Komentari za tekst "Vaša 7. nedelja trudnoće"

Komentara
2071
Ostavite komentar
Ista stvar,7. nedelja ,stomak mi se vec vidi i rasirila sam se u kukove dobro ,i nabacila spojlere i 2-3 kg.kaze mi dragi na oci se siris ,od kukova ,stomaka a i grudi su vec dosta vece.nema mucnina i takvih simptoma.je li ovakva promjena na pocetku u redu ?
i sa mnom je tako...nisi jedina😃
Ana, jako mi je zao. Razumem te jer sam pocetkom godine prosla kroz isto kao ti. Glavu gore!
Ja sam od danas u sedmoj nedelji I od sinoc mi se pojavio braonkast sekret I malo bol u ledjima, da li neko ima slicne tegobe :(
pozzzz
cao Iva, samo da prasam posto sam i ja 6+ 5 . taj sekret je svaki dan ili samo se jednom pojavio ? izvini zbog jazicne bariere , jas sam iz Mk. Ja imam to od ponedelnik. Dale su mi utrogestan , od juce uh koristim i sekret je jos takav a sa bebom je sve u redu :-)
Cao Iva!
Meni se to desilo u 5 nedelji. Doktor mi je dao utrogestan vaginalete. Plod je u redu, mozda je zbog samog usadjivanja ploda, ali za svaki slucaj jer je mozda u pitanju i manjak progesterona.
Najbolje da odes kod ginekologa, eto da potvrdis da je sve kako treba,pa ce ti on vec reci sta dalje.
Ćao svima, po mojim proračunima i ja sam u sedmoj nedelji trudnoće. Nemam nikakvih tegoba, osim što mi se spava više nego obično. Imam jednu nedoumicu. Naime, pregledali su me i dr u Narodnog Fronta i dr u domu zdravlja i imaju potpuno različita mišljenja. Toliko o tome da su dve glave pametnije od jedne. Dr u domu zdravlja kaže da je plod mali i da slabo napreduje i da moram da idem na kiretažu, a dr iz Fronta kaže da je sve ok i da sačekam još jedan ultrazvuk kod njega kako bismo tačno utvrdili šta je u pitanju. Ali on generalno misli da je sve u redu jer je video srce na ultrazvuku. Da li je neko imao slična iskustva? Pojedoh se živa da nešto nije u redu.
Nažalost, ispostavilo se da mi je plod u međuvremenu uginuo... Držim se nekako i naravno pokušaćemo ponovo...
posle sedam godina,nasa srecica je tu. 7 nedelja,prosle nedelje smo bili kod ginekologa i sve je ok,redovne kontrole i ogestan complex. Imam problem sto sam stalno gladna i spava mi se,ovako se super osecam. Zelim svima srece i poruku da se Nikada ne predaju :-):-):-):-):-)
Cao Jelena. Ja sam 7+2, i osecam zavisi sta jedem. Par dana nadutost i zatvor i pisle je se sve vraca u normal
Da li neka od vas osjeća nadutost stomaka, da li je to 'normalno'?
normalno...i nadutost i zatvor i grcevi u stomaku....sve je idividualno od zene do zene...☺
Zdravo mamice...:) evo da se i ja oglasim... 7 nedelja i 5 dana....:))) juce smo bili na ultrazvuku, bebac ima 14mm, i cuju se pravilni otkucaji srca... ne mogu da vam opisem taj osecaj, zaista nesto neprocenjivo...
poz svima ja sam nova na forumu bas ima zanimljivih tema...ja sam sedma nedelja i kao ipredhodnih puta osecam se super nemammucnine niti ikakav simpton trudnoce zelela bih svim trudnicama da imaju laku trudnocu i da uzivaju u njoj kao i to da se lako porode i dobiju zdravu i zivu bebe.. :)
u 7. sam nedelji trudnoce, sledece nedelje mi je zakazan prvi ultrazvuk, pomalo strepim i samo se nadam otkucajima srca :) Nemam mučnine već pre bih rekla učestale
gladi...trudim se da jedem zdravo, osetljivija sam i emotivnija ooo da nego inače...grudi su mi uveče osetljive i povećane..po noći se budim dva puta uvek u isto vreme i mokrim u većim količinama, a od sinoć sam počela jako da se znojim po noći...stomak me nekad malo i slatko bolucne više iznad prepona sa leve strane....valjda je sve to normalno..opisah svoju sedmu nedelju baš detaljno:))
molim pomoc?!!!u sedmoj nedelji trudnoce sam i pojavio mi se braon iscedak na vesu da li je neko imao slican problem i ako jeste neka mi pise,ima li mesta panici????? Hvala unapred :/
tijana ja sam u petoj nedelji prokrvarila. krenulo je kao braon iscedak da bi nakon par dana bila sveza krv. otisla u Visegradsku i dobila utrogestan dj pijem i mirovanje. sve je to normalno,ali svakako treba reci ginekologu da bi dobila terapiju. sve najbolje
Moras da mirujes i da uzmes odogavajucu terapiju koju ti doktor prepise, to je uglavnom utrogestan i folnak, tj ja uzimam femibion 1.
Drage mame, i ja sam sedma nedelja, mucnine su prisutne, nekad od rane zore i stanje onemocalosti, ponekad toliko da je skoro nepodnosljivo, ali sve to se uz pomoc snage volje i bliznjih koji te vole i raduju se buducem malom bebcu, prevazidje. Svima nam treba podrska i ja je od sveg srca delim sa svima vama, drage, buduce mame !
zdravooo,i ja sam u 7 oj nedelji trudnoce. imam mucnine po celi dan :( nisam jos stigla do doktora zakazana sam za 10.6 nadam se da je sve ok...inace danas sam osetila kao da mi igra misic u materici cudan osecaj da li je to normalno?
Pozdrav,u sedmoj sam nedelji trudnoce i bila sam na uz. moja beba je 18mm velika. I doktor mi je rekao da sledece nedelje odem na kontrolu kako bi cula bebine otkucaje srca. Nemam za sada neke mucnine osim kada perem zube. Samo sam malo povratila nakon davanja krvi za analizu. Da li moze neko da mi pomogne kako da prevazidjem strah od igli i spriceva? Prva mi je trudnoca. Neki savet. Hvala
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »