Komentari za tekst "Vaša 36. nedelja trudnoće"

Komentara
2965
Ostavite komentar
Hvala draga Dragana na odgovoru,sad se je umirilo nemam vise s tim problema,vjerovatno da je bilo do hrane nesto sam pojela sto mi nije odgovaralo,termin mi je 14.4 a vama??Jedva cekam da ugledam svoju malenu,postala sam nestrpljiva vec :) ;) sretno
pozdrav Sabina nebrini se za stolicu evo i ja imam slican problem prolivom se smatra cest odlazak u wc i retka stolica yavisi i od toga sta si jela nebrini kada ti je termin
Tamara i meni je grlic mekan i skracen takodje sam u 36 -toj nedelji to znaci da si spremna za porodjaj,ali ne znaci da ces odmah poceti da se otvaras i ja sam imala bolove i imam ih jos uvek..nista strasno i da se sad otvoris nije strasno jer si jos malo pa 37-ma ..Ja sam se sa Cerkicom porodila u 37-om..Sve najlepsee...;)
Drage moje usla sam u 36. nedelju. Prva mi je trudnoca i ne znam kada bi trebalo da mi se spusti stomak i dalje je visoko. Ovde sam procitala da bi vec trebalo da se beba namesti u odgovarajuci polozaj. Zanimaju me vasa iskustva, kada vam se spustio stomak? Pozzz buduce mame :-)
Drage moje mame mi smo sad 36+4 lezala sam na odeljenju zbog bolova u stomaku, i lekar mi je rekao da mi je grlic mekan, sta to znaci? Zna li neka mama da mi objasni :( sve najlepse vam zelim .... Ljubim vas :*
Mame, da li neku od vas u ovom periodu muce naduvena stopala, bolni zglobovi i kosti dok lezi? Isto me brine i to sto me beba bas jako udara u grlic i kao da je u preponama osecam... divne ste!
POZDRAV SVIM MAMAMA........ZNA LI NEKO KOLIKO SE RANIJE ZAKAZUJE CARSKI REZ,POSTO SAM SA PRVIM DJETETOM IMALA BRZINSKU INTERVENCIJU A SAD SAM U 36.NEDELJI PA ME ZANIMA DA LI UOPSTE MORAM NA CARSKI I AKO DA KOLIKO SE TO RANIJE ZAKAZUJE POSTO MI JE TERMIN 22.03.LJUBIM VAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSS
Oko 36 ned se ide na komisiju u Betaniju,ako si iz N.Sada.Zakazuju sedam dana pre termina.
E pa evo da se i ja javim. Mi smo 35+6 i danas mi je pukao vodenjak. Trenutno smo u bolnici i cekamo kontrakcije. Beba ima oko 2,7kg tako da jedva cekamo da se upoznamo. :)
Srecnoooo! Uzivaj, sad vam predstoji ono najlepse! Mi smo 34+ 4, treca beba, nadam se pre svega da ce sve biti ok, a i da necemo gurati bas do 40- te nedelje, posto smo vec krupni. Sve najbolje!
Cao svima,ja sam evo 36 ned i osecam se dobro.Sledece ned idem da radim onaj test na zuticu i da idem na komisiju u Betaniju za carski rez.Termin mi je 19.mart ali ocekujem ranije zbog carskog...vec imam decaka(rodjen carskim rezom)a i sada cekamo jos jednog:-)Da li zna neko koliko se ranije zakazuje carki???*Pozz sve trudnice i zelim svima srecu:-)
E pa evo i nas :) Danas smo 35 sedm i 3 dana. Juce smo bili na kontroli, mama je ostala bez teksta... Nosim blizance i obadvije bebe su po 2,5 kg , nisam mogla da vjerujem... Koliki ce biti tek na kraju trudnoce !!!
Ne znam ima li jos mama sa slicnim iskustvom,kako je sve proslo....???
Moj muz ima brata blizanca, obojica bili po 3150g I 52cm do par dana pre punog termina ih mama nosila, sve proslo u najboljem redu, prirodan I ekspresan porodjaj!
Pozdrav svima.Juce smo usli u 36 nedelju i danas smo bili na redovnoj zadnjoj kontroli a i jer osecam da cu biti bolesna.Bebac ima 2500gr,a ja 77,5 kg...kaze doktor sve je u redu i imamo malo vecu glavicu.Kada sam mu rekla da me boli pomalo u plucima,da kasljem i da me boli grlo,rekao je da pijem i jedem vitamine c,nastavim sa redovnim vitaminima i gvozdjem i to je to.E sad meni se temperatura pomalo povecava,36.5 a plasim se da ce ici jos vislje.Imam bolove u donjem delu kicme,preponama i kad hodam u stomaku malo.Lezim i odmaram.Da li ima jos neka takva iskustva?Prva mi je trudnoca(termin 13.3) i plasim se ovog danas sto se desava.Pozdrav svim buducim mama i one koje to vec jesu postale.
Hvala na savetima i komentaru.Problem mi je sto zivim u Austriji i u apoteci nece ni da cuju bez recepta da kupis nesto,a doktorka opste prakse mi prepisala samo kapi za nos.Za sada se sluzim babinim stvarima,mlake obloge na pluca i grlo,voce,mlake supe i tusiranje blago...A sad deluje,mada temperatura mi je 37 konstantno zadnjih 2 sata,pa cim muz dodje sa posla odo za bolniu d vidim sta ce oni reci i uraditi.Bas me strah i pokusavam da nepanicim,samo da moje medeno bude dobro.A da nemam vise bolove u kicmi i preponama.Hvala jos jednom na odgovoru i pomoci ☺
Ako vam temperatura bude rasla možete slobodno uzeti eferalgan on je na bazi paracetamola i ne škodi ni vama ni bebi .... Srecno ;) ja sam u 35+3 tj 36. Nedelji
jas sum vo 36 nedela kako da go pobedam stravot od prv poragaj sakam nekoj sovet od vas vi blagodaram odnapret
Ja sam u 36 nedelji trudnoce, i zanima me sta mislite o kupovini stvari za bebca? Jer mi sverkrva kaze da nebi trebalo da se kupuje pre nego se beba rodi, ali ja bih bas zelela da nesto kupim jer sam jako nestrpljiva :)
Ja sam sve kupila i odsbrala ono sto se meni svidja😇 ali nisam nista u kuci donijela :)
Gluposti kupi sta god zelis ja sam vec dobila tonu stvari to je samo sujeverje. Mi smo u 36 nedelji :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Sedam žena u različitim delovima sveta otkrilo je šta se sve nalazi u njihovim torbama za porodilište »
Da li je lakše prvorotkama ili drugorotkama? Šta kažu stručnjaci iz ove oblasti? »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Kako da olakšate bebi prve muke: Prehlada i nicanje zuba imaju iste simptome... »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Zadivljujuća fotografija majčinog stomaka u momentu kad ga pogodi kontrakcija »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »