Komentari za tekst "Vaša 15. nedelja trudnoće"

Komentara
2273
Ostavite komentar
kad me pocnu bolovi u trbuhu samo popijem magnezij i odmah se smiri i super mi je sto regulira probavu.
Meni se desava isto sa bolovima. Doktor kaze da je to normalno jer se materica siri. Ne znam, neprijatno je, kao da me nozem neko bode :-( Sto se zatvora tice, jedi ujutru pahuljice sa jogurtom i dosta voca!
drage moje, 15+2 je sedmica trenutno,druga trudnoca i osjecam se uzasno.jedva sam cekala da budem opet trudna jer sam u prvoj trudnoci toliko uzivala,a sad sam katastrofa.jos uvijek povremeno povracam,zeludac me muci konstantno,ili osjecam kiselinu ili kao da sam kamen pojela.Bezvoljna sam i nemam energije ni za sta.Nekako se osjecam bolesno a toliko pazim sta jedem i koliko jedem,voce moram da kuham,ma uzas.kad ce ovo proci,strah me da ne budem ovakva cijelu trudnocu
Pozdrav drage moje trudnice, potreban mi je vas savet. Sutra ulazim u 15. nedelju trudnoce i veoma se lepo osecam, medjutim, s obzirom da sam pre ove trudnoce imala spontani pobacaj sada previse brinem i uobrazavam. Moje pitanje za vas je: "Koji siptomi i tegobe bi trebalo da me zabrinu i kada bi trebalo da se hitno obratim lekaru?" Inace, ovo mi je 4. trudnoca, druga uspesna, dok trudnoce generalno jako dobro podnosim.
Trenutno sam 15+5 i super se osecam, osim sto imam blage glavobolje, bebac se pomera i to jos kad sam bila pred kraj 13nedelje, jedva cekamo da saznamo pol:)) A i naravno porodjaj:)
Zdravo svima! Trenutno sam 15+3, i imam nemoguce, nepodnosljive glavobolje. Ginekolog mi je preporucio paracetamol, ali i od njega ne prolazi :-( Da li se neka od Vas susrela sa ovakvom situacijom, i kako ste prebrodile? Hvala unapred na odgovoru :-*
I ja imam glavobolje i pomaze mi magnezijum. On nije stetan za bebu a moze da pomogne pogotovo ako vas muce i grcevi u nogama. Preporucujem magnezijum u granulama jedna kesica je oko 25 dinara. Pozdrav
Da i ja imam glavobolje i tkdj smem samo paracetamol ali ja popijem jos jedan nakon dva sata ako mi ne prestane.
Meni se povremeno javljaju glavobolje koje naravno ne prolaze od paracetamola. Tako je bilo i u prvoj trudnoci, a nemam problema sa pritiskom niti bilo kakve druge tegobe.
Ana, vrv jesi ali za svaki slučaj ako nisi da ti predložim, prati pritisak, meni su se glavobolje javile od povišenog pritiska, a znaju da se jave i od sniženog.
Drage dame ja sam u 15 nedelji trudnoce,ali od stomaka jos nista kao da nisam trudna.Da li je to normalno a druga mi je trudnoca.U prvoj trudnoci u 4 mesecu mi se vec pojavila prva strija.
Takodje, stomak mi se ne vidi, strije nikada nisam dobila. Ovo mi je 4. trudnoca, druga uspesna.
Isti slucaj sa mnom! Ali polako, bice😊
ocigledno da nema pravila...i ja sam 15.nedelja isto druga trudnoca a stomak mi se bas vidi,vise nego u prvoj trudnoci,a i u prvoj mi se rano video stomak.
Pozdrav buduce mame,
Jeste li imale bolove u predjelu prepona i zdjelice u toku trudnoce? Ja se jucer nisam mogla pomjeriti, samo mi je lezanje odgovaralo i mogla sam vristati od bolova, a trudnoca traje 14+3.
Cuvajte se i uzivajte ;-)
imam jedno pitanje posto sam imala tri porodjaja carskim rezom a sada sam ponovo u drugom stanju dali neko ima neko iskustvo sa cetvrtim carskim.pozzz
Zdravo :) I ja sam 15.nedelja. Mucnine su mi se vratile, gadi mi se na hranu...😩 Boli me oko pupka, i osecam jak bol u ledjima:( jedva se budim ujutru, spava mi se bas cesto...
Pozdrav svim trudnicaama, zanima me da li neka od vas ima tvrdji stomak u 15 ned i napetiji? Da li je to normalno?
da ja cekam cetvrtu bebu i stomak mije cvrst
cao mame .imam jedno pitanje za vas da li ima ovde ko je iz vranje me interesira da li poznavate jedno ginekolog suzana
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »