Komentari za tekst "Vaša 25. nedelja trudnoće"

Komentara
2349
Ostavite komentar
Pozdrav svima! je li neka od vas osjetila kao neko bockanje u anusu ili vag. , kao iglicama?






Jesam ja u vag.Siri se materica.Bar meni tako kazu
Zdravo drage mame. Imala sam kontrakcije, ali srecom nisam otvorena. Doktorka mi je naredila da mirujem i da pijem utrogestan 3×300. Ovo mi je prva trudnoca pa se sad plasim. Inace sam do pre 3 dana letela po kuci, pomerala stvari, cistila, sredjivala, nisam se smirivala. Sad mi je malo bolje, ali se i dalje plasim. I vec par dana osecam kao da mi jedan deo koze ispod grudi gori. Sta to treba da znaci?
cao svim dragim trudnicama, ja sam tek usla u 25.nedelju, vec duze vreme mi se grlic materice spusta, ranije posle manjeg hodanja sad i kad lezim a vecinom lezim.Osetim svaki put kad vaginalno stavljam utrogestan ,ne mogu dobro da ga stavim.Jel se susreo neko sa tim, mnogo se brinem zbog toga i sekiram.Hvala puno!
Majo molim te opisi mi i objasni kako to osecas!!!
Drage mame,u 25.nedelji sam,sve je u redu,ali me muci kiselina koja je zadnjih par dana nepodnosljiva.Bila je prisutna i u prvih 3 meseca,ali kako sam usla u 4.prestala je.Sad ponovo pocinje.Nekad me cak i u snu probudi taj osecaj pecenja u zelucu i grlu.Ima li neko isti problem i neku pomoc oko toga?
Mislim da skoro sve trudnice pate od toga. Meni je katastrofalno i svaki dan mučim muku sa kiselinom. Jedino šta mi minimalno pomogne je badem. Posle svakog jela uzmem 5-6 i bude malo bolje. Grozan je osećaj :( ali dobro proći će i to. Veliki pozdrav :)
Veliki pozdrav za sve mame. :-) Mi smo u 24-toj nedelji i saznali smo da je decak. Trudnoca je predivna i uzivajte u njoj... :-)
24 nedelja,druga trudnoca,danas bila na kontroli,jako mi nizak pritisak,80/40 do 90/50...je li neko imao slicno iskustvo?
inace se dobro osjecam,nemam nekih tegoba...dr preporucio mirovanje dan dva





















Drage trudnice ja sam u 25. nedelji i bebac mi je jako aktivan,nekad me u toku noci probude udarci,a meni je bas drago samo neka se vrti :)
Zdravo mame,imam jedan problem.Od juce moj stomak ne miruje i sad me malo to brine.Ne znam da li to bebac mrda po ceo dan tako intezivno ili su mozda kontrakcije.Da li je neka od vas imala takvo iskustvo?
Zdravo mame!Danas sam bila na pregledu vadili su mi nalaze krvi,doktorka kaze da su u redu al rekla mi je jednu stvar sto me brine!dala mi je uput za genetiku,posto zivim u Americi ovo nisam nikad cula,pokusala je da mi objasni da je nesto vezano za x hromozome sto ja nisam razumjela!Rekla je da ona genetiku ne zna i uputila kod dr doktora,zakazala sam pregled tek za 7 jul!Ovo nikad cula nisam ,prvo dijete sam rodila u CG i ima 8 god sve je u redu snjom!Nadam se da nije nista opasno iako ne znam ni sama sta da mislim 😔😔😔😔isto sam u 25 nedjelji
Ko ovde daje minuse na komentare?! Svaki komentar u vezi trudnoce je dobrodosao!!!
Evo i ja u 25. nedelji,polako napredujemo ja i bebac.Ugojila sam se 5 kg,ali vec to pocinje da mi opterecuje kicmu i noge.Generalno se dobro osecam od samog povetka,bez mucnina,gorusica...Najveci problem mi je spavanje nocu,ne postoji polozaj u kome mi je udobno.Jedva cekam da se nasa devojcica rodi i da je vidimo.Ne znam da li sam samo ja takva ili jos neka od vas,ali stalno strepim da s bebom sve bude kako treba i ako doktor kaze da je za sada sve ok.
Usla i ja u 25 nedelju. Bebac super napreduje,ja se ne gojim mozda 2-3 kg. da sam se ugojila. Osecam se kao da nisam trudna osim sto tek sada imam mucnine i sto tek sada povracam. Da me bebac ne suta ja bi zaboravila da sam trudna. Mislila sam da cu se ugojiti jer sam inace niska i bucka. Vec su mi 3 puta potvrdili da je decak a,ja sam imala osecaj da je decak cak sam i sanjala i ime. Mada smo se muzic i ja vec dogovorili oko imena. . .
ja sam 25+5 tt do sad ide sve svojim tokom mada imam problem vec 7 dana sa bolom u desnom kuku koji silazi niz nogu tako da sam doslovice 2 dana bila nepokretna neurolog je ustanovio da je rijec o radikulopatiji odnoano isijasu. da li je iko od vas imao slican problem te kako ste ga lijecili ? za sad mazem arnika gelom i pijem apaurin 😳
Evo i mene sa istim problemom samo sto je za pocetak preporuka da se pije magnezijum direkt i maze biofrezom ako se ni malo ne poboljsa onda tek da idem kod neurologa...Kada sam pricala sa drugim trudnicama i porodiljama kazu da je to normalno da boli :-(
htjela sam da pitam da li se nekoj od vas desilo da je dr pogriješio kojeg ce pola biti dijete? Možda moje pitanje zvuci bzvz, ali ja toliko jak osjecaj imam da nosim djecaka, a dr kaze da je djevojcica? Mada, vjerovatno je nemoguce u danasnje vrijeme pogriješiti, ali mene i dalje taj osjecaj ne napušta...naravno, najbitnije je da bude živo i zdravo!
isto u 13 toj nedelji su mi rekli da je devojcica i bila sam presrecna,takodje imam osecaj da je devojcica valjda iz prostog razloga zato sto je jako zelim i ne mogu sebe da vidim kao mamu decaka,medjutim u 24 nedelji saznajem od drugog doktora da je decak i tu nastaje razocarenje samo za mene svi ostalo od porodice do prijatelja su presrecni :) al za 7 dana idem opet na uz. i nadam se da je i dalje zensko :) ali opet samo neka su nam zive i zdrave bebice :)
Tako su i meni dva puta do 6og meseca pricali da je decak, da bi u 6om shvatili da je devojcica. Ja sam svakako od samog pocetka imala snazan osecaj da je devojcica i nikako nisam mogla zamisliti da nosim decaka. Najvaznije je da je beba dobro ma kog pola da je. E sad ako vam se jos potrefi da nosite ono sto zelite onda super. U svakom slucaju nemojte se opterecivati polom deteta jer kad ga rodite isto cete ga voleti bilo da je decak ili devojcica. Pozz 😉💘🚼
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »