bris, i dobila sam rezultate koji glase-gljivice iz roda kandida nisu izolovane. Da li to znaci da ih nemam? Da li je imao neko ovakvo iskustvo. Idem za par dana kod doktorke, ali da se informisem ranije.Hvala unapred :-*
Hvalaa devojkee :-)
to znaci da nemas gljivice. tj da je uredan nalaz
Nemas ih ,sve je u redu :)
Pozdrav mame. Juce sam bila na kontrollu i dr. mi je eekla da mi je posteljica na treci stepen a 34 nedelja sam. Bas sam zabrinuta, da li ima neko slicno iskustvo? Hvala
Ana kako si prosla do kraja?I meni je prosle nedelje doktor rekao da je zrelost 2 na 3,bas me uplasio?
Cao svima! Mi smo 34+2 , juce sam malo prokrvarila ali nemam nikakve bolove i sve ostalo je u redu. Doktor mi je rekao da moram strogo da mirujem. Prvi put mi se to dogodilo i bas sam se uplasila. Da li je neka od vas imala slicno iskustvo?
Cao svima! Mi smo 34+2 , juce sam malo prokrvarila ali nemam nikakve bolove i sve ostalo je u redu. Doktor mi je rekao da moram strogo da mirujem. Prvi put mi se to dogodilo i bas sam se uplasila. Da li je neka od vas imala slicno iskustvo?
Mi smo 33+3, doktorica nam je rekla da primecuje manju kolicinu plodove vode, ali da se beban lepo razvija, imamo 2100gr :-) Da li je neko bio u slicnoj situaciji?
A koliki ti je AFI?
Mi smo 34+2,pre dve nedelje nam je dr rekao da imamo malo manje plodove vode,da to nije nista strasnoa,i povecam unos tecnosti.
mi smo 33+6 danas i beba je nemirna mami tesko da se krece i tako :) ostalo nam je jos malo do kraja trudnoce a najlepseg pocetka i jedva cekam da je vidim. sledece nedelje idem da dogovorim epidural i prisustvo muza.nije mi jasno kako u Nisu nemaju epi kad sam ja iz malog grada i ovde imaju sve.raspitajte se lepo u svom porodilistu u vezi toga.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »