Komentari za tekst "Vaša 9. nedelja trudnoće"

Komentara
1668
Ostavite komentar
dobar dan,ja se javljam prvi put,bebac mi izbacio da sam devetA nedelja,a ja sam osma i tri ,cetiri dana:-)
Znači 8 punih nedelja imaš i ušla si par dana u devetu nedelju. Onda se smatra da si u devetoj nedelji. Kao što kažemo da je čovek u trecoj deceniji ako ima 28 godina.
da ali u devetoj nedelji pise da je beba dug 20mm a meni ultrazvuk kaze osAm ned i beba 14mm,zato pitam:)
pa u devetoj si
Za mucnine moram da vam preporucim Anti Metil,kosta 700 din,na biljnoj bazi tj. Na bazi djumbira.Potpuno bezbedan i pije se ujutru i u podne po jedna tableta vec od 1. Meseca trudnoce.Meni zaista pomaze.U celom Bg-u ga ima u apoteci Doma Zdravlja Novi Beograd,blok 44.Probajte ne moze da skodi,meni ga je ginekolog preporucio.
Anti-Methil su jako dobre tablete, na bazi djumbira ne skode a pomazu :)
Šta ti je doktor rekao za antimetil, tj. da li smeš da ga piješ svaki dan pošto ga i ja uzimam ali mi je rečeno da se sme piti dva dana pa onda 2 dana pauze a imam jake mučnine?
U 9 nedelji sam. U 7 nedelji doktorka mi je rekla da je videla srce da kuca ali ja nisam cula,pa me to malo plasi. Ne znam da li je normalno?
Zdravo svima, u 9.sedmici trudnoce sam. Imam mucnine i sve ostale simptome. Primjetila sam da mi trni lijevi kuk tokom spavanja na njemu, sto se inace nikada nije desavalo. Da li je to normalno?
I ja sam u devetoj nedelji i desava mi se ista stvar, i to ne samo dok spavam, dok hodam, kad naglo ustanem... Doktor je rekao da je to normalno, da se lagano istezem to je to 😀 zato ne brini😀
Pozdrav za sve mame.Treca mi je trudnoca.imam jako velike mucnine, samo spavam, nemam snage za nista.Koliko ce jos da traje?
Ne mora da znaci :) Meni se spavalo, nisam imala snage ni za sta I rodila djevojcicu :) Opet sam trudna, opet mi se spava...vidjecemo sta je ovaj put...
bice decak :) cim ti se spava toliko
Zdravo svima 👋Puno mi znaci ovaj forum sto citam, jer nisam jedina sa mucninama, umorom i svim propratnim tegobama. Sportski sam tip, vezbala sam do pre 2 meseca a sad ne mogu iz kreveta da ustanem...😖 U 9. sam nedelji, i za neki dan idem na pregled i jedva cekam da vidim svoju mrvicu... 😃 Prva mi je trudnoca, i jako se radujem ali da nisam ocekivala sve ovo sto mi se desava, iskreno nisam 😊
Meni je druga trudnoća sa prvom nisam nista osjetila skoro a ova me slomi isto sam u 9.sedmici i doktor mi kaze to je normalno 😁😩😩😩
Ne znam kako vama ali je meni stalno jaaaako vruce!!!
Zdravo svima😊🎈 juce sam prvi put čula otkucaje srca💕 i presretna a i prvi put vidjela bebicu mrvicu😆..u 9 sam nedjelji i presretna na dugo iščekivanu bebicu..imam sina od 5 i pol god. I radujemo se brati ili seki nije bitno👶🎈.. Mučnine ima ali ne toliko podnošljivo je..moram priznati da uživam u svemu ovome i dami nije teško, čak se bolje osjećam nego s prvom trudnoćom ..puno pozdrava drage mamice
i ja sam u 9 sedmici i imam sina 5 i pol godina.
sve sto si napisala kao da sam ja ;)
😊👶
Cao svima! Ja sam u 9. nedelji. Imam uzasne mucnine po ceo dan, mislim da mi je uvece jos gore jer povratim bukvalno sve sto pojedem. Ocajna sam, jer ne znam dokle cu moci ovako. Smrsala sam 2kg. Znam da je to sve normalno, ali je bas tesko. Malaksalost, mucnina, bezvoljnost... Samo kad bih smela da popijem nesto da se ublazi taj osecaj mucnine. Neko mi je rekao da moze da se pije neki lek Rupurut, ali ginekolog je na odmoru pa ne mogu da proverim. Da li je neko uzimao taj lek?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »