Komentari za tekst "Vaša 16. nedelja trudnoće"

Komentara
2435
Ostavite komentar
Drage mame, 16a sam nedelja, sve je bilo super do sad, ultrazvuk odlican, dabl super, bebica napreduje. Ali juce mi se pojavila neka zlezdica ispod pazuha, inace imam i dobrocudni tumor koji nije nista strasno, lekar mi je rekao da se to samo redovno kontrolise i nista strasno, ali sad me malo plasi ova zlezdica. Da li je neko imao slicnih problema i sta ste radile?
Cao Bojana,
Hvala na savetu.Evo proslo je 3 dana i zaista se vise skoro i ne primecuje. Na pocetku sam se uplasila jer me je prvi dan bas bolelo, ali srecom sada je sve u redu.
Veliki pozdrav.
Cao Katarina,
nisam pobornik savetovanja po forumima pa mogu samo da ti prenesem svoje iskustvo. Takodje sam u 16. nedelji trudnoce, i meni se pojavila ta zlezdica loptastog oblika velicine manjeg klikera ispod desnog pazuha i to odjednom pre dve nedelje. Na dodir me je bolelo, odmah sam prestala da koristim bilo kakve dezodoranse dok nije nestalo samo od sebe (za nekih nedelju dana maks.) Po meni samo opusteno i izbegavaj inace agresivne dezodoranse ispod pazuha..a ti svakako sama odluci sta ces jer ipak svi drugacije reagujemo i dozivljavamo bilo kakve dogadjaje/promene.
Pozdrav i zelim ti sve najbolje!
Pozdrav mame,ja sam 16 +2 i super se osecam. imam samo jedno pitanje Cuveni levi bok, znam da pomogne u svakom bolu i nelagodnosti. (ovo mi je cetvrta trudnoca) ali u cemu je tu fora?
Ja sam 16+4. Meni su isto tako rekli,ali meni svakako odgovara sami ne tako :) Cula sam da tako organi najmanje vrse pritisak na matericu..
Da li ste saznale pol svojeg deteta u 16 nedelji trudnoće?
da
Ja sam u 13toj jos saznala,ali isto tako sa rezervom :) Cekamo jos 4 nedelje :)
Ja jesam,ali doktorka nije htela nista da tvrdi jer se moj mali sin mnogo okretao. Sa rezervom je rekla da je musko,a potvrdicemo za 4 nedelje :)
Draga Ena,ja mazem Saljicevu mast protiv strija.Jeste masna ali brzo upija.Ja sam pocela u 14-15 nedelji da mazem vec.I ok mi je.I mnogi su mi je preporucili...
Da li stvarno pomaze? Vidim da ima razlicitih misljenja.
Cao :) Usla sam u 16. nedelju trudnoce. Desava mi se s vremena na vreme da me boli donji deo stomaka kao i kicma.. Kod lekara imam zakazano za 10 dana,a panika me hvata posto mi je prva trudnoca.. Da li moze neko da mi pomogne? Hvala :)
To je normalno :)
Drage mame, zamolila bih vas da mi kazete sa cim vi mazete stomak protiv strija? :)
Sebamed krema za trudnice, protiv strija...odlična je!
Drage mame i buduce mame ja mazem Mustelu (stretch marks duble action) svaki put posle tusiranja ima lep miris fino se razmazuje . I svakako za koju god se mazalicu budete odlucile obavezno se 3-4 meseca nakon porodjaja mazite.
I ja koristim Saljicev melem Strijet i mazem se svako vece koliko god da sam umorna ili mi se spava i to obavezno mazem ceo stomak u krug do krsta i butine, a ponekad i unutrasnju stranu kolena. Imam naslednu mogucnost za strije ali do sada ni jedne :)
Ena, meni su svi prepurucili Saljicev melem Strijet...ja sam ga kupila i mazem svako drugo vece...Nadam se da ce ti pomoci, srecno :-)
Osetila sam bebu prvi put u 14oj nedelji. S obzitom da mi je ovo prva trudnoca i da sam pre nje imala potpuno ravan stomak, doktor kaze da je to sasvim normalno. Međutim, u 16oj nedelji sam je osetila prvi dan i sada vec 5 dana nista? Da li je to normalno? Jako sam se zabrinula :( pa me interesuje da li ima razloga za brigu ili ne?
Beba se non stop pokrece ali ne mozes da je osetis uvek
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koje lekarske preglede bi trebalo uraditi pre nego što počnete da postite... »
Neke bebe ogladne baš u nezgodnom momentu »
Koje lekarske preglede bi trebalo uraditi pre nego što počnete da postite... »
Prepoznavanje simptoma sinusitisa je ključno za pravovremeno lečenje »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Učenici jedne škole u Užicu uče lekcije kroz igru i snimanje filmova »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Za kreativne i domišljate tate nema brige »
U junu nećete moći da vozite električni trotinet bez registarske nalepnice »
Kako posramljivanje utiče na mališane i zašto ga treba izbegavati »