Komentari za tekst "Vaša 23. nedelja trudnoće"

Komentara
2610
Ostavite komentar
ja sam mog bebana osetila tek sad u 23 nedelji i to samo jednom.Mislim da je to sve drugacije od zene do zene.
da i ja imam slicnu trudnocu kao tvojav
bebica mi sve cesce daje do znanja da je ojacala i da je spremna za neki sport ili ples :)
Najaktivnija je uvece kad sam spremna da utonem u san
mame pocelo je da mi curi mleko odnosno voda iz grudi,a neki put kad ja stisnem krene zuta kap,jos neki dan i ulazim u 23nedelju,da li se desava jos nekoj od vas?
Meni se to isto desava jos od prosle sedmice. Ne sikiram se, jer sam citala da je to sasvim normalno. Zato - opusteno i uzivaj! 🚼
stigli i mi u 23tt...prva beba pa stotinu pitanja...pocevsi od kako cu se snaci pa nadalje...ali ipak ..moja srecica me trgne svaki put kad se tako zabrinem kao da kaze pomoci cu ti.....
Cao svima.... jedno pitanje... 19.aprila planiramo svadbu..tada cu biti u 23 nedelji blizanacke trudnoce....da li ce mi stomak biti bas veliki. Prva mi je trudnoca.. za sada se ne vidi puno iako gazim 4 mesec... pozz svim mamama
I ja sam imala svadbu u 22 nedelji trudnoce poznaje se al ne bas puno!
Evo i nas..23 nedelja blizanacke trudnoce..Puno se plasim carskog reza.Bojim se da ce me bolovi slomiti i da necu biti sposobna da se brinem oko dece.Moze savet koliko dugo traju bolovi nakon carskog...?:-(
Prvi porodjaj mi je bio carski I nije bio nimalo prijatan, sve je bolno cak do dva meseca nakon ! Ali veruj I to prodje samo moras biti uporna I pokretna !!!!
Hvala ti puno Olivera....
Pozdrav Marina, nemojte se plasiti CR, oporavak od njega traje skoro pa isto kao i kod obicnog porodjaja.. I na kraju sve su to slatke muke koje se vrlo brzo zaborave :D I ja sam u 23.nedelji, doduse jedna beba je u pitanju.. Imala sam cr sa prvim detetom, tako da Vam pricam iz iskustva :D Srecno.. Usput, ne mora da znaci da cete na carski, imam dosta prijateljica koje su uspesno iznele porodjaj s blizanackom trudnocom :D
Cao svima. I ja sam usla u 23.nedelju, ovo mi je treci bebac :) Posle dva decaka cekamo seku :) Poslednja dva dana sam uzasno prehladjena sa temperaturom, upalom sinusa, zaceplenim nosom..uzas..u zivotu nisam ovako bila bolesna. Sta ste vi koristile protiv prehlade?
Pitaj svog lekara za odgovarajuvu terapiju. Puno voca, puno limunada, vode, cajeva da bi izbacila viruse iz organizma. I ako te bas boli glava, smes da popijes Paracetamol da se ne bi mucila. Sve ostalo samo uz odobrenje lekara!
Abtibiotik palitrex ili pentreksil ne mogu da se setim ( nesto od toga smeju trudnice)za temperaturu obloge od rakije i limunade u nenormalnim kolicinama :-)
Zdravo svima. Pratim ovaj sajt i mislim da je bas koristan. Ja sam u 22.nedelji trudnoce. Mislim da mi je beba smestena nisko jer je osecam samo u predelu ispod pupka. Takodje, nocu me pomalo boli donji deo stomaka a kada hocu da se okrenem na drugu stranu, kao da imam 150 kg. Da li je neka od vas nosila pojas, bez konsultacija sa lekarom?
Osećaš ispod pupka zato što ti se materica još nije uvećala skroz, što je i normalno za ovaj period. Ja nisam nosila pojas, ni sada u ovoj trudnoći ga ne nosim, nema potrebe da mi neşto bzv stiska dete. Da ti je to potrebno rekao bi ti dr.
Ja se osjecam isto kao ti samo sto ja imam bolove ispod dojki kao da mi se tu nesto rasteze i mogu samo na ledjima da spavam. Dr mi je rekao da nema potrebe za pojasom da tijelo treba pustiti da radi svoje... Ne bih preporucila da ga nosis bez savjeta ljekara. Nema potrebe za njim ako on misli tako.
23. sam nedelja,curi mi mleko iz obe dojke,zabrinuta sam ne znam da li je to normalno ?
to je normalno jer dojke se pripremaju da doje bebca
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »