Komentari za tekst "Vaša 12. nedelja trudnoće"

Komentara
1709
Ostavite komentar
I ja sam 12 ned. Ovo mi je četvrta trudnoca. Dal je mogice da sam osetila bebu kako se pomera?
i ja sam 12 sedmica i do sad se osecam odlično :-)
Pozdrav buduce mame,12 sam nedelja i 6 dan jako cesto idem mokriti na vaginalnom sekretu sam 3b grupa.Ima li neko kakva iskustva sa tip i terapijom?
Pozdrav svima. Druga mi je trudnoca, imala sam jedan spontani i zato toplo preporucujem svim buducim mamama da urade sve bitne preglede. Ovaj put se nadam da je sve ok. Inace zbog antifisfolopidnog sindroma-svako vece primam injekcije heparina. Radila sam i dabl test. Ima rizika, ali na UZ je sve ok. Doktori predlazu amniocintezu da bih bila sigurna jel sve ok sa bebom. U dilemi sam da li da radim ili ne, jer sam cula da je dosta zena imalo spontani nakon AC.
Pozdrav svim mamama i buducim mamama. U 12. sam nedelji trudnoce i imam bolove u zelucu. Grceve koji su veoma jaki. Ima li nekog sa slicnim bolovima?
Pozdrav, i ja imam isti problem i doktor mi je preporucio rupurut za zvakanje. Pomaze! Probaj! 😊
pozdrav,trudna sam po drugi put i sada sam u trecemm mesecu hoce li neko da mi preporuci najbolje resenje protiv strija?
Ja sam kombinovala pavlovicevu mast sa jekodermom i nijednu striju nijesam dobila u prvoj trudnoci, takodje cu nastaviti u drugoj.
ej verovala ili ne pavloviceva mast je najbolja za protiv strije ali sto ranije pocnes da je koristis..manje su sance da ti se uopse pojave ja sam treci mesec od dana kada sam saznala da sam trudna pocela sam da je koristim ..topla preporuka! :)
Saljicev melem Striet :-)
12 + 3 ..užasne mucnine konstantne vec 2 mjeseca i dan i noc neznam sta cu od sebe..noci ustajem po 3 outa da jedem non stop gladna nadam se da ce konacno prestat...pitanje sl .sedmice iden kid doktora moze li se vidjet spol
To je sasvim normalna pojava, bas u ovom periodu bi trebale mucnine da s se smanje.. Ja sam 12-a nedelja takodje i takodje bih zelelela da znam pol ali mislim da je rano za to.. Imam osecaj da je princeza mamina :) !!
11 sedmica sam se osecala odlicno, ni najmanja mucnina, ni osetljivost na mirise. Poslednja tri dana, sve sto pojedem u roku od 10 min izbacim plus glavobolje skoro svako vece. Juce sam radila 4D i dabl test, sve je ok. 4D nezaboravno iskustvo. Pijem i dalje utrogestan, pregna care i od juce feroglobin.
Kada ce više ove mucnine da prodju? Brojim dane kao u vojsci, al mucnine ne prolaze....
Isti slucaj i kod mene..od prvog dana pa evo sad vec do 12. nedelje meni je konstantno muka ali bi me bilo manje briga da mogu da se nateram da jedem ali ne mogu...ne secam se da sam u zivotu slabije jela nego za ova tri meseca :/ Nadam se i ja da ce od sledece nedelje biti bolje..
Drage mame, u dvanaestoj nedelji sam blizanacke trudnoce, najverovatnije su u pitanju dvojajcani blizanci. Radjen mi je ultra zvuk i jedan bebac je bio vrlo nestasan,dok je drugi spavao, nista lepse u zivotu nisam videla. :-) ostaje mi da uradim ginekoloski pregled, papa test i bris. Prva mi je trudnoca i imam 26.godina i doktorka mi kaze da dabl test mogu da radim a i ne moram jer sam mlada i zdrava, tako da ipak mislim da ga necu raditi. Kakva su vasa iskustva sa tim i da li ste obavezno radile dabl test? Puno pozdrava
Meni je ovo četvrta trudnoca, prvi put radim dabl test.
Caos, imam pitanje u 12 nedelji sam i imam povremena ziganja u jajniku na levoj strani, traju mi po sekund, dva... Ne znam da l da brinem? Bolovi su se javili posle UV i radjenja dabl testa... Ne znam da l da brinem? Tek za 3 nedelje je pregled...
Svakako bi trebala do lekara, mada je meni ginekolog rekao da ta kratka ziganja mogu da budu od creva i gasova. Ozbiljnije je ako je bol konstantan i intenzivan. Svakako, opet kazem, najbolje kod lekara da odes. Pozdrav!
drage moje vec par dana po malo krvarim cesto radim i ultrazvuk. Dijagnostikovan mi je polip na grlicu materice nisu hteli da mi ga diraju jer kazu da je mali i da se povlaci. Ne znam sta da radim ludim cim vidim krv sva sam pod stresom! Kazu mi beba mi je odlicno lepo napreduje srce radi sve oke. drago mi je da mi je bebica u redu. Daj te mi savet sta da radim :/
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »