Komentari za tekst "Vaša 25. nedelja trudnoće"

Komentara
2349
Ostavite komentar
Meni je grlic skracen na 30 mm, na terapiji sam Utrogestanom 3x200 mg vaginalno i uzimam uvece magnezijum direkt 300 mg posto mi se u vecernjim satima strasno stvrdne stomak. Tokom dana lezim, uglavnom na levoj strani.
Nekada su kontrakcije izazvane urinarnom infekcijom ili bakterijama u vaginalnom brisu, a od cestih kontrakcija dodje do skracenja grlica i njihovog otvaranja. Tesko je saznati pravi uzrok...
Pomoc :-) 26 nedelja mi je trudnoce,od 4 nedelje povracam I celodnevne mucnine su tu.Nekad mi se cini da nemam vise snags.Beba je super I to mi je naj bitnije,a budem tako tuzna sto nizam uspela da uziva ni tren.Ishrana,unos hrane na 2,3h djumbir,limun... Nema Sta nisam probala.Ima neko neki savet?
pokušaj sa bademima,lp
Pozz mame, ja sam 25+3 odlicno se osecam ali imam pregradu u uterusu,pa sam pomalo zabrinuta. Dali ima jos neka od vas taj problem?
Mame ja sam 24+3,bebu neki put osetim bas nisko kao da ce da ispadne a neki put skroz kod pupka,imam li razloga za brigu?
meni je dr napisao da mi je skracen grlic i uloziv za jagodicu prsta,dao mi utrogestan i stó vise da lezim,imam kontrolu za 10dana pa cu videti sta kaze.Ja neki put osetim da me lupi skroz dole,neki put i povise pupka,valjda ima dosta mesta pa mrda,neznam ni ja sta da mislim.
sanja i ja imam isti problem, osecam bebine pokrete skroz nisko izmedju prepona, u petak sam bila kod jednog dr.samo da mi vidi pol bebe - jer je moj dr cudan-nece nikom da kaze :-) i on me je uplasio bas, rekao mi je da je bebina glava toliko nisko bukvalno gde je besika i pitao me da li sam otvorena... a ja kod mog dr.idem prekosutra, nisam ni ziva ni mrtva do tad.
Zdravo mame ja sam u 25.nedelji. Treba mi mala pomoc. Da li neko zna da li se u trudnoci smije uzimati prospan sirup za kasalj? Imala sam 4 dana temperaturu pila amoksicilin temp je spala. Ali sada je dosao dosadni kasalj ne znam kako ga se rijesiti. pozdrav i hvala unaprijed
Pouzdano znam da pomaze inhalacija bosiljkom, ne onim za jelo, nego se kupi u zdravoj hrani čaj :-) u 1,5l vode prokuvaju se 2 velike kasike bosiljka, i nad serpom se inhaliras 2 puta dnevno, po, minimum 20 min. Ako se voda brzo ohladi, dogrejes je, ali svaki put kuvas novi caj za inhalaciju. Meni je pomogo već posle 2 dana. Srećno.
Moja mala beba je pravi nemirno svakim danom sve jače i jače šutira :))))) NEMIRKO NA TATUUU ;)
Zdravo trudnice, ja sam 25+5, ugojila sam se 6 kg, beba ima 870g. Mamina princeza. :)
Jos ne osecam opterecenje zbog stomaka i nekako u svojoj glavi imam sliku ravnog stomaka, i mnogo mi je cudan osecaj kad se pogledam u ogledalo. Uvek se zacudim, kao da nisam ja, sve je isto samo stomak kao da mi je neko docrtao :) A mali slatkis samo raste li raste. :)
Cao usla sam u 25 nedelju
trudnoce nosim decaka i mnogo je lep osjecaj,moja beba ima 701 gram jel to normalno u 6 mesecu ili treba da ima vise grama ??
za tvoju nedelju "školski"...
Zdravo svima,ja sam tek usla u 25-u nedelju.I osecaj je prelep,nosim devojcicu,ugojila sam se 8kg. I sad imam 68kg. osecam bolove u kicmi.
U 25 sam nedjelji,osjecam se fenomenalno iako mi je prva trudnoca i to u 42 godini zivota!!!Samo budite srecne i pune samopouzdanja.SRECNO SVIM BUDUCIM MAMAMA
U 25 nedilji sam dobila jak kasalj plumolog je dao dijagnozu bronhitis acuta i propisao mi inekcije triax 10 komada jel neko imao slican problem
ja sam sada 25nedelja i osećam se odlično.druga trudnoća mi je po redu i u odnosu na prvu bebac je mnogo nemiran,prvo sam rodila curicu 4600g carskim rezom.svim trudnicama srećno,uživajte u majcinstvu.
Doktor mi je rekao da sam malo otvorena jer je beba nisko,dao mi je utrogestan 100 i rekao da lezim,prva mi je trudnoca i jako sam uplasena...
Samo lezi i ne brini nista,i meni je isto tako bilo i evo sad je sve ok,najbitnije je mirovanje,evo hvala Bogu sada sam osmi mesec i za tri nedelje ulazim u deveti,i jos uvek lezim iako ne moram tako da samo miruj i sve ce brzo proci i sigurno ce biti dobro... :*
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »