Komentari za tekst "Vaša 21. nedelja trudnoće"

Komentara
2422
Ostavite komentar
moj doktor je jako smiren i prijatan covek, stvarno nemam problema..
i u mom gradu je takva situacija...
stvarno sramota da se tako ophode...menjaj bolnicu,lekare,imas pravo na to ako nisi zadovoljna.to treba prijaviti
juce sam saznala da cekamo devojcicu :))))
Pozdrav svim trudnicama! Mi smo konacno saznali pol nase bebe! Decak je! :) Iako zvuci malo cudno, ali ja sam nekako znala da je decak, cak sam i sanjala da je decak. Kazu da ima necega u tome i da majke nekada podsvesno znaju kog je pola bebac :) Inace stomak mi je bas veliki, a pokrete sam osetila u 16-oj nedelji mada sam tek u 17-oj bila sigurna da je to beba. Od tada ne prestaje da me sutira! Divan je osecaj! Ljubim vas sve i uzivajte!
ja sam bas Razmisljala kako znaju žene??? bas sam probala da komuniciram sa svojim telom ali nista, pojma nisam imala šta je :) ispade da je musko.
I ja sam znala od starta da je decak, samo mi niko nije verovao :)
Ja sam 20 nedelja i 2 dana ali jos neznam sta nosim doktori mi kazu da nisu sigurni :(
Zdravo Jelice i ostale drage mame...I ja sam 21 nedelja i nosim decaka...Samo sto nas sinak luduje svaki put kada mu se tata obrati,pa cak i sada kada nije kod kuci (posto je kapetan na brodu) i kada me nazove,nas sinak kreca sa sutiranjem... 😊 I svaki put se iznenadim da vec sada sve oseca...😊 Bebice su cudo... 😊
I mi smo usli u 21 nedelju trudnoce. Nosim decaka. saznala sam u 16 nedelji pol. nosim ga napred; tako mi je babica rekla pa cu ga zato kasnije osetiti. za sada uvece kada se umirim pred spavanje osetim kao da mi se okrece po stomaku ali blago. kasnije cu osetiti fudbal u stomaku.
Pozdrav mamama, ja sam u 21. nedelji i beba je bas aktivna, ali s vremena na vreme mi stomak ispod pupka postane bas tvrd, to tako traje 30ak sekundi i prestane, ne znam ni kako da opisem, kao da mi se misici zategnu. Da li neko ima takva iskustva?
Drage mame,
u 21.nedelji trudnoce sam na uz sve ok pre dve nedelje. Desava mi se da mi stomak oko pupka i tom predelu bude tvrd kad hodam cim legnem bude ok. Nemam nikakve bolove ali me to plasi. Ima li neko iskustva sa tim?
Zdravo drage mame, od kad sam usla u 5 mesec, pocela sam da osecam lazne kontrakcije. Zateze me stomak,imam bol ispod stomaka, grceve u stomaku. Doktor mi nije radio ginekoloski pregled,vec samo uz i rekao je da je sve u redu i prepisao mi je magnezijum tablete. Pa me zanima da li je nekome pomogao magnezijum? Cini mi se da se polako smiruju,ali mi najvise prija tusiranje,opusti mi telo. :)
Meni je isto tako bilo, a magnezijum mi je dosta pomogao ! 😉
Cao Marija, :-)
21+2 nedelja od danas je bas poceo da mi zateze stomak oko pupka. Da li si bila kod dr ? ja tek trebam sl nedelje. Ne znam koliko je to normalno i da li da idem ranije kod dr. Ne boli me al je tvrd.
Pozdrav za tebe i beku :-*
Pozdrav mamice😉ja takodje usla u 21 nedelju , imamo divnu cerkicu od dve godinice a sada je sinčić jako napredan i krupan,hvala Gospodu samo kada je sve u redu. Ljubim vas😍😪💟
Pozdrav svim buducim mamama :)) mi smo usli u 21. tjedan trudnoce, prije par dana sam bila privatno kod doktora i saznala da nosim curicu koja ima zasad 334grama i ima duge noge, na tatu naravno:)... bebini pokreti su nesta prelijepo tako da zelim svima lijep oststak trudnoce:) uzivajte drage :)
Jao, sve neke mrsavice, i koje su se ugojile par kg, ili jos smrsale, koliko vas je, ja nazalost imam visak kg, nisam ne znam koliko debela, ali imam viska, pri tom, otkad sam saznala da sam trudna u 2.mesecu, bas jedem i gojim se, a jos otkad sam uzela bolovanje se mnogo slabije i krecem, pri tom mi nekad zateze stomak, bole jajnici i sl.tegobe koje nikad ne znam kad ce naici, pa ne mogu dugo da setam (prvu trudnocu sam od 5.-6.meseca odrzavala, i sad se stalno bojim da opet nemam kontrakcije, Utrogestan presla samo na 1 uvece jer me od ovog preko dana hvatala vrtoglavica kao nikad u zivotu, da se zanosim, i pospanost), i malo po kraju i to ne svaki dan, zbog standardnih kucnih obaveza i dr, tako da nemam ni dovoljno vremena da sve odradim sto treba (sama radim za troje, kcerka mi ponesto pomaze kad joj kazem). Jos ne znam sta nosim i jedva cekam UZ. Pokrete sad pa cesto osecam, a do sad skoro nista, i pitala sam se sta se desava, da li je sve ok (dr.potvrdila da se tonovi bebe cuju, ali tek kad sam osetila mi je vise laknulo. I ja bih tako zelela da dobijem malo kg, da ne jedem ovako, ali eto..volim hranu. Nije mi smetalo da jedem, iako sam uzasno povracala i 9imala muke samo tako
e ja sam u prva dva meseca skinula 2kg i onda sam se ugojila 6 :P a nisam mrsavica nego onako normalno. tako da opusteno ima nas još koji volimo da jedemo :)
a drugarica je u 9om mesecu imala isto kila kao kad je zatrudnela, izašla iz porodilišta Riba! eto neko ima sreće heheheh
pozz :)
I ja kada sam ostala trudna imala sam 88kg! Volim hranu I jedem ko I do sada ali samo sam rasporedila u vise obroka I vise voca I povrca izbacila neke stvari koje bi mogle da stete bebi, netreba biti sebican I misliti samo na sebe! Bojim se da nedobijem preterano na tezini ne zbog sebe nego zbog bebe! Bez obzira sto neradis mogla bi po malo da se setas sto I ja cinim ponekad bi radije ostala kod kuce ali prosetam kolko mogu! I rezultat je 4 kg za 5 meseci bebac je odlicno a I ja a jedem sta pozelim!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »