Komentari za tekst "Da li seks može da dovede do pobačaja?"

Komentara
204
Ostavite komentar
Definitivno sekta:) pa kakva bih ja to onda zena bila, kad bih uskracivala muzu, a i sebi taj uzitak?! Stvarno ne mogu vjerovati, da ima ovako plitkih razmisljanja.... Ja bih se zapitala, zasto mi muz ne trazi te stvari...mozda ih dobija na drugoj strani 😂😂😂😂
mogu da ti se nasmijem na ovo.Kako napavis bebu . (Seksom)..
Ne znam za tebe vjerovatno si posjecivala ginekologa koji je rekao da normalno imas seks. te da to ne treba izbjegavati i uskracivati tvom partneru. ne znam za tebe ali vecina zena ima sexs do 6mj i onda 3mj ne . na kraju boze moj to je prirodna pojava ..
koja sekta je u pitanju?
Zdravoo :)
Pozdrav..ovak..mengu sam imala 9.1.i sad me zanima da li je rano za test..a silno zelim bebu??divne ste
mogla bi uraditi test :-)
Zdravo!DALI koga se koristi utrogestan vaginalno moze da se ima sex?
Ne, i tri dana nakon prestanka koriscenja, ili nakon prestanka razloga zbog kojih ste koristili utrogestan.
Da li treba da se koristi zastita tokom odnosa?
Koristim utrogestan 200mg vaginalno, uvece i tako ce biti do kraja trudnoce. Sada sam u 10toj nedelji. Da li je smem da imam sex posto sam cula da ako se koriste vaginalete da ne sme da se ima sex? Nije mi jasno zasto nakon sexa ne moze da se stavi tableta.
Od pocetka trudnoce sam na uteogestanu. Imala sam bolove u donjem stomaku. Od kada sam na terapiji,tog osecaja nije bilo. Sada sam usla u sedmi mesec, i dalje sam na utrigestanu 2x200mg. Imam jaka zatezanja u sromaku, kontrakcije, bez bola, uzasan osecaj u kicmi, tako vev skoro meswc i po, dva. A zeljaaa...zelja je prevelika. Dozvolim sebi da se samostalno igram kad se opustim, cak i to u strahu da orgazam ne pojaca kontrakcije. Kada bi na "igranje" dozvala supruga, imala bih utisak a i on sam da ce me povrediti. On kaze da sam mu aad jos privlacnija :))... ja se teudim da guran bez pravog sexa, doktorka nikada nije naglasila da ga se odreknem, ali, malo pameti i citanja, logike nije na odmet. Sigurno da sex nije pozeljan sa takvom terapijom i razmeksanim grlicem... i moja podsvest se drzi toga. Iako smo juce bas pokusali, cisto da mine zelja :), ali, moja briga i to sto citam dosta o svemu me je ipak zablokiralo da uzivam... Mame, srecno i slusajte svoje telo, a o svemu pricajte sa partnerom!
Sta procitah sad.... Sacuvaj Boze!!!
Meni je ove godine terapija ista, doktorka je zabranila sex do kraja trudnoće. Kontrakcije mogu da izazovu pobačaj, otvaranje grlića pre vremena, tako da je nama preči život deteta od uživanja. A da je sve u redu, opet ne bih mogla tokom trudnoće, jer beba oseća bukvalno sve što i majka, a takvi osećaji će se ispoljiti tokom puberteta, pa onda kad vidiš da su ti sin ili ćerka nenormalno promiskuitetni, a ne znaš da si ti kriv. Čovek je mnogo više od tela, nikad ne znaš kako će neki akt roditelja uticati kasnije na psihu njihovog deteta.
Imam pojacanu zelju za sexom u trudnoci no kad nisam bila trudna...sa suprugom cesto imamo odnose skoro svaki dan po nekad i ujutro i uvece... kada imamo malo grublji sex osecam mali bol u materici ali za sad nisam osetila niti videla neku krv ili slicno sem da mi je od pocetka trudnoce pojacan sekret... :)
Voleo bih da mi se javi trudnica koja u trudnoći ima pojačanu želju za sexom
Saxuvaj boze i sakloni
Ja imam veliku zelju za seksom od pocetka trudnoce. Imamo ga svaki dan. Sinoc smo imali malu grublji seks tj penis je otisao preduboko, osetila sam bol i otvorila se krv.
Nisam imala zelju za seksom ni u jednoj trudnoci, cak naprotiv bilo mi je suuuuuper bez seksa tih 9 meseci. A iskreno nemam je ni nakon porodjaja, previse sam umorna... Mada ja i ne volim seks, radim ga bas kad moram da mi se muz ne oseca zapostavljeno :)
Ocigledno nisi dozivjela vrhunac ili mu je mali, pa ti ne dolazi do G tacke nikako. Ili ga jednostavno ne volis i zivis sa njim na silu. Zna se ponekad desiti da si umorna ili on da je umoran, ali imati sex ili voditi ljubav sa partnerom samo da "on se ne osjeca zapostavljeno" je pogresno.
Ja dodjem sa posla umorna i jos sam trudna, ali meni je moj muzic najsexy i kad god imam truncic snage ili me ne boli kicma ...ja sam ZA :) .
Naravno nekad se ne osjecamo u trudnoci bas sexy i to je totalno normalno, ali zato me on vidi kao najsexy zenu jer mu nosim bebicu i sto me voli i uopste ne vidi mojih 18 kg extra koje sam dobila u trudnoci.
Moras ti voljeti sebe i svoje tijelo i naravno svog partnera.... mora postojati TO nesto da bih uzivala u sexu ili vodjenju ljubavi, inace zivis pogresan zivot a samo jedan imas...
U tom slucaju...nije se trebala udati i radjati decu sa gospodinom malim :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »