Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1769
Ostavite komentar
Ja sam imala braonkasto krvarenje u prvoj trudnoći oko 6.nedelje, a evo i sada u drugoj. :) Ne brini, to je implantacijsko krvarenje. Ukoliko postane obilnije obratite se ljekaru.
I u prvoj trudnoći sam oko 6.nedelje imala braonkasti iscjedak, a i sada u drugoj. :) Ne brini, to je impalntacijsko krvarenje. Ukoliko krvarenje postane obilnije obratite se ljekaru.
Zdravo cure :) I ja sam vam nova tu, takodjer u 6- oj sam nedelji, ove sedmice trebam na termin. Malo s vremena na vrijeme osjecam pritisak u donjem dijelu gdje bol prebaci na ledja. U vecer malo bol u grudima,za sad je dobro,super se osjecam. Malo se plasim svega,prva mi je trudnoca.
evo i mene..nova sam i jako srecna! Lecili smo se pet godina i konacno uz pomoc divne doktorice uspeli. Usla sam u sestu nedelju i osim boluckanja donjeg stomaka i nekog povremenog gadjenja na hranu nemam simptoma drugih. Za 10 dana idem na UZ jedva cekam da vidim da li je sve ok jer sam posle oplodnje zahvatila dobro grip.. nekako osecam da je sve ok.
Sve sto pojedem meni smeta i non-stop podrigujem i mnooogooo se brzo zamaram i mnogo mi se spava...dali je to normalno?
Caooo :) ja sam u 6-oj nedelji trudnoce i sve je ok za sad...ja nemam ni mucnine ni vrtoglavice nistaaa...samo me bole grudi i to je to :)
Cao drugari...vidim ovu temu koje me jako interesuje...odavno nisam bila na ovom forumu a clan sam od 2009.g.
Valjda sad kako sam kuci i imam vise vrenema odlucila sam da se prikljucim vama ♡♥
Juce sam po proracunima Dr.usla u 6-tu nedelju i pijem utrogestan 3*200 jer sam prije nedelju dana imala braon iscjedak...osjecam se OK..medjutim juce mi se pojavi tacka crvena na ves...bas sam se uplasila...zvala sam Dr.al je bio iskljucen jer je predhodnu noc radio...meni je to odmah prestalo i nema nista al se ja jako plasim jer sam prije tri godine imala spontani..
Ako neko je imao slicno boljela bih da to podijelimo...ne znam sta da radim...:-(
Cao! I ja sam 6-ta nedelja trudnoce...15.02 sam primjetila braon kapljicu na vesu i to je trajalo,po jedna ujutro kapljica i jedna navecer,sve do 19.02 kad sam bila narucena na pregled...ginekolog mi ukljucio injekcije svako drugi dan i vaginalete utrogestan 3xdnevno i da mirujem sto vise mogu...imala jos taj dan dvije do tri kapljice i ujutro tri tackice braon iscjedka i to je to...hvala Bogu prestalo....mirujem sto vise mogu....Ne opterecujem se previse jer sam i citala da je maternica pod pritiskom kad smo u pokretu i tad dolazi do pucanja kapilara... Znaci,mirovanje je obavezno do 12-te nedelje...ne zamarati se glupostima,ne stres sto je skoro pa nemoguce :) P.S 2009 godine imala sam spontati,nije se plod razvijao...a 2011 sam rodila zdravu djevojcicu :)
Ko ovde salje komentare?? Vidim istu sliku 30 puta sa razlizitim imenom??!!!
Hahahhaha. Nadam se da se salite.
Pozdrav svima i molim vas za pomoć, prilično je hitno..poslednja menstruacija je bila 26-og novembra, po doktoricinom računu 7 nedelja i 3 dana, a po mom (pošto znam tačan datum kada sam zatrudnela) trudnoća je stara 5+6, plod raste i dobro se vidi na UZ ali srčane radnje još uvek nema :-( za ponedeljak mi je zakazana kiretaža, totalno sam van sebe jer čitam da se zna desiti da srce počne da kuca i u 8-oj ili 9-oj nedelji...Molim vas ako ima neko slično iskustvo da se javi, htela bih još neka pitanja da mu postavim... Imam još samo 2 dana, molim vas pomozite..
Pozdrav Dragice, koja si ti nedelja? Šta kaze tebi tvoj doktor? Ja sam bila juce na zakazanoj kiretazi ali nismo uradili, dao mi je doktor jos 2 dana, tako da sutra idem na pregled kod njega opet, pa predpostavljam ako još uvek nema otkucaja da ćemo u četvrtak raditi... Ja se i dalje osećam dobro, nemam nikakvih problema-osim malo jutarnje mučnine, sada je počela da me hvata panika da, i ako čujemo srce, da li će beba biti dobro...Ovo je jedno uzasno iskustvo..a bebu želimo već godinama i nije mi uopšte lako da se pomirim sa celom situacijom...Ako ne zeliš ovde da pišeš pošalji mi svoj mail kako bismo bile u kontaktu. Drzim fige da se uskoro vrati osmeh na tvoje lice i da to malo srculence počne da kuca. Veeeliki pozdrav za tebe :-*
Imam isti problem:(
Devojke (ili zene ), trebala bi mi vasa pomoc... Ja sam 01.12. imala zadnju menstruaciju i 05.01. sam radila bhcg i bio je 7300 (manje-vise)... U odnosu na zadnji ciklus, ja sam vec u sestoj nedelji... Nisam jos bila kod ginekologa, cekam jos nedelju-dve (lose iskustvo sa lekarom u prethodnoj trudnoci)... Danas sam primetila braon iscedak... Da li je to normalno? Kakva su vasa iskustva?
isto tako pojavio mi se braon iscedak..i doktorka mi je prvo utvrdila trudnocu putem hormona i uz i dobila utrogetan 2 nedelje pila i sve ok..sada sam u 11 nedelji
Ćao svima, ima li neko iskustva sa blizancima?Kad najranije UZ može da pokaže blizance?
na 4,5 nedeli kaj mene se vidoa bliznacite :)
juce sam bila na uz I lepo se vide, blizanci-6.sam nedelja... za sad sve u redu
Cao svima trudna sam zadnju menstruaciju sam imala 18.11 da li neko moze da mi kaze koja sam nedelja doktorka kaze 5 +3 kako da izracunam? I da li mogu da imam odnos?
Cao curke, ja sam imala 19.11 zadnju menstruaciju. Imam jake bolove pri dnu stomaka, bolovi se javljaju kad se saginjem ili puno kad sam na nogama. Prije 3 dana sam krvarila malo. Doktorica me pregledala i rekla da nije pobacaj. Ja sam umorna od bolova :( imam curicu od 3 godine i nemam snage sa njom se igrati
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »