Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1599
Ostavite komentar
i ja sam u 8 nedelji ,i primala sam injekcije i tablete progesterona bolovi su od neceg drugog,to moras reci lekaru,jer kod mene su nasli pesak iz bubrega koji nikada nisam imala ali lekovi su vrh i treba ih piti,jer oni ucvrscuju plod......bol moze biti upala besike to mora lekar da ti kaze....pozzzzz
Ja za 3 dana pa osma nedelja
Cao svima,treba mi vase misljenje i uskustvo u 8 sam nedelji trudnice i primetila sam u desnoj dojci kvrzicu,posto kod dr idem tek za 2 nedelje dali je neko imao taj problem i dali je to normalna pojava? Hvala vam :*
u osmoj sam nedelji trudnoce,i imam gust braon sekret,ponekada!! Da li je to normalno i zbog cega je tp????? usa prvom bebom ,nisam to imala u trudnoci????
i ja sam imala. razgovarala sam sa doktorom i kaze da je to normalno. da ce se ponekad pojaviti u vremenu kada bi trebalo da dobijem.
Imala ja u 6. nedelji (sad sam u 28.), Trajalo je jedno 3-4 dana, kaze doktor navikava se organizam na hormone, nista opasno. Naravno, proveri sa doktorom, ali vecina trudnica ima neku vrstu krvarenja u prvom trimestru.
opet ja :) da li znate koja je najbolja krema ili mast za strije i kada je pravo vreme da se koristi (koja nedelja trudnoce) ?
odi u apoteci imas kremu MENTA,to ti je za strije u trudnoci mazes je odma u trudnoci od prvog meseca...
Ja sam u 8 tjednu trudnoće. Imam stalne mučnine i ujutro i tokom dana. Nadam se da me neće pratiti kao u prošloj trudnoći tokom cijele trudnoće. Na pregledu sam bila da mi utvrdi trudnoću i idući pregled je za 4 tjedna, znači idući tjedan :)
Zdravo :-) I ja sam u osmoj nedelji, ali jos nisam bila kod lekara, planiram za 5 dana. Mnogo sam srecna, jer mi je prva trudnoca. Osecam se po malo umorno i mnogo mi se spava. Mucnine su mi tek sada pocele, i to ujutru u toku dana ih nema. 😥 Apetit pojacan i imam osecaj kao da se naduvam.
cao mamice :-) ja sam u 7 nedelji i bebce je ok, ali zbog velike ciste na jajniku,predpostavljam, doktor mi je prepisao utrogestan od kojeg sam ja slogirana, pijem 3x100mg. Da li neko ima iskustva sa utrogestanom i pretjeranim osjecajem umora.
Sanja ne brini se , poznajem jednu devojku koja nije znala da je trudna i pila je dosta , nije imala nikakvih komplikacija . Naravno nemoj vise , samo pozitivno misli i ti i sve ostale trudnice :* zelim vam puno srece i sto laksu trudnocu
drage moje, da li je neka od vas imala iskustva s konzumacijom alkohola u prvim sedmicama trudnoce, ja nisam znala da sam truda, rekla sam i svojoj gin. ali nemam mira htjela bih cuti iskustva vasa..
Drage moje,usla sam u 8 nedelju,za 4dana idem na kontrolu, ali juce mi sam malo krvarila,ima li neka slicnih iskustava!?
Ja s vremena na vreme imam braon sekret. svi kazu da se treba ipak konsultovati sa doktorom sto se tice krvarenja..mada mislim da je to normalno ako nemas jake bolove
Pozdrav za sve mame :) Ja sam u osmoj nedelji, u petak idem na prvi pregled. Cetvrta trudnoca, doduse neplanirana :)
Pozz mame danas sam bila kod doktora 7 nedjelja trudnoce i 3 dana.Beba je ok vide se otkucaji srca.Samo su mi rekli kao da imam neku izraslinu na pocetku maternice.Uzeli su bris i poslali na analizu.Posto je doktor pricao na svedski nisam dobro razumijela samo sam cula nesto kao "polip" Da li je neka mama imala ovo i je li opasno? :)
ja sam 8 nedelja trudnoce i posle uzimanja folne kiseline 5mg imam veliku mucninu i kiselinu..da li se to jos nekome desava?
Da li znate neku dobru kremicu koja ce pomoci kod ovih hormonskih bubuljica po licu? :)
samo ih pusti..citave 2...mozda 3 nedeljr to traje i prolazi..ja sam u 13. i sve je proslo a isto tako svaki dan sam se budila sa po jednom novom
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »