Komentari za tekst "Kako da povećam šanse da zatrudnim?"

Komentara
364
Ostavite komentar
Pila i nista
Pozdrav svima za ciste jajnika najbolje je niljka cuvar kuce ciste pucaju kao lude a i za celo telo je mnogo dobro mnoge bolesti leci i mozes potpuno zdrav da ga koristis
A kako koristis, mozes li molim te objasniti,ja imam policistican jajnik pa bih probala...hvala
cao svima,procitala sam komentar devojke iz inostranstva koja 8god pokusava trudnocu,hocu reci da je moja sestra imala isti problem 4god,sve u redu i kod nje i njenog supruga,ali previse su bili optereceni trudnocom,savetnica im je predlozila putovanje i more,dosli su u Srbiju na dve nedelje,otisli na more 7dana,vratili se kuci i nakon dve nedelje od putovanja ostala je u drugom stanju,pre par dana dobila sam sestricinu :)
Zdravo ja pokusavam 8 godina da zatrudnim i nikako. S obzirom da zivim u inostranstvu i idemo redovno u bolnici na kontrole i dalje nista.I ja i muz smo potpuno zdravi nemamo bas nijedan problem.
Danas sam imala i kontrolu prohodnosti jajnika i sve je u najboljem redu.

Neznam vise kako cu i sta da radim ja vas molim da mi vi date neki savet ili predlog.
Hvala unapred
pozdrav svim ostvarenim i buducim mamama. :) ja imam 21 godinu i dijagnozu psorijaznog artritisa. skoro sam bila na kontroli i doktorka (reumatolog) me je skinula sa terapije zbog planiranja trudnoce, naravno, uz podrsku. pocetkom juna idem na more da se lecim i opustim, posto moram da cekam 3 meseca da mi se telo ocisti od lekova, pa onda da pravim bebu. do tada planiram da se posvetim svom zdravlju i molila bih vas da, ukoliko imate savet, kazete na sta treba najvise posvetiti paznju da bi zacece uspelo i trudnoca bila sto manje rizicna (plase me pobacaji). hvala unapred i srecno svima :)
Zdrava ishrana,bez stresa i folna kiselina 400 mikrogr!!!
Citam i razmisljam,ja slucajnosti i ja isto imam policisticne jajnike i muku mucim 5godina,nikako da ostanem trudna,osim toga dosta sam se i udebljala 15stak kg tesko mi je al mora se borit valjda cemo pobjediti i sretno zatrudnjeti ubrzo...
Pozdrav svima! Ja I moj dragi pokusavali 5 god. da zatrudnim :( Nista nije uspevalo, svi cajevi, babski recepti,..nista. Sve je bilo u redu I sa moje I njegove strane, al se nije dalo :( U decembru kaze mi prijateljica za tablete pod nazivom Ovamid da probam, I sta se desava u Februaru sam ostala konacno trudna :) POSLE 5 GOD. nisam mogla verovati da se KONACNO DESILO. :) :) :)
caos,ja sam danas bila u apoteci i pitala za taj lek al su mi rekli da ga kod nas nema.dali mogu da znam gde si ga ti nabavila?
Mary pij macinu travu čaj... Sve najboljem
Macina trava ili kediok u obliku caja lijeci upale u tijelu,i za koje znas i za koje ne znas da imas,a ostalo je onda bozija volja..
haha nijz tacno e toje kqko bog zeli
prosto ne mogu da verujem

nezeljenih trudnoca je sve vise a zeljenih retko,nekima je dovoljno da pukne kondom i eto bebe a nama koji se trudimo mesecima i zelimo bebu mnogo nista :( imam izrazito policisticne jajnike da li je u tome problem pa ne mogu da zatrudnim? nervozna sam jer se razocaravam svaki mesec pomozite mi i odgovorite jel zena sa jako policidticnim jajnicima teze zatrudni ili je nesto drugo da posetim lekara...
svakako posjeti ljekara...
ja isto pokusavam mjesecima..ali nista...
svaki mjesec novo razocarenje...
i sve teze i teze mi sve ovo pada...
Znam zenu sa koja je imala problem zbog policisticnih jajnika
al nakon kratke terapije ostala je trudna..
Imala sam slican problem. I ja imam policisticne jajnike. Uradila sam neke osnovne endokrinoloske analize gde su mi dijagnostifikovali insulinsku rezistenciju i prepisali Glukopaz 850 mg x 2. Posle mesec dana sam prirodno zatrudnela. Moj savet je svima sa policisticnim jajnicima da urade i dodatne analize.
Mozda je stvar bas u nekoj sitnici...
kupi femisan a kapi.sve najbolje :-)
Zdravo svima ja i muz smo u braku godinu dana i Jako zelimo bebu al nam nesto ne ide za rukom zna li neko neki savet da mi da il da mi kaze postoje li kakve tablete za trudnocu Hvala unapred
drage moje ,nemojte se brinuti to je sve u Bozijim rukama ja nikad nisam pratila plodne dane imam 3 djece i opet evo planiram bebu pa ako bog da bit ce...samo vam mogu preporuciti sto manje stresa i sve ce biti ok. Zelim vam svima srecu i da sto prije dobijete bebicu...SRETNO cure.
jako se radujem kad procitam ovako nesto nama nije pomoglo ni kalendar ni plodni dani ni nista nece pa nece...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »