Komentari za tekst "Znaci trudnoće - da li sam trudna?"

Komentara
566
Ostavite komentar
Imala sam redovne cikluse i nikad mi nekasni,radili smo na bebi i nadam se da sam trudna.Imam blage mucnine,vrtoglavicu,nagle promjene temperature,dojke su mi malo nadosle i kasni mi vec dva dana.Radila sam test prije sedam dana doduse u podne i bio je negativan.imam blage grceve i nekakv pritisak u maternici.i naravno tu su i nagle promjene raspolozenja.malo vise idem u wc nego inace a danas sam primjetila i nekakvu sluz koja je promjenila boju u blijedu rozu.nisam jos ponovila test jer se bojim negativnog rezultata.zeljela bi da znam da li je neko imao sl. simptome i naravno da mi da malo morala da ponovim test.hvala puno
Pozdrav! Vec duze vreme imam simptome kao kod znakova trudnoce. Svrbe me grudi, naglo menjam raspolozenja, cesto mokrim, grcevi i nadimanje stomaka, poslednjih nedelju/dve i zatvor, ponekad se javi i neka mucnina ujutru ili u razlicitim periodima dana, i bole me grudi. Test sam uradila juce i pokazao je negativno. Za 3 dana bih trebala da dobijem. Planiram da uradim opet test, u zavisnosti kad cu dobiti i ako dobijem. A nakon tog testa otici i kod ginekologa. Neko savet ili misljenje na sve ovo? Zaista bi mi znacila necija pomoc. ☺
Dobar dan drage moje, ja sam nova ovdje.. Ja nemam jos uvijek nista puno da kazem, meni ciklus kasni 6 dana, imam menstrualne bolove i bolove u ledjima, glavobolje, povremeno mucnine, i odlucila sam da u ponedjeljak uradim test. Nadam se da je pozitivan, moj suprug i ja odavno zelimo bebicu.. 😆💏💑👶
dali sam trudna spavam sa momkom vec godinu dana i nikako da zatrudnim a stalno mi se vrti i naduvena sam i strasno mi je muka ali imam redovnu menstruaciju poneki put kasni i neznam sta da radim radila sam testove za trudnocu i svi su bili negativni stvarno nzm gde sam :(
draga Danice ja i moj suprug smo pokuaavali dvw godine i nista.Otisao je van zemlje 3 meseca i vratio se,ja sam imala,drugi dan menstruacije,ja sam ostala trudna u cudu velikom,meni su plodni dani tada bili i sada ulazim u treci mesec:))
Dobar dan...decko i ja pokusavamo da imamo dete...Zadnji put sam dobila 28.12.2015...trajao je cetiri dana...Dva dana pre nego sto sam dobila iscurilo mi je malo sekreta tamno crvene boje...Stalno mi se spava, stomak mi je naduven, ledja me bole, grudi svrbe i cesto mokrim...Da li je moguce da sam trudna, inace imamo redovne odnose u toku polnih dana...!?
Da li sam trudna imam sve simptome trudnoce treba da dobijem 10.01.2016.?? Mogu li sad da uradim test da li ce pokazati trudnocu ili je prerano jos????
Спавала сам са дечком 14.12-ог,и свршио је у мене,међутим имали смо заштиту,и требам да добијем 5-ог јануара,али пла,ре два дана сам повраћа,и имам повремене мучнине,да ли је могуће да сам трудна?
Kasnila mi je menstruacija 10 dana,da li je moguce da sam trudna/
Cao svima,
ja sam pocela da osecam simptome bukvalno odmah posle odnosa (sutradan), temperatura je izmedju 36,9 i 37,5 bol u ledjima i u stomaku osetim po nekad a prvih dana sam osecala stalno. sad je proslo 12 dana od tog odnosa radila sam test juce i pokazalo je negativno. da radim ponovo za par dana ili sta da radim? trebala bi da dobijem tek 28. pozdav. :-)
E ovako dobila sam 1.11 trajalo mi 5 dana i jos nisam dobila dali ima mogucnosti da sam trudna
Pozdrav poslednja menstruacija je bila 12.11 a nezašticen odnos 18.11 imala sam providnu sluz dal je moguce da su to bili plodni dani? Kolika je šansa za trudnoću?
Imala sam odnose sa dečkom 10.10 i 13.10 kasni mi već 7 dana,a stomak me boli kao kad treba da dobijem.. Da li je moguće da sam trudna?
pozdrav..nova sam ovdje i hitno mi treba savjet...evo ovako prosli mjesec dobila sam menstruacijju 14 i trajalo do 18 ovaj po kalendaru tocno na dan ovulacije sam imala ne zasticen odnos..ovaj mjesec 11 sam dobila i trajalo je samo tri dana a od da tri dana dva su bila skoro pa da nisam imala..iza je bio smedji iscjedak...od tog je proslo tri dana i sumljam na implantacijsko krvarenje...zanima me kad bi ga napravila veceras dali bi mi tocno pokazao??il da sacekam jos koji dan??
Helppp,
Menstruaciju sam dobila 4.10 i traje u proseku od 6-7 dana i dobijam je na 28 dana. Nocas (12.10 oko 01h) sam imala nezasticen odnos pri cemu je svrsio u mene. Da li postoji mogucnost da sam zatrudnela posto bi u tom slucaju uzela tabletu....pa mi je hitno da znam, hvala unapred!
Mogucnost uvek postoji..cak i kad se najmanje ocekuje..
Evo ovako, imam problem sa policisticnim jajnicima, neredovne menstruacije. Nekad kasne 4,5 meseci, a nekad 2 meseci. Navikla sam. Pila sam jedno vreme mikroginon 2 godine, i uz njega su mi bile redovne, nakon toga mi je studenski ginekolog zbog velikih bolova, prepisala jeanin, i tu sam od njega dobila odliv prvi put, a sledeci put izostala. Otisla sam kod drugog, i rekla mi da napravim pauzu, i da dodjem 20 dana posle. Al nikako nisam otisla, dobila sam redovno, nakon 20 dana. E sad ove godine sam imala svega tri puta, tad u januaru, pa sledeci put 18.aprila, i 30.jula 2015, al to sam dobila jer sam pila za odlaganje mece, jer sam isla na more. Zadnji put sam imala jako malo, tog 30.jula. svega tri dana. E sad u poslednje vreme, vidim da mi stomak raste, grudi su mi malo otecene, al ja ne znam dal cu dobiti, ili sam trudna. Nemam mucnina, malo sam umorna, al ja ne znam dal je to zbog silnih ispita ili je trudnoca. Da li je moguce da sam trudna? ili se tripujem, bzv mi da bacam pare na test, ako nisam. Inace za dve nedelje bi trebalo da diplomiram, pa mozda se zbog stresa tripujem.....
Imala sam odnose svaki dan 4 dana pre mens
Dobila sam 02.09 a posle mens sam ponovo imala odnose tokom plodnih dana
Danas je 18.09 mozda je rano ali meni se cini da stalno imam neke simptome kao sto pise na netu
Jel moguce da sam trudna
Imam jedno pitanje koje me muci,imala sam odnos 26,pa 01.09 sada dobila sam ciklus 32 dan dana 15.09..uz jake bolove tokom cilklusa koje imam doslo je do toga da povratim,a inace mi ciklus u zadnje vreme dolazi na 32 dan pa cak i do 35..zanima me da li sam trudna?
Da li mogu ostati trudna odnose ssm imala te 7.Maja I imala sa mens sve vrrme do sad sad 10.9 kasni mi vec 6 dana da li je moguce da sam trudna?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Sedam žena u različitim delovima sveta otkrilo je šta se sve nalazi u njihovim torbama za porodilište »
Da li je lakše prvorotkama ili drugorotkama? Šta kažu stručnjaci iz ove oblasti? »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »