Komentari za tekst "Vaša 36. nedelja trudnoće"

Komentara
2965
Ostavite komentar
I meni je beba karlicno na poslednjem UZ-u i 33. nedelji.Tada je imala 1900gr.Jel su se cudili dr sto je karlicno?Posto meni jesu,nisu dizali frku samo su se zacudili i rekli da bi do sad morala da se okrene.
Pozdrav svima :-)
Moja beba je bas nemirna... Ponekad ne miruje ni po pola sata, pa se umiri malo, pa opet nastavi i sve tako. Danas mi je toliko razvukla stomak da sam cula neko pucketanje... Jeste li imali slicna iskustva?
Pozdrav svima, ja sam u 36.nedelji. Za cetiri dana idem na prvi ctg. Jedina promena jeste sto sam izgubila apetit, mogu da pojedem minimalno, sve preko toga mi prisedne dok ne prevarim. Inace nisam imala nikakve simptome tokom trudnoce, ni micninu, ni gorusicu... Cak sam pocela da jedem namirnice koje do sada nisam jela. Ugojila sam se 13kg. Pozdrav! :-)
Zdravo buduce mamice! sta znaci ovo " ako beba pati,onda ispusta mekonijum u plodovu vodu"?Na kakvu se patnju ro odnosi? :(
Hvala vam
Sekina beba je ispustila taj mekonijum u plodovu vodu koja je bila zelena.Njoj su objasnili da beba pati jer porodjaj nikako da krene prirodnim tokom,prenela je 7 dana i jako malo se otvarala sve vreme na indukciji bila i na kraju hitan carski.Ali beba je dobro tiva i zdrava i vesela devojcica.
Pozdrav drage trudnice, i ja sam u 36 nedelji i ja imam isti problem draga Ana... Trticna kost me je jako bolela nisam mogla da spavam noćima, ali ako možeš da nabavis potkovicu-dusek za trudnice, meni je mnogo pomogao i smanjio mi je bolove.. Pozdrav i srecno...
Mene zacudo samo odjednom proslo nakon dva dana,i sad ponovno uzivam i jedina tegoba su mi vrucine i ustajanje iz kreveta jer sam si jako teska ;)
Pozdrav drage moje trudnice,usla sam danas u 36 tjedan trudnoce, i danas predvecer me pocela boljeti jako trticna kost,toliko jako da nemogu sjedit a ni lezati na ledjima pa cak ni na jastuku.. Dali je netko imao slicno iskustvo? I koliko ce ovo trajati?do kraja ili je prolazno?
uh i mene, u 36ned sam.
Lezite na bok i stavite jastuk uzmedju nogu..
Izbegavajte dugo sedenje.
pozdrav, srecno
pozdrav svima,usla sam u 36 nedelju i muci me cesta velika muzda po nekoliko puta na dan,jeli to normalno?jeli se to nekome od vas desavalo?
I meni je tako, al mislim da je to super,bolje van nego da se skuplja ;)
Meni se to desava, danas usla u 36 nedelju, koliko znam da je sasvim normalno, u svakom slucaju bolje nego da imas problem sa tim da ne ides u wc, samo puno tecnosti pij i to je to :)
pozdrav svim trudnicama :) interesuje me da li neko zna da li se ctg u frontu zakazuje i da li treba uput?
Uput treba iz tvog DZ, a ctg se ne zakazuje samo se prijavis na kartoteci - prijemm knjizica je od 7-11h
Pozdrav svim mamama. Ja sam 35+1. Treca beba i odrzavam trudnocu sto je prilicno tesko sa dvoje druge dece. Pokupila sam stomacni virus pa pored redovne gorusice i povracam. Pored pazljive ishrane muku mucim i sa opstipacijom. Sreca pa nemamo jos mnogo.. Eto iskukah se pa mi je malo lakse :)
zdravo drage mame...samo zelim da vas pozdravim,meni je bio grlic skraces od 6 mjeseca...bila sam na odrzavanju do juce i sada brojim dane..:-) termin mi je 18 maj pa me samo zanima dali je kasno ako pocnem sa ctg nalazima od 1 maja...hvala unaprijed i srecno svima:-*
Pozdrav drage mame, mi smo isto usli u 36 nedelju, tacnije 35.nedelja i 4ti dan, termin mi je 25 april, ali vec mesec dana bebac se spustio dole, zadnjih dana kada hodam jako me bole krsta i vagina onako iznutra..od pocetka mi je grlic skracen i razmeksan i koristim utrogestan od pocetka trudnoce. zanima me da li je neko imao ovakvo iskustvo , da li taj bol najavljuje da se blizimo porodjaju, da ce on mozda biti ranije ili je samo zbog sirenja kukova..u 32oj nedelji su videli na uz da imam malo manje plodove vode , nesto malo ispod granice. prva mi je trudnoca pa ne znam sta da ocekujem tacno :)
Drage trudnice i mame usla sam u 36 sedmicu,tacnije 35 1/7 i vec par dana imam meku stolicu (proliv),tek za sedmicu idem na kontrolu pa ne zanima da li je to bas priprema na porodjaj ili??Cula sam da se crijeva ciste pred porod pa sad opet ne znam jer prva mi je beba :/ hvala vam
Svaka cast draga....i ja cekam cervrto...
Cao sabina meni je 13 april termin ali ce biti ranije zato sto moram na carski rez ovo mi je 4 bebica i ja nosim devojcicu imam sina i dve devojcice
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »