Komentari za tekst "Vaša 27. nedelja trudnoće"

Komentara
2497
Ostavite komentar
drage mame,ja ulazim u 27. nedjelju,termin mi je 15.12 ali zbog carskog ce prije biti. inace vec sam u bolnici 2 mjeseca,trenutno samo na utrogestanima, ali dr me ipak ne pusta osim za vikend. kuci imam djevojcicu od 5 godina i hvala bogu opet nosim djevojcicu,iako kod nas u crnoj gori daju neke cudne komentare za to,dokon narod. meni je skracem grlic materice i nisu mi uradili serklaz. ako ima ko slicna iskustva neka pise. sorry sto recenice pocinjem sa malim slovima,brze mi ovako. nek vas sve Bog cuva!
Kako napreduje? I ja sam na utrogestanu od 22.nedelje. 4x200 i onda sam imala blage kontrakcije u 25 nedelji... Dok.mi je dao nifelat 3x...
svako dete je blagoslov i svako se dete voli najvise na svetu bez obzira na pol, to je vasa krv, vasi geni i nerviraju me komentari malogradjanstine u vezi pola. To dete ce biti za vas sve na svetu i vi cete za nju biti centar sveta ima li sta vece od toga
21.12😇😇😇😇
cure jel normalno imati bh kontrakcije u gornjem dijelu maternice?
imam vec duze vrijeme bh kontrakcije u donjem dijelu stomaka, onaj osjecaj kao da beba gura, a od neki dan imam takav isti osjecaj odmah ispod zeludca. i bas je grozan osjecaj, stisne i ne mogu bas ni disat kako treba, drzi par sekundi i prodje.
jel to normalno? mislim jel normalno imati na tom mjestu te kontrakcije?
inace pijem svaki dan 200 mg magnezija al bas i ne pomaze.
ja imam 05.12 :)
I ja 05.12 ... devojcica.. :-*
Kao i ja :) 05.12.
Pozdrav mame,ima li još neka mama da ima termin 26.11.? :-)





















Ja sam malo posle tebe,30.11. :)
|Pozdrav svima,da li neko od vas ima problema sa anemijom ili zna neki efikasan domaci lijek,hemoglobin sa 120 pao na 99.
Ja imam isti problem, jer sam jako puno puno povraćala do petog meseca. Meni je hgb 95. Ishranom nisam uspela da ga podignem, pa me je dr uputio da kao infuziju primim Ferlecit ampule.
Drage moje, i ja sam u 27oj nedelji. Došla žena na godišnji pa se uhvatila spremati kuću, sve super, dobro se osjećam, mogu ja sve. Iako nisam podigla ništa teško, bila sam puno na nogama. Ujutru se probudim, sukrvica. Završim u bolnici, otvorena prst. Sada sam kod kuće, u krevetu do kraja. Zato, čuvajte se maksimalno, bez obzira koliko mislite da možete i da se dobro osjećate, biće spremanja uvijek, kome je naškodilo malo prašine?
Anja, mislim da to ne treba da te zabrinjava jer oni dosta cesto pogrijese ...tako da se ne treba puno oslanjati na to sto su ti rekli... inace moj momak je 880 gr. ..tako bar kazu.
Cao, drage buduce mame. Po uz sam 27-a nedelja i neki dan.Bila sam pre neki dan kod lejara, beba mi je hiperaktivna, bokser neki garant :-) Teska je 1140gr :-) Draga Anja, mislim da se svako beba individualno razvija i napreduje. Verovatno je samo sitnija, jer da nesto nije u redu, lekar bi ti rekao.Tako da, uzivaj u pokretima bebca i ne brini. Pozdrav za sve vas, devojke ;-)
zaboravila sam da napomenem da sam radila urinokulturu i nemam bakterija...
pozdrav buducim mamama.
ja sam 27ma nedelja , i u toku dana i noci idem u toalet na 1 h do 1 ipo ? pijem 1 ipo -2 tecnosti.... da li je to precesto mokrenje?
Prekontrolisi urin, moguce da imas neku bakteriju u mokraci koja te tera na tako cesto mokrenje. Ucestalo mokrenje jeste uobicajeno u trudnoci, ali ne bas toliko cesto da moras da ides na sat vremena. U svakom slucaju prekontrolisi to.
Cao mame,imam jednu nedoumicu usla sam u 27 nedelju,bila sam pre par dana kod ginekologa i beba mi ima 780g,zanima me da li je to ok tezina za to doba trudnoce?
ja sam sad bila kod dr 27+2 i malena je teska 1116grama kaze doktorica da je to idealna tezina za ove tjedne.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »