Komentari za tekst "Vaša 31. nedelja trudnoće"

Komentara
2777
Ostavite komentar
meni je 03.12.2015 😊
Sanja,probaj sa Donat Mg vodom da ugasis gorusicu,meni je pomogla,jeste skuplja od drugih ali ako je meni ta muka prosla zahvaljujuci njoj onda vredi svaku paru,i probaj da jedes cesce a manje.
Meni je za gorusicu spas knjaz milos, coca cola i jabuka. Nesto od ta tri mi uvek pomogne. Probala sam i rupurut i geluzil lac i nista.
Pozdrav svim buducim mamama mi smo trenutno 30+4 nedelja a beba je velika i zivahna i po uz 31+5. Sve je hvala bogu u redu jedino sto sam primetila je u zadnja 2-3 dana da mi je bas jako pojacan sekret. Celu trudnocu mi je pojacan, nalazi su uvek sterilni kao i poslednji od pre mesec dana. Medjutim sad je dosta veca kolicina belicasto zuckastog i retkog sekreta (izvinjavam se na detaljisanju). Da li treba da brinem da nije to ne daj boze znak da se porodjaj blizi i da li imate neki savet kako da ga kontrolisem jer ne dobijam od dr nikakve vaginalete jer je bris sterilan. Pozdrav i sve najbolje
Pozdrav svim trudnicama, danas sam usla u 31. nedelju, u globalu mi je sve okej, ali mi se jutros nesto cudno izdesavalo. Probudila me puna besika i kada sam se vratila u krevet u donjem stomaku sam imala bas neprijatan osecaj, kao da mi se jos islo u wc, hladno mi je, ne mogu da nadjem polozaj u kom se osecam prijatno. Ustajala sam setala, obucem se dodatno pokrijem, ali nista nije pomagalo 2 sata. Ne znam da li me bebac pritiska, pa imam osecaj kao da imam upalu besike, ali osecaj je bas neprijatan. Ima li koja jos takvo iskustvo?
Ja sam iste simptome imala i jos uvijek imam..urin uredu a ja ustajem po nekoliko puta navecer i po danu u wc i imam osjecaj pririska. Cak su mi se i vene pokazale ..dr kaze da me beba glavom pritisce i otud to sve. Da odmaram i spavam na bok s jastukom ispod nogu da se beba malo vrati nazad...pokusaj tako. .
Potrebno je da date urin na pregled, verovatno je neka urinarna infekcija koja zahteva lečenje a posebno u trudnoći, jer može uzrokovati razne komplikacije!
Ćao buduće mame... Mi smo inače super...jedini problem koji imam poslednjih nekoliko dana je što posle svega što pojedem osećam kao da sam progutala vatru 😊 želudac gori... Da li neka od vas ima isti problem i kako se bori s tim?
Ja sam procitala negdje da je lezanje na lijevom boku skupljnih nogu malo grudi izdignuti onako da stavite jastuk iza leda najbolja pozicija za ublazavanje gurusice i te vatre pokusala sam i sama djeluje i dalje imate isti problem ali znatno manje i rijede.
i ja imam taj problem,ubije me kiselina i zgaravica i to traje po cijele dane i noci :(
ja imam problem sa gorusicom, doktor mi je preporučio da uz lek rupurut za žvakanje uzimam preko dana neobavezno, malo badema ili lesnika , meni pomaže, pokušaj... :-)
Mi smo super, ritamo se skoro stalno, pocele su me noge malo boljeti kod duzeg stajanja...i koza na trbuhu me svrbi pa koristim Biobazinu kremu za trudnocu i majcinstvo :)
sretno svima :)
Pozdrav mame! Moja beba je jako aktivna danas. Cak imam osjecaj da ce mi koza popucati. Cime se cuvate od strija? Udebljala sam se 10 kila do danas.






ja se mazem Nivea Q10 i maslinovo ulje..znaci pola-pola pomijesas i mazes se..nema neprijatan miris od malinovog ulja uopste.
i ja sam se ugoila 10 kg do sad,i koristim saljicev melem za starije... :-)
Ja koristim kremu od Biobaze :)
I mene koza na trbuhu svrbi, rasteze se, pa se mazem njom i dobra mi je :)
I moja je beba jako aktivna,ja koristim Saljicev Striet on je oko 6e ,pred spavanje se istusiram i dok mi je jos malo vlazna koza dobro utrljam i super jw koza bas bude mekana i izjutra se namazem jednom i popodne. al najbolje dheluje posle tusiranja nekako koza bas bude mekana.
Zdravo buduce mame,mi smo danas usli u 31 nedelju .. Super se osecam,nisam ni otecena samo imam gorusicu,kao da ni nisam trudna sem sto he bebac vrlo aktivan. Sve najbolje
Osetila sam rano jutros pulsiranje oko pupka i u vagini.I blagu mucninu koja je verovatno zbog panike.Inace sam u 7mesecu trudnoce,tj u 31oj nedelji.Zanima me jel neko imao to i sta je to da ne panicim bez potrebe.Dosad je sve bilo u redu.Puno pozdrava i sve najbolje
pozdrav za sve
da li je iko od vas koristik mast HADENSA za hemroide u trudnoci
skoro sam 32 sed i nepodnosljivi su
unapred hvala vam
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »