Komentari za tekst "Znaci trudnoće - da li sam trudna?"

Komentara
566
Ostavite komentar
zdr smiva mngo me interesuje moze li dobiti minsruaciju a biti u drugu stanju
Mozes
Cao. Molim vas za pomoc. Mesecnica mi kasni vec par dana. Imam osjecaj kao da cu dobiti, a nista se jos ne desava. Osjecam umor svaki dan. Bolove u stomaku. Prosli mjesec, decko je vise puta svrsio u mene. Nedavno se na papiru pojavilo samo kap krvi i to na jutru, par dana mi je tako bilo. I poslije nista. Vec pet dana nema nista od toga. Molim vas da mi odgovorite, da li je neko imao slicno iskustvo i da li postoji mogucnost da sam trudna. S tim da mi se jabuke kisele jedu non stop. i ustajem po noci da ih jedem i pšijem vode
draga moja, uradi test, iz svog iskustva ti mogu reci da jesi trudna 😊
Zdravo! Trebam strucno misljenje.Da li je mogucle da sam trudna iako imam simptome pred menstruaciju?
Dobar dan zadnji put sam dobila 22.07 odnos sam imala sa partnerom 1.8 dva puta je svrsio u meni ,danas sam uradila test negativan je a imam simptome trudnoce,Sta vi mislite jel prerano za test proslo je samo 8 dana?
zdravo. nemoj biti toliko opterecena... bice kad mora biti. a onda dr.stvar na tome se radi i tada ti nisu bili plodni dani.
Najverovatnije je rano za test.Najbolje da sačekaš da ti kasni menstruacija pa da ga onda uradiš.
Dobar dan zadnji put sam dobila
Dobar dan,treba mi pomoc hitno..15.7 sam izgubila nevinost decko nije imao kondom i usao je dva puta u mene i jako je bolelo da li je moguce da ostanem trudna a bila sam u plodnim danima? on nije mogao da svrsi u mene za tako kratko vreme ili je to ipak moguce?
Pozdrav dragi ljudii!
Imam jeno pitanje za vas i mnogo bi mi pomogli kada bi odgovorili na njega.
Sinoc sam imala,pa nazovimo "odnos" s tim sto decko nije "ulazio" i mene,i kada je trebao da "svrsi" to je uradio po mom stomaku i nisam sigurna 100% ali msm da je malo sperme meni otislo dole. E sad,ja vas zelim da pitam dali je moguce da sam ja ostala trudna?
Hvala unapred na odgovoru,mnogo bi mi znacioo
Cao dali je moguce da sam trudna trebala sam jucer dobil ali nisam i dns sam otisla na wc na papiru je bila posve mala crta krvi nista puno i jako je svjetla..grudi me uzasno bole i vene su na njima jako izrazene a to mi se prija bas i nije desavalo a stomak me nekad samo malo zaboli..zadnji puta sam imala 4.6..menga mi je od svakih 26-28 dana nikad prije nikad kasnije
Draga Joja,ne mora da znaci da si ostala u drugom stanjuu.. Izracunaj da li si bila u plodnim danima
Zdravo, moze jedno pitanje. Bole me grudi danima. Stomak mi je kao naduven. A ne trebam jos dobiti. Da li to znaci da sam trudna? 😊👶🏻
I mn je tako..imam 16 god i nezasticen odnos sam imala sa deckom..stomak mi je ko naduven....Pa mi treba pomoc,zanima me da li sam trudna ili sam se ugoila..
Zdravo.Mesecni ciklus mi traje 24/25 dana i redovan je.U proseku traje 5 dana. Prvi dan poslednje menstruacije bio je 24.05. , a 30.05 imala sam nezasticen odnos. Da li postoji mogucnost da je doslo do zaceca ? Sto se simptoma tice, imam ucestalo mokrenje i bol sam imala u donjem delu stomaka 05.06.
cao svima...ja sam imala menstruaciju sad 21 maja mi je bio 1 dan i imala sam samo tri braon ktackice krvi,22-drugi dan jednu brao tackicu i vise nemam ..boli me stomak kao i bradavice i povecao mi se oreo oko bradavice i malo je potamneo...ne osecam nikakav umor i niti neku zelju za hranom..imam bolove u stomaku kad lezim i sedim kad setam i stojim meni je super nista me ne boli ..zelela bih da znam da li sam trudna?
E ovako apel za pomoc. Ja sam dobila 24, trajalo je do 30.Maja. medjutim imala sam strasnu prehladu i mnogo me bolio stomak, i 9.og ujutru sam opet ''dobila'' , od tad non stop mi curi po malo krv, a danas je 19. Cim mi prestane. I pomislim da je kraj, opet mi procuri malo. Ali kad se obrisem, ne bude nista. Je li moguce da sam i ja trudna???
Pozdrav svima! Treba mi mala pomoc i bila bih vam svima zahvalna kada biste mi pomogli oko toga. Ovako poslednja menstruacija mi je bila 4 maja a stala mi je 9 maja nakon 5 dana mi se pojavilo nesto roze boje na gacicama,stalno mi se spava,i gadi mi se hrana. Juce sam navece uradila test za trudnocu on je bio negativan ali mene uzasno i grudi svrbe i idem cesto da mokrim. Neznam dal je moguca trudnoca a da je rano za test. Zahvaljujem se unapred.
Cao svima.meni kasni 7 dana.imala sam bolove kao da cu da ih dobijem.glava me boli i muka mi je.osjecam umor i spava mi se .i sve mi je muka da radim .toliko sam lijena postala.:) grudi samo bradavice su malo ljubicaste.test nisam uradila jos .da li to znaci da sam trudna ?hvala pozdrav
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »