Komentari za tekst "Vaša 10. nedelja trudnoće"

Komentara
1712
Ostavite komentar
Cao mamice. Skoro sam 10 nedelja i hvala Bogu osecam se dobro, ali do pred 10 dana nisam mogla da putijem i da jedem- bilo mi muka i stalno sam povracala. Hvala bogu sto sve je proslo sad vise nemam nikakvih problema, ali strah mi je da se oped ne dogodi to. Dal je moguce da i dalje imam takvih problema? Pozz
Naravno da je moguće! Većina trudnica u prvim nedeljama izgubi apetit i smrša, ali kad prođe taj period kreće gojenjeee :-D Srećnooool!
Ja sam u 10 nedelji trudnoce:-) posto mi je ovo prva trudnoca i dugo ocekivana jako sam srecna :-) sto ste tice raznih siptoma ja na svu srecu nemam bas ni jedan, kao da nisam trudna.....vidim po komentarima da ce puno mama svoje bebe bas dobiti u novembru,e pa neka je sa srecom svim mamama
isti slucaj, 10nede. nikakve simtome, osim natecenij grudi. u 5--0j nedelji sam imala braonkast sekret i od tad pihem utrogestan (3x200). pozzz
Pozdrav mamama :).U desetoj sam nedelji,i jako velike mucnine imam,ali se nadam da ce sve to uskoro proci.Inace je sve drugo u redu,rastemo :).
U desetoj sam nedelji i imam male bolove u stomaku nekad me malo presece ko upala jajnika a nekad ko da treba da dobijem.U maju sam izgubila bebu a to mi je bila prva trudnoca pa sam sad isprepadana i jako me je strah neznam da li je to sa bolovima normalno ili da se javim lekaru nek mi neko da savet bila bih veoma zahvalna!
ja sam u desetoj nedelji, i isto imam povremene bolove, kao da treba da dobijem. rekao mi je lekar da su bolovi u jajnicima sada za pocetak normalni jer se beba razvija i materica se siri. eto, bez brige :)
Blago zenama koje nemaju mucninu-sta reci vise,ne da me je iscrpelo vec izgledam kao bolesnik:( Ali valjda ce uskoro da prodje!!! :) Uzivajte u trudnoci!
Zdravo buduce mame :) Moja trudnoca je 10- ta nedelja i fantasticno se osecam nemam mucnina samo mi se po malo spava.Bila sam prosle nedelje na ultra zvuku i hvala bogu bebica raste i dobro je.Jedino sto imam problem zadnjih dva dana boli me stomak i osecam da mi sa crevima nesto nije uredu da imam problem sa varenjem.Da li ste i vi imale tih problema?
Jao da! Zaboli me stomak i ne mogu da ukapiram odakle bol dolazi-stalno mi se cuju creva i ponekad jako zaboli,mada sam ja mislila da je to od utrogestana sto pijem.
Pozdrav mamice, ja sam deveta nedelja. Za sada se ok osecam. Nemam mučnine, samo sam dosta umorna. Posle posla sam ko samlevena.
Moj problem je sto patim od hipertenzije i sto sam u trudnocu usla sa dosta kilograma viska. Ostaje mi da vodim računa o ishrani i da sse potrudim da se mnogo ne ugojim.
evo i ja sam u 9-oj nedjelji i super se osjecam,nemam mucninu,niti povracam.tek ponekad mi bude lose.stoga mi je apetit ogroman pa samo jedem i razmisljam o hrani.vec sam se 5 kg udebljala pa me brine sta ce biti sa mnom do kraja trudnoce.....
I jaa sam u 10 nedelji..jedinoo imam problema sto stalno povracem kad popijem MAMA VIT tablete. Veliki poljubac svim buducim mamama.
Nemoj ih piti na prazan stomak. Meni su mucnine prosle kada sam shvatila da prvo treba nesto da pojedem pa onda vitamini . :)
Cao buduce mame,ja sam takoder u 9 nedjelji i ja imam uzasne mucnine,nista ne jedem al ne povracam nazalost :( Do kada ce ovo da traje? :/
Zdravo... ja sam u 10.nedelji trudnoce i imam hematon..da li se neko susreo sa tim? poz svima
Cao,
Citajuci komentare,izgleda mnogi od nas :( Ja sam dobila utrogestan 2x200 vaginalno i strogo mirovanje. Izgleda da nije strasno,mirovanjem se sam povuce i posle bude sve ok... Nemoj se brinuti :)
Cao buduce mame :) ja sam deveta nedelja,imam uzasne mucnine,nista ne jedem,cim nesto pojedem odmah povratim.. ovo mi je prva trudnoca ne znam da li je to bas normalno..oslabila sam 3kg. poozdrav
pozdrav svim buducim mama... i ja sam u 10-oj nedelji trudnoce naravno druga beba... :-D nemogu da verujem dali se i vama mozda to desilo da kad legnem stavim ruku do desnog kuka malo nize i osetim bebu kako se pomera kao da migolji! :-D
E upravo sam slicno pitanje postavila cekajuci neki odgovor!:-) Upravo mi se to desava, osjecam pokrete bebe..ponekad kao da prepliva a ponekad samo blagi pokret ili tenziju.Dal je rano za taj osjecaj ili je ovo stvarno? U svakom slucaju dobsr osjecaj:-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »