Komentari za tekst "Vaša 14. nedelja trudnoće"

Komentara
2217
Ostavite komentar
Dobar dan svima,
U 14. Sam tjednu trudnoće, i imam upalu urina. Trenutno sam na odmoru, i strah me se okupati, iako mi je doktor rekao da se mogu kupati! Kad se vratim s odmora rekao mi je da uradim urinokulturu, i da onda k njemu dodjem! Zanima me vaše mišljenje! Bili se kupala ili ne, i jel to može naškoditi bebi. Inače prva mi je trudnoća, i nisam tip od pretjeranog čitanja od trudnoći i simptomima, pa bas i ne znam puno toga. Hvala
Hvala puno :))) pozdrav
pozdrav ja sam sad 14 sedmica kupam se uveliko dr mi kaze da nije stetno cak da je dobro samo se nesmes puno suncati :-)
Drage mame ja hocu samo da se pohvalim :-). U petak na kontroli 14+4, moje malo zlato sisa palac, ne procenjiv osecaj. Dr htela slikati za studente i meni za uspomenu, nema sanse, odma smo guzu dobili :-).























Pozdrav mame da li neka od vas oseca blage bolove u predelu jajnika u ovoj nedelji i da li je puno mesec ipo da se ne ide kod ginekol.?
pa normalno je da bole ali ako bole preterano obrati se lekaru, a sto se tice pregleda ako se dobro osecas a nisi otisla mesec ipo nema veze nije puno,ja sam u prvoj trudnoci (tj 2003) isla svako mesec ipo tako je bilo pravilo,sad svako mesec.
Cao mamice :) Prehladjena sam i me boli pluca,kasljam i levi krajnik mi zagnojao malo :( U 14toj nedelji sam i me interesuje dali da uzmem vit C ili sta drugo,da ublazim bolova pri kasljanjem? Osecam se malaksano,odmaram sto vise,ponekad mi mnoogo hladno nocu i zelela bih da brze prodje ovo. Sve rezultati mi bili ok do sada i beba fino napreduje ali se bojim gnojne angine posto sam ranije imala probleme sa njom... Unapred hvala za savete.
Drage trudnice,sto se tice zatvora imam savrsen recept za vas,inace sam se hranila veoma zdravo,jela sve sto moze da mi olaksa pa cak sam stigla i do laksativa i nista,dok nisam pocela na ujutru prazan stomak da pijem sejk od mlevenih ovsenih pahuljica,pola banane i mleka,plus naravno ceo dan piti puno vode. Savrsen dorucak i zavora nema :-)
Imam vene i zakazala sam pre trudnoce dopler krvnih sudova noge treba da idem 1.juna sada sam u 14 sedmici zanimame da li smem da idem ?
Pozdrav mamice, interesuje me da li mozda znate smem li da radim papu i briseve u 14.nedelji? Imam 26 god, prva trudnoca, blizanacaka :-)
Mislim da to ne bi trebalo da predstavlja problem, ali svakako se konsultuj sa svojim ginekologom, oni ipak najbolje znaju :) Pozdrav i cestitam na dve srecice :)
Imala sam odnos sa muzem i bio je malcice grublji,posle toga mi se pojavio sekret braonkaste boje.Da li se nekome to desilo?Ujutru idem kod lekara,ali da bi mogla da spavam veceras,moze li neko da mi pomogne...Unapred hvala svima.I sve najbolje u buduce...
Drage mame dali mi neko moze pomoci?
Bili smo na uz u 13 nedelji sve se lepo razvija, beba je super,rezultati dabl testa su uredu,krvna slika i svi nalazi su dobri,imam male kontrakcije pa uzimam ultrageston nista strasno. DR MI JE REKAO DA SE NA PUPCANIKU VIDE SAMO DVA KRNA SUDA UMESTO TRI I DA DODJEM NA PREGLED U 16 NEDELJI AKO SE NI TAD NE BUDE VIDEO DA IDEM KOD GENETICARA I VEROVATNO CE SE VADITI PLODOVA VODA. dali je neko imao iskustva slicniH?
u 14. sam nedelji,a doktor mi nije rekao da radim dabl test... Da li mora da se radi? hvala unapred... :-)
Cao draga moja iskreno ja sam radila nista strasno samo ti uzmu krv iz ruke i posalju na analize cisto da vide iz tvoje krvi da li je sa bebom sve ok i da li imam mozda neke sindrome nedaj boze cekala sam 15dana na labaratoriske analize mislim da mi je to bilo najduzi 15dana u zivotu ali na kraju je bilo sve super hvala bogu.Slobodno odradi nista strasno jedino kosta oko100€ bar je kod mene tako bilo eto mislim da sam te informisla totalno hahah papa
Ni ja ga jos nisam radila, a sad sam u 14-oj, rekao je da cemo vadjenje krvi i sve to ostaviti za 13 maj kad mi je i kontrola.. Bez opterecenja, samo pozitivno😊
pozdrav mame :-) moj dabl, kako vam se cini? free beta hcg 2,07 mom
papp-a 0,83 mom
nt 1 mm
rizik daunovog manji od 1:10000
rizik edvard i patau manji od 1:100000
cao drage mame evo i nas u 14 nedelji i koji dan,ja sam inace dobro jedino me muce ledja pocela su da me bole i kao i da me i guza nekad zateze da li je to ok.ranije mi nije bolelo nista?hvala unapred i pozdrav svima;)
evo i nas u 14.nedelji :) stomak mi se bas vidi,super se osecam,sem sto mi malo ovo lose vreme smeta pa sam malo nervoznija.jedva cekam da osetim pokrete moje mrvice :))))
Pozdrav devojke! Posto smo sve u 14oj nedelji, zanima me da li neka od vas ima problem sa licem, tacnije bubuljicama? Meni je lice buknulo odmah drugi dan kako sam saznala da sam trudna, i od tad zna da se smiri dan-dva, pa opet poiskacu bubuljice.. :/ perem i cistim lice redovno, cak ponekad to ciscenje i preskocim koji dan, ne bi li videla ikakve promene.. ali nista.. ima li koja savet?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »