Komentari za tekst "Kolika će mi biti plata (novčana naknada) na trudničkom bolovanju?"

Komentara
3600
Ostavite komentar
dobar dan jer to govorite dok ste bile na trudnickom bolovanju to sto ste primali 65 posto evo ja jos nisam dobila nikakvu uplatu od toga a mala sad cemi napuniti godinu jer je to sto ja mislim jer moze neko dami odgov da li je to to dok sam bila na trudnickom bolovanju
Da li je neko iz Sapca primio trudnicko za avgust?
Da li je neko dobio novcanu naknadu za bolovanje za avgust?
Pozzz,Meni jos nista nisu uplatili od trudnickog bolovanja,a duguju mi za Maj,Jun,Jul i ewo sad wec i za Avgust.Nasla sam na sajtu RFZO-a proveru isplata kad kod njih pise da je zahtev za Maj mesec predat od firme za uplatu 27.07.2015 a isplaceno je 19.08.2015.od tada svaki dan zovem Firmu da ih pitam kada ce isplatiti,dobijam svaki dan isti odgovor da nije bilo nikakvih uplata.KAda sam im rekla da su objavili da je isplata vec zavrsena dobijam drcan odgovor da to nije tacno.Danas cu licno otici do socijalnog da vidim u cemu je problem.A evo i sajta od RFZO-a da i vi proverite kada je poslat zahtev i dali je nesto isplaceno www.rfzo.rs/index.php/osiguranalica/pregled-naknada-zarade
Ako ste videle moju poruku, kontaktirajte me na mail, posto ja ne mogu da nadjem svoj komentar koji sam ostavila. Mail mi je dragana.jovovic.89@gmail.com hvala unapred 💞
Zdravo dame, majke, kraljice! ☺️☺️ Imam jedno pitanje. Zapravo, objasnicu vam o cemu se radi. Na bolovanju sam od 31og marta. Treba jos malo da se porodim ali ja nista do sad nisam primila od poslodavca. Samo mi je na racun leglo dvaput 1300 dinara. U agenciji koja vodi piceriju gde sam radila, rekli su mi da mi se ne racuna april mesec a da su inace zakasnili sa predajom palira za mene. Inace su mi posodavci trazili da umesto njih platim april mesec jer navodno nemaju para. Interesuje me sta da radim, da li da ih tuzim, da li da trazim advokata ili da cekam pa ako mi nekad budu uplatili. Jer su mi u socijalnom rekli da je za maj mesec meni uplaceno. Kog datuma u mesecu majke primaju nadoknadu? Hvala vam.
Da li neko zna broj telefona na koji mozemo da se raspitamo kada ce nam isplatit 35%? Moja žena dobija 20000 redovno, to je 65% ali za April, Maj, Jun i Jul jos uvek nista ne dobijamo osim tih 20000.
I mene zanima kada ce drzava da uplati posto kasne vec 3 meseca...
Marko imam isti problem, svakog meseca primam samo tih 20.000,a od marta sam na bolovanju i jos nisam dobila dinara od drzave.
Pozz svima,ja sam na trudnickom bolovanju od 31.Marta.U Aprilu sam dobila platu za Mart,pa sam u maju dobila od firme 15000 to mi je bila upalta za April.I od tada mi nije legla nijedna uplta.Kada sam pozvala sluzbenicu u firmi rekla mi je da ce za Maj uplata biti u Junu i nista od toga,evo prosao je i Jun i Jul a upltate nema.Da li moze neko da mi kaze kome da se obratim,jos malo cu se i poroditi a od trudnickog nista.
Koliko vidim neke trudnice naknadu od 35% dobijaju skoro na vreme. Ja jos nisam dobila za april, to bi mi bila prva naknada. Poalpdavac kaze da su dokumenta predata, a iz RFZO ne dobijam nikakvu informaciju. Telefonom kad zovem me otkace da su u guzvi, a na mail ne odgovaraju.
Da li neka od vas moze da mi kaze kako mogu da saznam kada ce mi biti uplacena bar prva naknada?
Sta se desava sa isplatom za jun mesec? za maj sam dobila a za jun jos nisam dali neko zna za trudnicko bolovanje?
predati su do 30.maja, bar tako kod nas u skoli rade da predaju svu dokumentaciju do kraja meseca. e sad evo proslo je mesec i po, i dobila sam 35% od rfzo a 65% jos nisam ( tih 65 isto rfzo placa ali prvo poslodavcu pa on vama). e sad ako i vi radite u drzavnom sektoru, ne mora da znaci da je vas racunovodja ( za vasu inatituciju) tako azuran kao moj.
Jelena, jel imate vi informaciju kada su vama predati papiri za maj? Koliko se odprilike ceka na isplatu od datuma predaje?
pa ne znam tacno kad su predati al vrv na vreme jer ne kasne mnogo...
A kad su Vam predati papiri za Maj? Posto i ja cekam Maj, ali mi nije nista leglo...pozzz
ja sam danas dobila 35 % za maj od rfzo a 65% koje mi sleduje od poslodavca (a njemu uplacuje rfzo) jos nisam dobila. Tako da od poslodavca zavisi kad ce ti uplatiti ostatak.
Cao svima!
Da li postoji mogucnost da saznam za koji mesec mi je uplaceno 35%? Ja sam na trudnickom 3 mseca i do sada su mi legle dve plate po 65%, kao i jedna isplata u junu,ali mi se ne poklapa ni sam cim...
Zato me zanima da li mogu da vidim za koji mesec je uplaceno?
Hvala!
Dali je skoro legla neka uplata za trudnice ... ? Tri meseca sam nisam primila ni dinar. .. ??
29.06. mi je uplaceno i 35%
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »