Komentari za tekst "Vaša 35. nedelja trudnoće"

Komentara
3251
Ostavite komentar
Kao da sam ja postavila pitanje:) isti problem imam i isto sa deanom stranom, valjda je to normalnooo
to je potpuno normalno, sada se voda posebno zadrzava u nasem telu. Samo nemojte pokusavati ni sa cim izbacivati vodu, moze doci do poremecaja tecnosti u telu. Sve ce proci nakon porodjaja :)
Jelena, ja imam problam sa oticanjem obe ruke, prsti me bole i trnu pri pomeranju tokom celog dana. Pomažu vežbice, masaža, ali na kratko...Noge su mi oticale jako, ali sam počela da pijem magnezijum pa mi se čini da je sad situacija bolja :) Još malo...sve će to brzo proći, izdrži :)
Pozdrav za sve! Jedno pitanjce. Da li neka od vas jos uvek koristi Utrogestan? Ja sam usla u 35. nedelju. Dr mi je rekla da moze do 37 nedelje da se uzima. Ja uzimam 100mg uvece al sam cula da mnoge trudnice u 8. mesecu samoinicijativno prestanu da ga uzimaju. Iskustva?
Kazu da ne moze da smeta. Koristi ga ako je dr preporucio. Makar dok ne udjes u 9.mesec..posle kako zelis. Babica koja mi drzi casove je do poslednjeg dana koristila i porodila se za 2 sata ko od sale... Tako da, opusteno... ;-)
Ja sam utrogestan koristila do 28 nedelje.Zavisi koji je razlog zasto ga koristis.Ja sam imala na pocetku malo sukrvice par dana, posle je sve bilo ok,ali za svaki slucaj mi je savetovano da uzimam utrogestan.Radi kako ti je dr rekao.
Imam jedno pitanjce... da li neka od vas vodi trudnocu u fronu?
Prosle nedelje sam prvi put otisla do fronta na pregled u savetovaliste za trudnice i pregledao me je doktor Dejan M. Pavlovic i kod njega cu sad na preglede dokle god se ne porodim... jel zna neko nesto o njemu? deluje ok...
Ja imam jedno pitanje za buduce mame...da li neka od vas ima grceve poput onih u PMSu? Mene muce vec par dana prilikom ustajanja i kad mi je puna besika, pregledali smo se i sve je ok, doktor mi je savetovao samo da do 37 nedelje mirujem i to je to.
I ja imam kao menstrualne grceve,doktor mi je rekao da je to normalno i da mi se telo polako priprema za porodjaj :))
drage moje ,,mnogo sam zabrinuta usla sam u 35 nedelju ali moja beba ima 2100 ..imamo termin opet za dvije nedelje,,nadam se da ce sve biti kako treba ,,,poz drage mameeeee,,,,,
pa brinula sam se jer je beba na maloj kilazi ,,ali juce smo bili kod doktora beba sad vec ima 3 kile,,prvii mi je bebac ..i jako sam sad sretna,,,,
ej draga a zasto se brineš?
hvala na odgovoru :*
moja beba u 33,6nedelji imala 2000gr da li je to malo sada sam 35 nedelja nadam se da je dobila jos na kilazi ali mi je posteljica vec 2/3stepena zrelosti...ako moze neko da odgovori
draga, i meni je isti slucaj sa posteljicom, da li ti je doktor/ka dao/la neki savet u vezi sa tim ili pak nesto da pijes?
Pozdrav :-) Ne trebas da brines vjerovatno je sad dobila na kilazi,2500 je idealno u 35 ned da znas 😋😉
Mi smo u sredu usle u 35. nedelju,beba ima 3 kg I sve protice kako treba i bez ikakvih tegoba,tako bi pozelela i ostalima.Pozdrav svima.😘
Mi smo danas usli u 35 nedelju..juce smo bili na UZ i imamo 2700 gr.a ja se svega 6 kg udebljala...svim mamama zelimo sve najbolje..
Buduce mame, za dva dana ulazim u 35.nedelju. Danas sam bila na UZ i doktorka mi je rekla kako je posteljica zrelija nego sto treba, zrelost je 2/3. Protoci su u redu, otkucaji takodje. Bebac ima 2300g i sedam dana je nezreliji u odnosu na termin. U utorak ulazim u 9.mesec i za tada mi je zakazan ctg. Da li neko ima slicna iskustva? Pozdrav svim buducim mamama!
Drage buduce mame,
i ja sam usla u 35.nedelju i mnogo mi se dopada Jelkin komentar! Bas je ovako ohrabrujuci za sve nas zabrinute! :)
Da li ste razmisljale o tome sta vasa beba voli? :) Moja, cini mi se, voli da se kupa ( sa mnom), da jede supicu i pije jogurt! :)))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »